Ama aşılaması tutan da var belli olmaz ki kişiye göre değişir
hayırlısıııı ins.aratmaz rabbim
İnşallah.Ama sen tedaviye yeni başladın heralde hemen yıpratma kendini. Ben yıprandım ama 1 senedir doktorlardan olumsuz şeyler duyduğum için
benim doktorumda herkes pko abartılcak bişey yok normal olmassa aşılama yaparız demişti ama aklımkarıştı şimdi :26::26::26:
Ne kadardır bebek istiyorsunuz canım bilmiyorum ama pkonun da dereceleri var galiba...
Ben adet düzensizliği yaşıyordum hem de senin gibi bir kere değil, sürekliydi... Bir sene de düzenim iyice şaşmıştı, ikiayda kırk beş günde bir adet görüyordum...
Bir ay adet görmedim,ikinci ay dr gittim, bana da pkosun dedi, oysa evde idrar tahlilinde gebeydim... Kanda da hamilelik çıktı ve şimdi doğumu bekliyorum... Binlerce şükür rabbime...
Demem o ki bazı aylar kadınlar yumurtlamıyor yahut geç yumurtluyor, bazı drlar da hemen pkosun diyorlar...
Ama pkonun bazı derecelerinde de gebelik olmuyor maalesef...
Rabbim her isteyen kadına nasip etsin...
inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat versin bende istiyorum bebiş
aminn cnm sen kac yıllık evlisin?yasın kac?
9 aylık evliyim 26 yaşındayım ama daha yeni hazır hissettik bebek için :)
sen daha yeni evliymişsin canımmm
Sen bide bana sor 9 sene gibi geldi :) hem iş hem ev çok yorucu..bi de bebek olursa nasıl başedicem bilmiyorum ama insan istiyo yinede :)
Sen bide bana sor 9 sene gibi geldi :) hem iş hem ev çok yorucu..bi de bebek olursa nasıl başedicem bilmiyorum ama insan istiyo yinede :)
hayırlısıııı ins.aratmaz rabbim
Ne kadardır bebek istiyorsunuz canım bilmiyorum ama pkonun da dereceleri var galiba...
Ben adet düzensizliği yaşıyordum hem de senin gibi bir kere değil, sürekliydi... Bir sene de düzenim iyice şaşmıştı, ikiayda kırk beş günde bir adet görüyordum...
Bir ay adet görmedim,ikinci ay dr gittim, bana da pkosun dedi, oysa evde idrar tahlilinde gebeydim... Kanda da hamilelik çıktı ve şimdi doğumu bekliyorum... Binlerce şükür rabbime...
Demem o ki bazı aylar kadınlar yumurtlamıyor yahut geç yumurtluyor, bazı drlar da hemen pkosun diyorlar...
Ama pkonun bazı derecelerinde de gebelik olmuyor maalesef...
Rabbim her isteyen kadına nasip etsin...
inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat versin bende istiyorum bebiş
sen daha yeni evliymişsin canımmm
kızlar 23 ocakta asılama olmustum ya bugün adet oldum yıkıldımmmm coookkkk üzüldümmmmmmmm
Allah yardımcın olsun canım, inş hayırlı ve en kısa zamanda hamile kalırsın canım...
Allah yardımcın olsun canım, inş hayırlı ve en kısa zamanda hamile kalırsın canım...
canim burdada topiyin varmis.daha yeni gordum.artik burdrda takiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?