Hayırlısı

Afedersin canım trafik yoğun biraz. :26:

Fındık ay çok özür dilerim nolur gücenme ama söylemem lazım yaaa.. Seni ilk gördüğümde bu kız estetiklimi doğalmı bir sorayım dedim ama moralin bozuk olduğu için soramadım.. İnanılmaz duru bir güzelliğin var.. Gönül bu otada konar.... Ama , ya üffff valla ben hiç yakıştıramadım nişanlını sana yaaa.. Hani dünya iyisi olur böyle nasıl desem sena rüya gibi bir hayat yaşatırda fiziğini görmezsin .. Neyine güvenip dikleniyor bu yaaa.. Vallahi kusura bakma ama elindeki şansı mahvetmiş, senin kaar güzel birini karım diye koluna takıp geze bilecekken...neyse sustum :)
Görümcenide ekle yaa nolcak , bakalım sil hemen :))))

Ayy çok güzelsin ya naif olduğun kadar hemde.
Hiç üzülme ya değmez sen daha iyilerine layıksın!
Çok ciddiyim bu konuda yani biraz edepsizlik olacak ama ondan daha yakışanını bulursun yanına daha sahip çıkanını bulursun.
Ayy hem sana sinirlendim üzüldüğün için hem de o kıymet bilmezlere!
Şimdi anladım o kızı bunlar hep kıskançlık.

LG-P710 Tapatalk

Fındık ay çok özür dilerim nolur gücenme ama söylemem lazım yaaa.. Seni ilk gördüğümde bu kız estetiklimi doğalmı bir sorayım dedim ama moralin bozuk olduğu için soramadım.. İnanılmaz duru bir güzelliğin var.. Gönül bu otada konar.... Ama , ya üffff valla ben hiç yakıştıramadım nişanlını sana yaaa.. Hani dünya iyisi olur böyle nasıl desem sena rüya gibi bir hayat yaşatırda fiziğini görmezsin .. Neyine güvenip dikleniyor bu yaaa.. Vallahi kusura bakma ama elindeki şansı mahvetmiş, senin kaar güzel birini karım diye koluna takıp geze bilecekken...neyse sustum :)

şu eski nişanlının yakışmamasını bende yazacaktım ama yazmıyım dedim
siz yazınca bende yazdım ve kesinlikle size katılıyorum
bu arada fındık 24 yaşında olduğunu söylemese ben tahmin edemezdim
o eski nişanlısıda derdine yansın

cnm bahtında yüzün gibi güzel olur inşallah
kaybeden sen değilsin inan ki
ex eniştede fena değilmiş
ama sen daha iyilerine layıksın

Ay aynen yaaa.. Sayfaya girdim girdim geri çıktım ama vallahi tutamadım kendimi.. Ya adam kendini bu kadar ağırdan satıca , birde fındıkı daha önce gördüm ya, fındığı kendine bu kadar aşık etmiş dedim , yeminle gözümün önüne esmer boylu poslu yakışıklımı yakışıklı inanılmaz karizma biri geliordu..

Vallahi merak kelepcesi vuruldu yureyime...

Ay aynen yaaa.. Sayfaya girdim girdim geri çıktım ama vallahi tutamadım kendimi.. Ya adam kendini bu kadar ağırdan satıca , birde fındıkı daha önce gördüm ya, fındığı kendine bu kadar aşık etmiş dedim , yeminle gözümün önüne esmer boylu poslu yakışıklımı yakışıklı inanılmaz karizma biri geliordu..

aynen bende öyle düşünmüştüm
gönül işte
şu görümcegi de merak ediyorum
nasıl biri acaba abisini parmağında oynatıyo

Galiba hep beraber hayal kırıklığı yaşadık bu akşam :))
Fındıkcım alınmıyorsun değil mi?

