Allahııım fındığa tez elden fındık burunlu,baklavalı,selvi boylu,yeşil gözlü,esmer bi yağuşuhlu nasip ett
Dinimiz aminn! :))
LG-P710 Tapatalk
Canım benim ben fal bakmam tövbeliyim öyle işlereama fal bakmaya gerek yok ki zaten görünen köy kılavuz istemez.
Sarışınlığı esmerliği boşver de genel olarak bu görümce meselesinde olsun hafiften sana karşı bir kıskançlık olduğu hissediliyor. Bir de senin böyle güzel bir kız olduğunu görünce parçaları birleştirdim diyeyim.
1 yaş küçük benden canım. 23 yaşında. Koptum bu arada hepinizin yorumlarına ya. Mikser ha.
Onu ben bir kere sinir anında beni kıskanıyor mu nedir diye söyledim. Senin neyini kıskansın be demişti exResmen çirkin ve aptal olduğuma inandırmış beni yahu. Ne kadar yetenekliymiş şimdi düşününce anlıyorum. :26:
Onu ben bir kere sinir anında beni kıskanıyor mu nedir diye söyledim. Senin neyini kıskansın be demişti exResmen çirkin ve aptal olduğuma inandırmış beni yahu. Ne kadar yetenekliymiş şimdi düşününce anlıyorum. :26:
Arkadaşlar lütfen herkes bu duaya amin diyebilir miKabul olabilitesi yükselir belki
daha neler yazıcam da....
neyse
bu arada o eski nişanlın olacak
şahıs arıyor mu
peki o mikser neler döktürüyor yine
hiiiiiiççççççççççççç takma
allah sana kalbinin güzelliği gibi birini karsına çıkarsın inşallah
Yok o ezik ve komikmiş ya :))
Valla iltifat olsun diye demedim güzelsin diye ki ben birine kolay kolay güzelsin demem :)
Gül geç yani bence bu işin bitmesi iyi heba etme bunlar için kendini.
LG-P710 Tapatalk
Öyle deme duyarsa kızılır üzülür diyeceği yerde dediğine bak.
Madem ki kızkardeşi senin neyini kıskanacakmış o zaman neden kendisi senin peşinde koşmuş? Hepsi laf. Atanmak çocuğun ağzına vurmuş.
Vallahi yazacaktımda, bazen hala umut var gibi konuşuodun ya , yazamadım.. Arkadaşın duasına tüm kalbimle amin.. Yanına yakışan olsun.. Huyu suyu güzel olsun.. Birdaha bizi hayal kırıklığına uğratmasın findıkcuk.. Aminnn
Yok ya ciddiyim mütevazı olma bu konuda bu kadar insan yanılıyor olamaz :)Biraz da yazdıklarımdan ötürü yakınlık hissettiniz ya siz bana, belki ondan da güzel görüyorsunuz ne bileyim. :)
Yok ya ciddiyim mütevazı olma bu konuda bu kadar insan yanılıyor olamaz :)
LG-P710 Tapatalk
Atanmak dedin de... Sen namaz kılıp bana dua edince iyi ders çalışıyorum sınavlarım da iyi geçiyor derdi. Sırf bu yüzden o kurumun sınavına girdiğinde iki gün toplamda 16 saat sınavda olduğu süre boyunca hiç durmadan namaz kılmıştım. O geldi aklıma. Dediği oldu kazandı ama kazanınca bıraktığı ilk şey ben oldum. Bir daha kimse için böyle bir salaklık yapmam umarım.
Ay canım yaa :))Ben bu gece suratımdaki aptal sırıtışla uyuyayım o zaman. :) Güzelsem demek. Ehe.
O haketmemiş olabilir ona yaptığın iyilikleri ama Allah görüyor, herkesin kalbini biliyor. Salaklık yaptım diye düşünme. O senin insaniyetin.
Belki bu dualarının sonucu Allah da karşına gör diye evlenmeden bunları çıkardı. Hakkımızda hayrı da şerri de Allah bilir.
Ay canım yaa :))
Gerçekten üzüldüğünü duymak istemiyorum daha,son 1 hafta kaldı.
İnşallah hayırlısı olur kalbim bitmesi yönünde ne yalan söyleyeyim.
LG-P710 Tapatalk
Bak aslında herkes flört döneminde ne olduğunu belli ediyor..sen şimdi bu işi zorlayarak bu adamla evlenirsen belliki görümce,anne vs yüzünden mutlu bir evlilik sürdüremicek hatta keşke evlenmeseymişim diyeceksin..
Ancak bana kalırsa burda suçlu aile falan değil..zayıf karakterli olan senin nişanlın(hiç kusuruma bakma)..böyle körü körüne aileyi korumak adalet gözetmemek,haklı olduğu halde sevdiğini savunmamak..sen "annem bitecek derse biter" diyen kişiliksiz,pasif,zavallı bir ana kuzusunu mu hakediyosun sence??
Bu adam baban dışarı çıkmana izin vermedi sende onu dinledin diye sana kızıp kıyameti koparmamışmıydı..ee sen babanı dinldin diye sana kızan adam annesinin bitir lafını dinlicekmiş yani..i
Bu adamla asla mutlu olamazsın çok pişman olursun sakın evlenme ciddiyim..evlenince çok daha kötü olucak herşey..şimdiden adam kendini belli etmiş zaten eğer buna rağmen bu adamı seçersen başına gelicekleri hakediyosun demektir
Canim yaaa ne kadar yakisiyormussunuz, ne kadar guzel bir ciftmissiniz... Saka saka alakasi yok.Bir arkadasin dedigi gibi bu bildigin Burhan Altintop. Bir daha hayatta boyle birini bulamaz. Simdi o citayi yukselttigini saniyor. Yazik ya...
hadi yaaa :) Zaten ben kimmissim be havalarina girmisler onlar, en basta da nisanlisi.
Günaydın fındıkcım ne kaynatmışsınız akşam cvp verecedim ama uykumdan fırsat bulamadımkeyfiler süper hep böyle devam eder inş.
Nişanlını görünce allahın gücüne gitmesin baya hayal kırıklığına uğradım canım ya dünyanın en yakışıklısını bekliyordum ama gören göz farkıOnu elemen için kocaman bir sebeb daha tutacak dalı kalmadı tip de yokmuş yahu fıstık gibi kıza yakışırmı allahımda yakıştırmamışş önümüzdeki maçlara bakalım arkadaşın duası kabul olur inş. neslinde güzel olması için önce huyu suyu tabi ama biraz da dış görünüş sevince karşı tarafın bilmem neresiini kaldırmayı iyi biliyoruz biz bayanlar halbuki azıcık eziklemek lazım kıvamında :)birde akrabam hep şey derdi kocanın 2 kaşığı varsa birini kırıcan öyle zenginlik içinde olmayacak güveni gelir gözü başka yerlere takılır aslında bunlarada savsata insanın içinde olmayacak alçakgönüllü hatırnaz helalsüt emmişlere böyle taktiklere gerek yok ayyy bende kendimlle çelişiyorum hep bu erkekler bize anlaşılmaz derler birde neyse gülüm toplanıca gene katılırım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?