- Konu Sahibi huzurolsun
- #14.241
bence uygulama soyle olmalı 18 cuma suresi+18 furkan ayeti (74.ayet) 41 sayısını ilk kez duyuyorum acaba 41 furkan 74. ayet okunması iyidir? kesin bilgi var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence uygulama soyle olmalı 18 cuma suresi+18 furkan ayeti (74.ayet) 41 sayısını ilk kez duyuyorum acaba 41 furkan 74. ayet okunması iyidir? kesin bilgi var mı?
Canım bende malesef arapca bilmiyorum isterseniz listeden çıkarın Başka duada okurum.YENİ LİSTEMİZ
gulbera --------
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
denizinmavisi (Selin) -----
neyiseda ----------
@rude girl (Gizem) ---
Emmaline -----
Chemistcan
Kavuncuu
gecenin_resmi (Esra) -----
Elcinazra ---------
M mrsfulya ---
@pembe hayallerr (Melis) ----
41 ADET CUMA SURESİ + 41 ADET FURKAN SURESİ (74.AYET ) OKUYORUZ
HERKESE 3 ADET CUMA SURESİ DÜŞÜYOR ÇOK GELİR OKUYAMAM DİYEN VAR MI KIZLAR
SİZLERDEN ÖZELLİKLE RİCAMDIR OKUYAMAMIŞ BİLE OLSANIZ LÜTFEN BİLDİRİMLERİNİZİ GECİKTİRMEYİNİZ
![]()
YENİ LİSTEMİZ
gulbera --------
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
denizinmavisi (Selin) -----
neyiseda ----------
@rude girl (Gizem) ---
Emmaline -----
Chemistcan
Kavuncuu
gecenin_resmi (Esra) -----
Elcinazra ---------
M mrsfulya ---
@pembe hayallerr (Melis) ----
41 ADET CUMA SURESİ + 41 ADET FURKAN SURESİ (74.AYET ) OKUYORUZ
HERKESE 3 ADET CUMA SURESİ DÜŞÜYOR ÇOK GELİR OKUYAMAM DİYEN VAR MI KIZLAR
SİZLERDEN ÖZELLİKLE RİCAMDIR OKUYAMAMIŞ BİLE OLSANIZ LÜTFEN BİLDİRİMLERİNİZİ GECİKTİRMEYİNİZ
![]()
Merhaba ister inan ister inanma bu sabaha karsi bir ruya gordum gunduz niyetine olsun (ruyami anlatmak istemiyorum) uyandigimda anlamina bakarim dedim sadece dua kardeslerimden biri dua etti hepimize etti o duada ismim gecti dedim bu ruyayi ondan gordum dedim iste benim o hissettigim saatlerle senin yazdigin saatler cok yakinKızlar 3 tane Cuma suresi, 41 tane Furkan suresi (74.ayet) okuyoruz değil mi son karar bu şekilde mi? Öyleyse ben okudum. Eksikse tamamlarım.
Merhaba ister inan ister inanma bu sabaha karsi bir ruya gordum gunduz niyetine olsun (ruyami anlatmak istemiyorum) uyandigimda anlamina bakarim dedim sadece dua kardeslerimden biri dua etti hepimize etti o duada ismim gecti dedim bu ruyayi ondan gordum dedim iste benim o hissettigim saatlerle senin yazdigin saatler cok yakin
Agzina yuregine saglik Allah razi olsun dilerim melekler bin mislini senin icin etsin Ben buralarda cok okurum
Banada cok okunur cok sukur ama ilk defa boyle bir duygu his oldu belliki cok yurekten etmissin duan duana vesile olsun insallah