valahi keske söylemeseydim.zaten ne geliyosa hep durustlugumden geliyo basıma..var ya milet neler saklıyo..benden burdaki herkese tavsiye..vala dürüst olmayın.anlatmayın her seyi öyle benim gibi arkanız da olur sizi nası olsa cok seviyo die..söyliyim!!!
Alınmayın ama başınıza gelen "dürüstlüğünüzden" değil "boşboğazlığınızdan"...

Sorun olacağını bile bile söylemişsiniz, üstüne üstlük "dürüst olmayın, millet neler saklıyor" diyerek kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz... Geçmiş geçmişte kalmıştır denir ama yaşanmışlıklar bir sonraki ilişkiye taşınır, sonra önceki ilişkisinde "biraz daha masum olan"(ya da öyle olduğunu iddia eden) taraf diğer tarafa karşı kendini üstün görüp karşısındakine "tü kaka" der...

lmaz:
onun gecmişi cok temiz..anlatmadıgı bişiler yoksa...benden once tek bi kız arkadası olmuş.onlada 2 ay olmuşlar..ya beni cok seviyo bildigim acı cekiyo karsımda.biliyorum ama dayanamam takarım diyip bırakıyo işte.. bole iş mi olur ya.. seviyosan her türlü seversin ya.. gecmiş gecmişte kalmış işte daha ne buyutuyosun..ya ben de salaklık diyorum işte.. her seyi anlatmamayı bi ögrenemedim..ya zamanında ben ona dedim ki aldatıp karsıma gecsen af dilesen ben affederims eni ya dedim ..okdar seviyorum seni dedim ..bana yaptıgına bak.. ben cok astım kendimi ya.. bunlara yüz de vermiycen..hep ders cıkarıyorum işte bole...neymiş once hiçbişiyini anlatmıycan gerekirse yalan sölicen sonra da yüz vermiycekmişsin..salagım ben salak
Sevgisinden acı çekip size acı mı çektiriyor, fazla Türk filmi havası var bu durumda... akannehir
"Aldatıp af dilesen affederim seni" akannehir Bir önceki "boşboğaz olduğunuz" iddiamda bu kez ısrarlıyım... Bir kadın için bundan daha tehlikeli ve yersiz bir cümle olamaz...

lmaz:
"Gerekirse yalan söyleyeceksin"... Hayır efendim yalan söylenmez, yalan gerekmez... "Geçmiş geçmişte kalmıştır, sen beni bu halimle gördün, böyle sevdin, sevgimiz birbirimizi gördüğümüz gün meydana geldi, o halde ikimizin geçmişi yok, geleceğimiz var" denir... Yalan yalanı doğurur, en güzel sevgiler yalanlara kurban edilir... Karşı taraf da geçmiş sorgusuna çekilmeyecek siz de... İnsan "yaşadığı anın hesabını" vermek istemiyor, birçokları "büyüyüp" anne babasına hesap vermekten kurtulmak istiyor, "öbür tarafta" verilecek hesap korkusuyla yaşıyoruz... Hayatımız hesap vermekle geçiyor, sonrası bile... şutarafagitti Sevdanızı güzel güzel yaşamak varken kuruntulara kurban etmeyin ama renginizi baştan belli edin... yerimseniben