- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
- #13.661
canım listeye tek tek mi okuyorsunKizlar günaydin
Bende dua okuyorum haberiniz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım listeye tek tek mi okuyorsunKizlar günaydin
Bende dua okuyorum haberiniz olsun
Evet herkese ayrı ayrı niyetlenip okuyoruz canım. Sen de yazmadıysan duanı yaz, eklesin arkadaşımız.Nasil okuyayım canim
herkese tek tek okuyoruz canım kimlere okuduysan onları bildir bir de duanı yaz listeye ekleyelimNasil okuyayım canim
nasıl yani ilk defa duydum bunu rüyanızda eşinizi mi gördünüzarkadaşlar hayırlı eş için iştişare namazi kılmasi gerekiyor.. perşembe gecesi kılıncaksin..
sonra bi elmayı ikiye bölünceksin..
birini yiyceksin digerinin bi yere koycaksin..
hiç konuşmuyorsun düşünmüyorsun.. öle yatcaksin namazindan sora..
ben eşimi böle bulmuşum çok şükür.
bu arada miraç kandilinizi mübarek olsun..
rabbim sizlere hayırlı eş bulmaya nasip etsin inş:)
istihare namazı mıarkadaşlar hayırlı eş için iştişare namazi kılmasi gerekiyor.. perşembe gecesi kılıncaksin..
sonra bi elmayı ikiye bölünceksin..
birini yiyceksin digerinin bi yere koycaksin..
hiç konuşmuyorsun düşünmüyorsun.. öle yatcaksin namazindan sora..
ben eşimi böle bulmuşum çok şükür.
bu arada miraç kandilinizi mübarek olsun..
rabbim sizlere hayırlı eş bulmaya nasip etsin inş:)
evet canim.istihare namazı mı
hyr gözleri görmüşüm.. bilemedim tabi mavi gözlüydü eşim:) ama eşimi görmedim.nasıl yani ilk defa duydum bunu rüyanızda eşinizi mi gördünüz
kusura bakmayın ya anlamadım gercekten ben ilginç geldi hakkikaten namaz kıldınız elmayı 2 ye böldünüz birini yediniz diğerini koydunuz sonra eşinizin gözlerini mi gördünüz rüyada bişey gördünüz mü :)hyr gözleri görmüşüm.. bilemedim tabi mavi gözlüydü eşim:) ama eşimi görmedim.
eşimden evvel ben işyerinden birinden hoşlaniyordum. onu istiyodum tabi eonun adiyla eşimle ayniydi..ilginç yani bu:)
hayırlısı neyse o çikiyo tabi:)
ecmain olsun canım listeye tek tek okuyoruz yani 1. sıradan başlayarak her isim için ayrı ayrı okunuyor. herkeste senin için okuyacakAllah razi olsun canim ekledin
Kizlari taniyana kadar kendime okurum.kizlarida niyet ederim
Allah kabul etsin
bütün listeyi bitirdin mi canımKizlar Günaydın
Duami okudum Allah kabul etsin.
Herkese ayri ayri okudum