• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Arkadaslar, ben bu konuyu takip ettim uzun zaman. Zaman zaman dualara katildim, agladim uzuldum, arkadaslarin varligi guc verdi, dua ettik burda. Epey olumsuz seyler yasamistim tanistigim insanlarla. Ben evlendim :) boyle guzel haberler verilince ben mutlu oluyordum oyuzden bende yazayim istedim. Hic beklemedigim zamanda hic beklemedigim ortamda karsima cikti. Olumlu ve olumsuzluklar vardi. Hep derlerdi, nasibindeki karsina cikinca oluyor diye. Ben hala inanamiyorum.1.5 ay icinde tanistik ve evlendim. Cok olumsuz seyler vardi kolaylasti. Olacak olunca oluyor arkadaslar. Umutla dualara devam. Rabbim insallah bana mutlu olmayi nasip eder yuvamda, sizlerede gonlunuze gore esler nasip eder insallah sizin icin en uygun anda. 15 gunluk evliyim, hala inanamiyorum okadar hizli ilerlemesine ve evlenmis olmama. Opuyorum hepinizi. Dualarim sizlerle, insallah hayirli insanlar karsiniza cikar en uygun zamanda.

MaşaAllah SubhanAllah! Yüce Allah nazarlardan korusun. Rabb'im yuvanızda huzuru, mutluluğu, sağlığı eksik etmesin inşaAllah!

Doğru haklısın böyle haberleri duymak biz bekarları daha da umutlandırıyor. Bize güç veriyor bu dileğimizin kabul olması için pes etmemek adına..

İnşaAllah bütün bekar kardeşlerimizde hayırlısıyla bu isteklerine ulaşır..

Tekrardan iyi dileklerimi sunarım : ) Allah huzurlu, mutlu eylesin sizi. Allah herkesin yuvasına huzur, mutluluk, sağlık nasip etsin inşaAllah varsa da daimi eylesin..

(AMİN)

kızlar ben bır sure lısteye devam etmıycem Allah razı olsun hepınızden şimdilik Allaha emanetsiniz ;)

Arkadaslar, ben bu konuyu takip ettim uzun zaman. Zaman zaman dualara katildim, agladim uzuldum, arkadaslarin varligi guc verdi, dua ettik burda. Epey olumsuz seyler yasamistim tanistigim insanlarla. Ben evlendim :) boyle guzel haberler verilince ben mutlu oluyordum oyuzden bende yazayim istedim. Hic beklemedigim zamanda hic beklemedigim ortamda karsima cikti. Olumlu ve olumsuzluklar vardi. Hep derlerdi, nasibindeki karsina cikinca oluyor diye. Ben hala inanamiyorum.1.5 ay icinde tanistik ve evlendim. Cok olumsuz seyler vardi kolaylasti. Olacak olunca oluyor arkadaslar. Umutla dualara devam. Rabbim insallah bana mutlu olmayi nasip eder yuvamda, sizlerede gonlunuze gore esler nasip eder insallah sizin icin en uygun anda. 15 gunluk evliyim, hala inanamiyorum okadar hizli ilerlemesine ve evlenmis olmama. Opuyorum hepinizi. Dualarim sizlerle, insallah hayirli insanlar karsiniza cikar en uygun zamanda.
Masallah Allah saglikla muhabbet huzur versin yuvaniza bizlerede nasip olsun insallah
Ayrica belliki candan isteyenlerdensiniz bizleride dualarinizda eksik etmeyin

gulbera gulbera (Yasemin)-okundu.
C cansu_tr (Cansu)-okundu.
O Ozzgeee (Esra)-okundu.
denizinmavisi denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute rudecute (Gizem)
Namaria Namaria (Kadriye Almıla)
hmbg hmbg - okundu

Nahl/72.ayeti 41kez okuyoruz. Ayrıca 1062 kez ya fettah ya bais ismi şerifini okuyoruz.

Nahl/72
Vallâhu ceale lekum min enfusikum ezvâcen ve ceale lekum min ezvâcikum benîne ve hafedeten ve razakakum minet tayyibât(tayyibâti), e fe bil bâtıli yu’minûne ve bi ni’metillâhi hum yekfurûn(yekfurûne).

وَاللّهُ جَعَلَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا وَجَعَلَ لَكُم مِّنْ أَزْوَاجِكُم بَنِينَ وَحَفَدَةً وَرَزَقَكُم مِّنَ الطَّيِّبَاتِ أَفَبِالْبَاطِلِ يُؤْمِنُونَ وَبِنِعْمَتِ اللّهِ هُمْ يَكْفُرُونَ ﴿٧٢﴾

Diyanet İşleri (16/NAHL-72: Allah, size kendi cinsinizden eşler var etti. Eşlerinizden de oğullar ve torunlar verdi ve sizi temiz şeylerden rızıklandırdı. Öyleyken onlar batıla inanıyorlar da Allah’ın nimetini inkâr mı ediyorlar?

Kızlar ben henüz okuyamadım evdeki hesap çarşıya uymadı inşallah bir iki güne okuyacağım. Hakkınızı helal edin geç vakte kaldım.

Hangi duaları okumuştunuz lütfen yardım. Bu arada mutluluklar dilerim
Her seferinde degistiriyorduk canim. Dualarim sizinle. Rabbim guzel mutlu bir yuva kurmayi isteyen herkese yardim etsin insallah. Herseyin helal olani guzel, bizlerde bunu istedik, istiyoruz. Rabbimden istemek lazim. O isterse oluyor. Insallah sizlerde sizin icin en uygun zamanda gonlunuze gore, hem bu dunyada hem ahirette esiniz olacak birini nasip etsin sizlere. Islerinizi kolaylastirsin Insallah. Evlilik cok kolay birseyde degilmis :) korkutmayim sizi ama. Gercekten yasayinca anliyor insan, disardan baskalarinin evliligine bakarak anlasilmiyor. Oyuzden cok icten dua ediyorum sizlere, insallah mutlu olacaginiz hem kalbinize, hem mantiginiza uyan, sizi cok mutlu edecek insanlar cikar karsiniza.

Cnm bende kisa bir sure icin ara vericem o arada gunluk bir okuma belirleyip hepimizi aklimdan gecirerek gun gun okumak niyetindeyim nasip olursa sonra donucem araniza biraz yogunum bu ara

Back
X