• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar hepimiz için okuyup bitirdim. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim dualarimizi kabul eylesin.
Bu mübarek günde riziklar, doğacak çocuklar, oleceklerin isimleri ilgili meleklere bildirilirmis. İnşallah hayırlı bir evlilik ile riziklandiracaklar arasına Rabbim bizim de ismimizi yazar. Aramızdaki evli olan arkadaşlarımıza da eşiyle ,coluguyla çocuğuyla mutlu huzurlu bir sene nasip eder insallah.

Beraatiniz kurtuluşunuz olsun, kandiliniz mübarek olsun.

Kızlar bu gece hayırlı es isteyenlerin isimleriyle dua edelim mi?

Ortak dua mız şu olsun mu?

"Rabbim bu dua topiginde yer alan gulbera, denizinmavisi...(diger arkadaslarimizin rumuzlari tek tek sayilir) arkadaşlarımıza ve bana ;
dini,dünyası ve ahireti için hayırlı,
Gözümüzün beğendiği, gönlümüzun sevdiği, içimize sinen ,
Bizlere her açıdan uygun,
İmanli ve senin sevdiğin kullarindan bir kul ile
Hayirli, mutlu,huzurlu bir yuva nasip et Allahım "

Kızlar bu gece hayırlı es isteyenlerin isimleriyle dua edelim mi?

Ortak dua mız şu olsun mu?

"Rabbim bu dua topiginde yer alan gulbera, denizinmavisi...(diger arkadaslarimizin rumuzlari tek tek sayilir) arkadaşlarımıza ve bana ;
dini,dünyası ve ahireti için hayırlı,
Gözümüzün beğendiği, gönlümüzun sevdiği, içimize sinen ,
Bizlere her açıdan uygun,
İmanli ve senin sevdiğin kullarindan bir kul ile
Hayirli, mutlu,huzurlu bir yuva nasip et Allahım "

Çok iyi olur canım.En hayırlıları bizleri bulsun inşallah.
.
.
Herkesin kandili mübarek olsun kızlar,Rabbim dileklerimizi hayırlı etsin bir an önce kavuştursun inşallah.
İnşallah benim sınavımda güzel geçer bir güm öncesinin kandil olması iyi oldu çok stresliyim çünkü.Benide unutmaz eklerseniz duanıza çok sevinirim kalbim ferahlar.
E eysaih Arkadaşım sanada başarılar sınavda şimdiden hayırlı ile kazanalım inşallah.

Okudum tüm listeyi bitirdim Allah kabul etsin dualarımızı hepinize hayırlı kandiller, yeni listede bende varım

1- gulbera gulbera ------- bütün listeye okudu,15
2- C cansu_tr ----- bütün listeye okudu ,15
3- guiding1 guiding1 ------ bütün listeye okudu

4- neyiseda neyiseda ------ 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11
5- denizinmavisi denizinmavisi (selin) ------bütün listeye okudu ,15
6- mycherie mycherie ----- 1,2,3,4,5,7,8,9,11,12,13
7- ebruli-- ebruli-- --- 1,2,3,4,5,6,7,8,
8- Benvebendeniz Benvebendeniz (ilknur) ----1,2,3,4, (sınavdan sonra tamamlayacak)
9- Sealand Sealand ------ bütün listeye okudu
10- A _ayse_80 ---- hiç bildirim yapmadı
11- Nara87 Nara87 (gülnar)---1,2,3,
12- M mrsfulya ----- bütün listeye okudu
13- @elanur84 ---- hiç bildirim yapmadı
14- E eysaih ---- bütün listeye okudu
15- O Ozzgeee ----- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,12 arkadaşımız yeni katıldı bütün listeye okuyanlar özge içinde okusun lütfen :KK66:

ARKADAŞLAR PAZARTESİ LİSTE İÇİN SON GÜN YENİ LİSTEYE PAZARTESİ BAŞLIYORUZ İNŞAALLAH YENİ LİSTEDE DEVAM EDECEK ARKADAŞLAR BİLDİRSİN YADA BEĞENSİN ŞİMDİDEN LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLIYORUM

YENİ LİSTE İÇİN KATILACAKLAR

1- gulbera gulbera
2- C cansu_tr
3- O Ozzgeee
4- mycherie mycherie
5- neyiseda neyiseda
6- Benvebendeniz Benvebendeniz
7- denizinmavisi denizinmavisi
eysaih ve ozge icinde okudum. Bi kendim kaldi. Bitince bildirim yaparim insallah. Hayirli kandiller hepimize

Kızlar yeni duamiz ne olsun?
Benim bildiğim bi dua var anında kabul olan duaymis Cübbeli hocanın dediğine göre. Hergün her arkadaşımız ve kendimiz için okusam mı?
Bir de kurandan bir süre olsun derim ben.

Dua şu :
La ilâhe illallahul, halimul kerimu,ve subhanallahi rabbil arsil azim ve subhanallahi rabbis semavatisseb-i ve rabbil arsil azim vel hamdulillahi rabbil alemin.

