canim burdada topiyin varmis.daha yeni gordum.artik burdrda takiliriz.
İnşallah.Ama sen tedaviye yeni başladın heralde hemen yıpratma kendini. Ben yıprandım ama 1 senedir doktorlardan olumsuz şeyler duyduğum için
Ne kadardır bebek istiyorsunuz canım bilmiyorum ama pkonun da dereceleri var galiba...
Ben adet düzensizliği yaşıyordum hem de senin gibi bir kere değil, sürekliydi... Bir sene de düzenim iyice şaşmıştı, ikiayda kırk beş günde bir adet görüyordum...
Bir ay adet görmedim,ikinci ay dr gittim, bana da pkosun dedi, oysa evde idrar tahlilinde gebeydim... Kanda da hamilelik çıktı ve şimdi doğumu bekliyorum... Binlerce şükür rabbime...
Demem o ki bazı aylar kadınlar yumurtlamıyor yahut geç yumurtluyor, bazı drlar da hemen pkosun diyorlar...
Ama pkonun bazı derecelerinde de gebelik olmuyor maalesef...
Rabbim her isteyen kadına nasip etsin...
inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat versin bende istiyorum bebiş
sen daha yeni evliymişsin canımmm
Rabbim verdiğin herşeye hamdolsun şükürler olsun ..
Bizlere hayırlısından evlatlar nasip eyleeeee aminn ..
amin ya rebel alemin
suanki düşüncem;kür mür ,stressiz spor, hayat, sakin kafa dinlemek zamana bırakmakk
hakkımızda hayırlısı cnm rabbim ol der de oluverirr...
amin ya rebel alemin
aynen canim bende zamana brakacam.rabim hayirli girduyu zamanda versin.isallah.balim sende saol iyi geceler.mucuk
Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun!
Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar selam ve dua ile ...
hayırlı cumalaaarrr:99:
hayırlı cumalar
nasılsın cnmmm
Hayirli cumalar:) nasilsin demissin fatketmemisim. Her ay yeni bebek hevesiyle geciyor iste gunler. Sen nasiilsin. Var mi guzel hbrler
hayırlı cumalar kuzum aynıyız demekki,herhangi bi gelisme yok insallah ikimizinde gelismesi gelir
İnsallah hayirlisiyla. Nezaman bat ve nekadardir istiyosunuz tedavi goruyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?