- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.261
Arkadaslar, ben bu konuyu takip ettim uzun zaman. Zaman zaman dualara katildim, agladim uzuldum, arkadaslarin varligi guc verdi, dua ettik burda. Epey olumsuz seyler yasamistim tanistigim insanlarla. Ben evlendim :) boyle guzel haberler verilince ben mutlu oluyordum oyuzden bende yazayim istedim. Hic beklemedigim zamanda hic beklemedigim ortamda karsima cikti. Olumlu ve olumsuzluklar vardi. Hep derlerdi, nasibindeki karsina cikinca oluyor diye. Ben hala inanamiyorum.1.5 ay icinde tanistik ve evlendim. Cok olumsuz seyler vardi kolaylasti. Olacak olunca oluyor arkadaslar. Umutla dualara devam. Rabbim insallah bana mutlu olmayi nasip eder yuvamda, sizlerede gonlunuze gore esler nasip eder insallah sizin icin en uygun anda. 15 gunluk evliyim, hala inanamiyorum okadar hizli ilerlemesine ve evlenmis olmama. Opuyorum hepinizi. Dualarim sizlerle, insallah hayirli insanlar karsiniza cikar en uygun zamanda.
MaşaAllah SubhanAllah! Yüce Allah nazarlardan korusun. Rabb'im yuvanızda huzuru, mutluluğu, sağlığı eksik etmesin inşaAllah!
Doğru haklısın böyle haberleri duymak biz bekarları daha da umutlandırıyor. Bize güç veriyor bu dileğimizin kabul olması için pes etmemek adına..
İnşaAllah bütün bekar kardeşlerimizde hayırlısıyla bu isteklerine ulaşır..
Tekrardan iyi dileklerimi sunarım : ) Allah huzurlu, mutlu eylesin sizi. Allah herkesin yuvasına huzur, mutluluk, sağlık nasip etsin inşaAllah varsa da daimi eylesin..
(AMİN)