LG-P710 Tapatalk

Keşke sorsaydın. Ayy ne güzel iltifat ediyor beni güzel bulmuş derdim moralim yerine gelirdi. :1:
İşte iki yıllık ilişkimizin ilk yılını bana senin tarif ettiğin gibi yaşattırdı. Tüm kızlar sen ne kadar şanslısın derdi bana hatta. Her anımız sürprizlerle ve bana yazdığı şiirlerle doluydu. Bana siyah lalem derdi mesela. (Yokmuş öyle bir çiçek. :1: ) Ve sırf bana olan bu hitabından ötürü çok güzel bir takı seti tasarlamıştı. Kendisi çizmiş. Ters tutunca siyah bir lale şeklini alıyordu falan. Göndermesem gösterirdim şimdi. Bu şimdi aklıma gelen ilk jesti oldu. Cidden baya tutkulu bir aşıktı, çok romantikti. Ne olduysa sonradan oldu.

Ben üzülürdüm hatta kendini çok eziyor diye. Hep derdi ki kesin herkes güzel kızın yanında tipsiz bir çocuk geziyor diyordur.
Ama sonra sınav stresinden çirkinleşmeye başladı davranışları. Sonra da kazandı ve kendine güveni biraz fazlaca geldi. Bir de evlenmeyi çok istemesi ama benden yana adım olmaması onu çok değiştirdi. Ama ne olursa olsun o ettiği lafları unutturamaz işte.

Ayy çok güzelsin ya naif olduğun kadar hemde.
Hiç üzülme ya değmez sen daha iyilerine layıksın!
Çok ciddiyim bu konuda yani biraz edepsizlik olacak ama ondan daha yakışanını bulursun yanına daha sahip çıkanını bulursun.
Ayy hem sana sinirlendim üzüldüğün için hem de o kıymet bilmezlere!
Şimdi anladım o kızı bunlar hep kıskançlık.

LG-P710 Tapatalk

Canım çok sağol ya valla siz beni şımarttıkça övdükçe mutlu olmaya başladım iyice. :)) Bu arada kıskançlık mıdır bilmiyorum ama daha evvel bahsettiğim "sen bu kızı nasıl kandırdın" sorusunu onlar da sormuştu abilerine. :) Hatta güldüm diye beyefendi küsmüştü insan bir itiraz eder, sen de yakışıklısın der diye.

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için. Yaş konusunda da; aslında kapalılık biraz daha olgun gösterdi beni. Açıkken daha çok duyuyordum küçük gösteriyorsun diye.

cnm bahtında yüzün gibi güzel olur inşallah
kaybeden sen değilsin inan ki
ex eniştede fena değilmiş
ama sen daha iyilerine layıksın

Amin canım çok teşekkür ederim. Seni ne zaman görsem ex görümcek ve aforizmaları gelecek aklıma ve istemdışı kahkaha atacağım. Hele tutmayın küçük görümceyi demene koptum az evvel ya. :27:

Merak edenlerin hepsi bir gelse koyacağım fotoğrafını da hepinizin merakını dindireceğim. :27:
Görümcek de 1.55 boyunca, zapzayıf, esmer ama oldukça esmer. Daha da tarif edemedim ağzı şöyle burnu böyle diye. Değişik bir özelliği olsa söyleyeceğim ama düşündüm başka türlü tarif edemiyorum. :1:

Kız görümceyi de esmer hayal etmiştim vallahi:52:

Maşallah sana çok hoş ve güzel bir kızsın, Allah karşına senin gibi iyi niyetli, düşünceli, seni hakeden kişiyi çıkarır inşallah.
Nişanlın seni kaybettiğine daha çok yanar canım. Ama bu gidişle çok geç olacak belli ki. Hayırlısı olsun inşallah.

Allah daha iyilerini layık görmüş olacak ki bu iş başladığı gibi bitti
her şer de bir hayır vardır fındıkcım
karşına öyle biri cıksın ki sana bu yaşadıklarını tamamen unuttursun

Galiba hep beraber hayal kırıklığı yaşadık bu akşam :))
Fındıkcım alınmıyorsun değil mi?

