Ben dua bölümündeki konunu gördüm hatta senin için duada edip oraya yazıcaktım ancak eski konularını okuduğumda bitmesi gereken bir ilişkiyi sürdürmeye çalıştığını düşündüm..
İlişkiniz sorunlu,aileler sorunlu..senin için mücadele etmeyen seni kafasında bitiren bir adam için bu mücadele niye?
Evet haklısın tam evlilik hazırlıkları içerisinde tüm hayallerini onun üzerine kurmuşken çok acı çekiyorsun inan anlıyorum..ancak senin için hayırlı değilmiş demekki..önüne bak ve hakkında hayırlı olanı bekle..
Maalesef canım geçmiyor severek ayrılmışın anladğım kadarıyla ve soru işaretleri var belirsizlik insanı mahfediyor zaman geçtikçe o belirsizlik kocamaan bi pişmanlığa dönüşüyo haklı veya haksız! bundan sonrası güzel olcak diye umuyor her iki taraf ama zaman geçtikçe hayatınızda boşluk oluşuyor biraz gerçekçi konuştum umarım seni kırmadım canım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha başından başladıysa görümce, kaynana derdi bence biterse de yalvarır duruma düşme:26:
sonuna kadar sana katılıyorum
Ağlıyorum zaten mesajı okuduğum an açıldı çeşmeler benim. Huyumdur, hiç de sevmediğim bir huyumdur. Çok sulu gözlüyüm ben zaten. Sabaha şişer gözlerim.
Aslında bu sorunların hiçbiri yokken birkaç gün önce benim kafamı kurcalayan şeyler olmuştu ilişkimiz adına. Ailesine düşkünlüğü ilk başta hoşuma gitse de körü körüne onları savunması, beni anlamak dinlemek istememesi düşündürüyordu beni. Üzerine de bu eklendi işte.
Yok hayır kırılmadım doğrudur düşüncelerin. Ben de şu an kolay kolay geçeceğini sanmıyorum çünkü.
O cümleye kadar daha ne cümleleri var zaten... Mantıklı ve sakin bir şekilde düşününce olmaması gerek dediğim oluyor ama yine de iş ciddiye binince insan çok kötü oluyor ya. Allah seven kimseye yaşatmasın bu duyguyu.
Özel olmasından ziyade uzun yazmış buraya yazmam zor olur. Evet beni suçluyor. O insanlar seni çok seviyordu sana çok iyilikleri oldu sen nankörlük ettin diyor. Beni bu kararı almaya sen mecbur ettin diyor.
Yaşlarımız 24 ikimizin de.
Amin canım teşekkür ederim.
cok iyi anliyorum cok uzuldum belki duzelir ne biliyim.
Ama gececektir gercekten icinden aglamak geliyorsa agla icinde tutma yazi yaz bol bol.
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Canım dua topiğine açtgn konuyada yazmıştım ya barışın diye değil Hakkında hayırlsı olsun diye dua ettim diye. Demek ki hayırlısı buymuş. Onca insan dua etti o gün sana. Herkes hakkında hayırlısını diledi. Rabbim neylerse güzel eyler sıkma canını vardır bundada bi hayır. O gün de sana dediğim gibi , senin şer olarak gördüğün belki de hayırlıdır..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eski sevgili, eski arkadaş, eski ev olur ama eski anne baba kardeş olmaz. Hayatta en değerli şey ailedir.
Bunu paylaşmış facebookta.
Eski sevgili, eski arkadaş, eski ev olur ama eski anne baba kardeş olmaz. Hayatta en değerli şey ailedir.
Bunu paylaşmış facebookta.
Ben de çok ettim dua. Hiç etmediğim kadar...
Hep dedim ki benim için hayırlıysa olanları telafi edebilsin ama değilse hiç üzülmeyeyim. İkincisi biraz imkansız bir istek galiba ama inşallah en az hasarla atlatabilirim.
Düğün hazırlıklarıyla uğraşırken , herkes düğün beklerken bunların yaşanması ekstra zordur elbette ama okuduğum kadarıyla bence de bu ilişki bitmeli . Daha şimdiden hayatınıza , özelinize bu kadar çok karışan ve karıştıran insanlar varken çevrenizde en başından yolları ayırmanız en mantıklısı . Rabbim yardımcınız olsun gerçekten .
Bak aslında herkes flört döneminde ne olduğunu belli ediyor..sen şimdi bu işi zorlayarak bu adamla evlenirsen belliki görümce,anne vs yüzünden mutlu bir evlilik sürdüremicek hatta keşke evlenmeseymişim diyeceksin..
Ancak bana kalırsa burda suçlu aile falan değil..zayıf karakterli olan senin nişanlın(hiç kusuruma bakma)..böyle körü körüne aileyi korumak adalet gözetmemek,haklı olduğu halde sevdiğini savunmamak..sen "annem bitecek derse biter" diyen kişiliksiz,pasif,zavallı bir ana kuzusunu mu hakediyosun sence??
Bu adam baban dışarı çıkmana izin vermedi sende onu dinledin diye sana kızıp kıyameti koparmamışmıydı..ee sen babanı dinldin diye sana kızan adam annesinin bitir lafını dinlicekmiş yani..i
Bu adamla asla mutlu olamazsın çok pişman olursun sakın evlenme ciddiyim..evlenince çok daha kötü olucak herşey..şimdiden adam kendini belli etmiş zaten eğer buna rağmen bu adamı seçersen başına gelicekleri hakediyosun demektir
Ağlıyorum zaten mesajı okuduğum an açıldı çeşmeler benim. Huyumdur, hiç de sevmediğim bir huyumdur. Çok sulu gözlüyüm ben zaten. Sabaha şişer gözlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?