Amin ins, iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet ayrıntı vermek cok onemli. Bu hep dua seklinde olmak zorunda da değil. Düşünceler de hayallerde bir yerde dua yerine geciyor cunku. Mesela cok sevdiğin bir restoran vardır orada onunla birlikte yemek yediğini hayal edersin. Hayalindeki evlilik teklifini bile hayal edebilirsin.. Nerede nasıl bir yerde evde oturacağını vs hersey..
Bu süreçte bir imtihan sonucta isyan etmeden sabırla beklemek en hayırlısını sana getirecektir inş. Tabi şunu da eklemek lazım bana oldugu gibi sizde de olabilir diye yazmak istedim. Ben eşimle karşılastıgım donemde ışık hızıyla kısmetlerim acılmıstı adeta, akrabalardan ve çevreden surekli haber geliyordu. Hatta bir akrabamız ben istemedigim halde ailecek eve geldiler beni ikna etmeye, bu kişiylede olmayacagını soylemek uzere bir kere knstk sadece.. Bu arada içimde görücü usulu evlenmekte hiç yoktu ve oylede oldu gerçekten hikayemizde üçüncü bir kişi yok..Eşimden once gelen taliplerimden hiçbiriyle gorusmedim umut vermemek adına cunku benim kriterlerime uygun olmadıgı için dualarımdaki kişinin olmadıklarına cok emindim. Velhasıl Allah karsına kısmetlerini cıkarır ama yine onu sececek olan kişi sensin.Kaderde zorlama yoktur cuzi irademizle biz seciyoruz cunku. O yuzden değerlendirmeni her acıdan iyi yapman gerekir. Ben evet evleneceğim kişi bu dedim ilk gorusmede ama demeyen arkadasımda cok var. Herkesde aynı olmak zorunda değil yani. Doğru secim yapmak için de Rabbim hakkımda hayırlı olacak kişi ile ömrümü birlestir diye dua etmen iyi olacaktır. Ve bir ayette buyuruldugu gibi "Mucizeler yalnızca Allah'ın katındadır." bu ayeti bolca tefekkur et ve
"Ya Latif, Ya Şekur" esmalarınıda okumalarına ekle..
Biraz uzun oldu kusura bakma