LG-P710 Tapatalk

Yoo gayet pis bir sırıtış var şu an suratımda. Gururum okşanıyor bunları sizlerden de duydukça. :27:

Yaa işte benim gözümde o dünyalar yakışıklısıydı. Yeni nişanlandığımda arkadaşım fotoğraflarımıza bakarken ben nişanlın yerinde olsam seni deli gibi kıskanırdım, asla kendime de güvenemezdim dedi diye ağlayasım gelmişti. Açıklama yapıyordum aslında gözleri çok güzeldir fotoğrafta net çıkmamış diye. :)

aynen bende öyle düşünmüştüm
gönül işte
şu görümcegi de merak ediyorum
nasıl biri acaba abisini parmağında oynatıyo

Parmağına tükürsünler onun. Dediğim gibi canım sadece ösym fotosu var. Onu da bilenler bilir, o kadar övgü yağdırdığınız benim de katil zanlısı gibi çıktı. İlk başta onu göstersem bana da acırdınız. :27: Zaten kıza şimdi bir nefret var. bir de tipsiz çıkmış fotoğrafını koyarsam eleştiriler yağacak. Üzülürüm bu sefer de yazık o da insan diye.

Kız görümceyi de esmer hayal etmiştim vallahi:52:

Maşallah sana çok hoş ve güzel bir kızsın, Allah karşına senin gibi iyi niyetli, düşünceli, seni hakeden kişiyi çıkarır inşallah.
Nişanlın seni kaybettiğine daha çok yanar canım. Ama bu gidişle çok geç olacak belli ki. Hayırlısı olsun inşallah.

Tövbe etmemiş olsam sana fal baktırırdım. Korkutmaya başladın beni. :1:

Allah daha iyilerini layık görmüş olacak ki bu iş başladığı gibi bitti
her şer de bir hayır vardır fındıkcım
karşına öyle biri cıksın ki sana bu yaşadıklarını tamamen unuttursun

Aminnnn canım amin... :16:

Yoo gayet pis bir sırıtış var şu an suratımda. Gururum okşanıyor bunları sizlerden de duydukça. :27:

Yaa işte benim gözümde o dünyalar yakışıklısıydı. Yeni nişanlandığımda arkadaşım fotoğraflarımıza bakarken ben nişanlın yerinde olsam seni deli gibi kıskanırdım, asla kendime de güvenemezdim dedi diye ağlayasım gelmişti. Açıklama yapıyordum aslında gözleri çok güzeldir fotoğrafta net çıkmamış diye. :)

Parmağına tükürsünler onun. Dediğim gibi canım sadece ösym fotosu var. Onu da bilenler bilir, o kadar övgü yağdırdığınız benim de katil zanlısı gibi çıktı. İlk başta onu göstersem bana da acırdınız. :27: Zaten kıza şimdi bir nefret var. bir de tipsiz çıkmış fotoğrafını koyarsam eleştiriler yağacak. Üzülürüm bu sefer de yazık o da insan diye.

kız sana neler yaptı sen hala
eleştiriler yağar diyosun
kaç yaşında bu ortalığı karıştıran mikser

Allahııım fındığa tez elden fındık burunlu,baklavalı,selvi boylu,yeşil gözlü,esmer bi yağuşuhlu nasip ett
Dinimiz aminn! :))

LG-P710 Tapatalk

Tövbe etmemiş olsam sana fal baktırırdım. Korkutmaya başladın beni. :1:

Canım benim ben fal bakmam tövbeliyim öyle işlere :34: ama fal bakmaya gerek yok ki zaten görünen köy kılavuz istemez.

Sarışınlığı esmerliği boşver de genel olarak bu görümce meselesinde olsun hafiften sana karşı bir kıskançlık olduğu hissediliyor. Bir de senin böyle güzel bir kız olduğunu görünce parçaları birleştirdim diyeyim. :10:

Back
X