• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

bence uygulama soyle olmalı 18 cuma suresi+18 furkan ayeti (74.ayet) 41 sayısını ilk kez duyuyorum acaba 41 furkan 74. ayet okunması iyidir? kesin bilgi var mı?

Onu biz belirliyoruz cnm ikinci dua sayi yada uzunluk olarak coksa furkani dusuk tutuyoruz herhangi bir sayisi yok 41 okuyun diye bir yerde okumadik kendimiz brlirledik sadece her duamizda o sure oluyor
bence uygulama soyle olmalı 18 cuma suresi+18 furkan ayeti (74.ayet) 41 sayısını ilk kez duyuyorum acaba 41 furkan 74. ayet okunması iyidir? kesin bilgi var mı?

gulbera gulbera cnm dedigim gibi arapca turkce telaffuz farki oluyordur muhakkak dedigin gibi Allah herkese ogrenmeyi nasip etsin listede sadece arapca bilenler okusun isteyen arkadaslar olabilir ortak karar ne cikarsa ben uyarim bilmeyenler baska dua okusun denirse onada uyarim

talena talena furkan suresi 74. ayet kısa oldugu için 41 dedik yoksa benim bildiğim ayrı bir özelliği yok sure ya da dualarda 41 defa okunması tavsiye edilir ya 41 yasin 41 fetih vs gibi ordan gelen bir aşinalık var sanırım.
O Ozzgeee canım o zaman furkan suresini de okumaması lazım arapca bilmeyen onuda turkeceden okuyor. bu listede herkes okusun bence en azından 1 defa da olsa. herkesin duasını alalım diye düşünüyorum. bundan sonraki listelerde tekrar karar veririz duruma göre. ama yinede diğer arkadaslar ne derse bende uyarım.

YENİ LİSTEMİZ

gulbera gulbera --------
C cansu_tr
------
O Ozzgeee (Esra) ---
denizinmavisi denizinmavisi (Selin) -----
neyiseda neyiseda ----------
@rude girl (Gizem) ---
Emmaline Emmaline -----
Chemistcan Chemistcan
Kavuncuu Kavuncuu

gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra) -----
Elcinazra Elcinazra ---------
M mrsfulya ---
@pembe hayallerr (Melis) ----

41 ADET CUMA SURESİ + 41 ADET FURKAN SURESİ (74.AYET ) OKUYORUZ

HERKESE 3 ADET CUMA SURESİ DÜŞÜYOR ÇOK GELİR OKUYAMAM DİYEN VAR MI KIZLAR

SİZLERDEN ÖZELLİKLE RİCAMDIR OKUYAMAMIŞ BİLE OLSANIZ LÜTFEN BİLDİRİMLERİNİZİ GECİKTİRMEYİNİZ :KK66:

index.php
Canım bende malesef arapca bilmiyorum isterseniz listeden çıkarın Başka duada okurum.

Arkadaşlar arapça okunması tabiki olması gerekndir en doğru telafuzdur am sonucta bizim niyetimiz çok öenmli RAbbim iyi niyele yapılan her duayı kabul eder..arapça bilmiyorsun şu duayı ı-okuymazsın dıye bırsey asla düşünülemez bu iyi değğİldir. sadece ıctenlıkle okumak en onemlısıdır Rabbım kabul edecektır. bu konuda kımse şüpheye düşmemesi gerekir
gulbera gulbera

listeden cıkma diye bisey yok kızlar o nerden çıktı. herkes devam ediyor arapça bilende bilmeyende cuma suresini de Furkan suresi 74. ayetide okuyor o kadarrrrr :)
arkadaşlar cuma suresinin tavsiye edilmiş halini cogunuz biliyordur cuma günü sela ve ezan arası 18 defa hayırlı evlilik için okunur der . ama çalışıyoruz mazeretli oluyoruz vs denk gelmiyor okuyamıyoruz o yüzden biz bu listede yine niyetimizi edelim hayırlı bir evlilik için hepimiz adına dua edelim 41 tane cuma suresi okuyalım ya da ne kadar okuyabilirsek okuyalım diyorum ben :)

YENİ LİSTEMİZ

gulbera gulbera --------
C cansu_tr
------
O Ozzgeee (Esra) ---
@rude girl (Gizem) ---
Emmaline Emmaline -----
Chemistcan Chemistcan
Kavuncuu Kavuncuu

M mrsfulya ---

HERKESE 3 ADET CUMA SURESİ DÜŞÜYOR ÇOK GELİR OKUYAMAM DİYEN VAR MI KIZLAR

SİZLERDEN ÖZELLİKLE RİCAMDIR OKUYAMAMIŞ BİLE OLSANIZ LÜTFEN BİLDİRİMLERİNİZİ GECİKTİRMEYİNİZ :KK66:

index.php

Kızlar 3 tane Cuma suresi, 41 tane Furkan suresi (74.ayet) okuyoruz değil mi son karar bu şekilde mi? Öyleyse ben okudum. Eksikse tamamlarım.

Kızlar 3 tane Cuma suresi, 41 tane Furkan suresi (74.ayet) okuyoruz değil mi son karar bu şekilde mi? Öyleyse ben okudum. Eksikse tamamlarım.
Merhaba ister inan ister inanma bu sabaha karsi bir ruya gordum gunduz niyetine olsun (ruyami anlatmak istemiyorum) uyandigimda anlamina bakarim dedim sadece dua kardeslerimden biri dua etti hepimize etti o duada ismim gecti dedim bu ruyayi ondan gordum dedim iste benim o hissettigim saatlerle senin yazdigin saatler cok yakin
Agzina yuregine saglik Allah razi olsun dilerim melekler bin mislini senin icin etsin Ben buralarda cok okurum
Banada cok okunur cok sukur ama ilk defa boyle bir duygu his oldu belliki cok yurekten etmissin duan duana vesile olsun insallah

Merhaba ister inan ister inanma bu sabaha karsi bir ruya gordum gunduz niyetine olsun (ruyami anlatmak istemiyorum) uyandigimda anlamina bakarim dedim sadece dua kardeslerimden biri dua etti hepimize etti o duada ismim gecti dedim bu ruyayi ondan gordum dedim iste benim o hissettigim saatlerle senin yazdigin saatler cok yakin
Agzina yuregine saglik Allah razi olsun dilerim melekler bin mislini senin icin etsin Ben buralarda cok okurum
Banada cok okunur cok sukur ama ilk defa boyle bir duygu his oldu belliki cok yurekten etmissin duan duana vesile olsun insallah

Allah rüyanı hayra çıkarsın canım.
Sağol güzel duaların için. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin hayırlısıyla.
Seni mutlu etmemde katkım varsa ne mutlu bana.:KK36:

YENİ LİSTEMİZ

gulbera gulbera --------
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
@rude girl (Gizem) ---
Emmaline Emmaline ----- 3 Cuma + Furkan Suresi
Chemistcan Chemistcan (özge) -----
Kavuncuu Kavuncuu
M mrsfulya ---
talena talena (özge) -------

index.php

YENİ LİSTEMİZ

gulbera gulbera -------- 5 Cuma + Furkan suresi
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
@rude girl (Gizem) ---
Emmaline Emmaline ----- 3 Cuma + Furkan Suresi
Chemistcan Chemistcan (özge) -----
Kavuncuu Kavuncuu
M mrsfulya ---
talena talena (özge) -------

TOPLAM 8 CUMA SURESİ

index.php

Güzel Bayanlar hepinize hayirli aksamlar, furkan suresini ve 3adet cuma suresi okudum. Eksik olursa okurum daha , Allah kabul etsin insallah

Back
X