Ben şöyle düşündüm. Her gün sıradaki arkadaşımıza 3 tane, kendimize de 3 tane okuyup kendimize ve sıradaki arkadaşımızın duasını okuruz. Yanında da esma ve kurandan bir süre okunabilir

Canlar Günaydin nasilsiniz
Kpss girenler ne yaptiniz inşallah iyi geçmiştir
Yeni duamiz nedir nasil yapalim kizlar

1- gulbera gulbera ------- bütün listeye okudu,15
2- C cansu_tr ----- bütün listeye okudu ,15
3- guiding1 guiding1 ------ bütün listeye okudu

4- neyiseda neyiseda ------ bütün listeye okudu
5- denizinmavisi denizinmavisi (selin) ------bütün listeye okudu ,15

6- mycherie mycherie ----- bütün listeye okudu
7- ebruli-- ebruli-- --- bütün listeye okudu
8- Benvebendeniz Benvebendeniz (ilknur) ----1,2,3,4, (sınavdan sonra tamamlayacak)
9- Sealand Sealand ------ bütün listeye okudu

10- A _ayse_80 ---- hiç bildirim yapmadı
11- Nara87 Nara87 (gülnar)---1,2,3,
12- M mrsfulya ----- bütün listeye okudu
13- @elanur84 ---- hiç bildirim yapmadı
14- E eysaih ---- bütün listeye okudu
15- O Ozzgeee ----- bütün listeye okudu arkadaşımız yeni katıldı bütün listeye okuyanlar özge içinde okusun lütfen :KK66:

ARKADAŞLAR PAZARTESİ LİSTE İÇİN SON GÜN YENİ LİSTEYE PAZARTESİ BAŞLIYORUZ İNŞAALLAH YENİ LİSTEDE DEVAM EDECEK ARKADAŞLAR BİLDİRSİN YADA BEĞENSİN ŞİMDİDEN LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLIYORUM

YENİ LİSTE İÇİN KATILACAKLAR

1- gulbera gulbera
2- C cansu_tr
3- O Ozzgeee
4- mycherie mycherie
5- neyiseda neyiseda
6- Benvebendeniz Benvebendeniz
7- denizinmavisi denizinmavisi
8- Sealand Sealand
9- @rude girl
10- ebruli-- ebruli--
11- E eysaih

ben bu liste için Salavatı Fatih okuyalım diyorum faziletli bir salavat diye biliyorum önce 1000 tane YA LATİF sonra 100 tane salavat okunuyor. tavsiyedir başka fikri olan varsa alalım :)

Salavati fatih
Okunuşu:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym

Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.

ben bu liste için Salavatı Fatih okuyalım diyorum faziletli bir salavat diye biliyorum önce 1000 tane YA LATİF sonra 100 tane salavat okunuyor. tavsiyedir başka fikri olan varsa alalım :)

Salavati fatih
Okunuşu:

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym

Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.

olabilir . benim de önerim yukarıda

TAVSİYELER
neyiseda neyiseda ;
Kızlar yeni duamiz ne olsun?
Benim bildiğim bi dua var anında kabul olan duaymis Cübbeli hocanın dediğine göre. Hergün her arkadaşımız ve kendimiz için okusam mı?
Bir de kurandan bir süre olsun derim ben.

Dua şu :
La ilâhe illallahul, halimul kerimu,ve subhanallahi rabbil arsil azim ve subhanallahi rabbis semavatisseb-i ve rabbil arsil azim vel hamdulillahi rabbil alemin.

Ben şöyle düşündüm. Her gün sıradaki arkadaşımıza 3 tane, kendimize de 3 tane okuyup kendimize ve sıradaki arkadaşımızın duasını okuruz. Yanında da esma ve kurandan bir süre okunabilir

gulbera gulbera ;

Salavati fatih
Okunuşu:

Manası:

Evlilik İçin Esma i Şerif Duası
Hayırlı bir evlilik için her gün gün içerisinde elden ve dilden geldiğince Ya Baki, Ya Cemil, Ya Vedud, Ya Habib ismi şerifleri bolca zikredilmelidir. Bu zikri yaparken gönülden şöyle düşünmelidir. Ya Rabbi ben seni zikrediyorum, lütfen bana hayırlı bir evlilik nasip eyle.

Bu esma i şerif duasının yanında size şu dualarıda öneriyoruz:

• Okunuş: Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab. Anlamı: Ey kapıları açan Allah’ım, bizim için en hayırlı kapıyı aç.
Evlenebilmek İçin Dua
Evlenmek-%C4%B0%C3%A7in-Dua.jpg

Duanın Türkçe Anlamı: Ey Rabbimiz bize hanımlarımızdan ve çocuklarımızdan gözlerimizin nuru olacak iyi kimseler ihsan et. Bizi takva sahiplerine karşı imam ve rehber kıl.

Back
X