Hayırlısı

Tamam canım koyunca söylede pcden bakım şimdi kalkıp onu alamadim tekmeliyo sipacik

bana sorabilirsinnnn ..
bende goreyim su mubarekleri
nisanlini degilde gorumceyi
saliverin gitsin kucuk gorumceyi

Hahahah yemin ediyorum kahkaha attım ya

Görümcekin fotoğrafı yok ama canım sana kötü haber. Elimde yalnızca ösym fotosu var ama onu da düşmanım olsa sergilemem. Günah ayol o da can.

Beni arkadas olarak Ekledin mi canim? ^^ teldeyim, giremiyorum. Eve gidince pc den acicam hemen. Konunu bastan beri takip ettigim icin cok merak ediyorum. :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ekledim canım bakarsın. :)

Ben tanımıyorumm vallahi gördüm fotoğrafını.
Ama içinin rahat olması için sorabilirsin yine de.

LG-P710 Tapatalk

Tamam canım koyunca söylede pcden bakım şimdi kalkıp onu alamadim tekmeliyo sipacik

Koydum ki.

Ben tanımıyorumm vallahi gördüm fotoğrafını.
Ama içinin rahat olması için sorabilirsin yine de.

LG-P710 Tapatalk

Ayy kıyamam ya insanları nasıl açıklama yapmaya mecbur ediyorum. :26: Biliyorum canım kendi fotoğrafım var zaten. Tanısaydın bir tepki verirdin illa ki. :)

Biyle tatli bi kiz merak edeb goremeyen arkadaslar olursa
Ama nisanlin fizik olarak ayni cocuk gibiymis findik
Kusura bakma ama hic erkeksi durmuyorrrr

Ayy sen cok tatli ne guzel bir kizsin yorumum bu kadar yanindakine bisey diyemicem :)

Koydum ki.

Ayy kıyamam ya insanları nasıl açıklama yapmaya mecbur ediyorum. :26: Biliyorum canım kendi fotoğrafım var zaten. Tanısaydın bir tepki verirdin illa ki. :)
Olsun için rahat olsun :)

Az önceki yorumlardan birinde dediğim gibi sadece ösym fotosu var ama onu da düşmanım olsa sergilemem. Yazık günah insan sonuçta o da.

Daha bakıyor kızlar zaten canım kaldırmam. :)

Ya çok güldümm :))
O insan değil o değişik bişi çözemedim :))

LG-P710 Tapatalk

Biyle tatli bi kiz merak edeb goremeyen arkadaslar olursa
Ama nisanlin fizik olarak ayni cocuk gibiymis findik
Kusura bakma ama hic erkeksi durmuyorrrr

Ayy sen cok tatli ne guzel bir kizsin yorumum bu kadar yanindakine bisey diyemicem :)

Çokkk teşekkür ederim hanımlar. Sanırım biraz da pohpohlanmaya ihtiyacım varmış benim. Yüzüm gülüyor son yarım saattir. :)

Canım baktim maşallah güzelsin nişan elbisende çok güzelmiş. .Allah hayırlı yazılar yazsın. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…