Hayırlısı

bana çırpınıyor gibi geldi :1: hani annen istemezse olmazdı beyefendi nolduuuuu?

çok komik çünkü zırt pırt seni yokluyor, yok evlenicem, yok şu an numaraları siliyorum ahahhahah

kafasında bitiren adam böyle yapmaz.

valla çok sevindim, seni de takdir ettim. sessizliğini koruyabildiğin için :24:

Valla canım çok tutarsız ya o yüzden kestiremiyorum ne yapıp ne yapamayacağını. Belki de ultimatom veriyordur bana, bak kız bakın diyeceğim yalvaracaksan yalvar diye. Her şey olabilir. Ama dediğim gibi muhatap olmuyorum. Bakalım nereye kadar gidecek böyle.

Eşler neden kaynaşamıyor; muhabbet neden çöküyor?
“-Soru: ‘Evlenecektik, üç yıllık beraberlikten sonra ansızın terk etti. Evliyiz, bir çocuğum var, on yıl sonra başka kadınla yaşamaya başladı. Hayatım çöktü. Nasıl geri getirebilirim, nasıl tekrar kazanabilirim?”
-Cevap: Bize Allah’ın bir lütfu ulaşırsa, ilk önce ‘bunu nasıl bir şükürle koruyabilirim?’ diye sormalıyız. Nimet ancak şükürsüzlük yüzünden kaybolur, kimseyi suçlamayalım. İnsana hayat arkadaşını kazandıran da kaybettiren de Allah’tır. Allah’ın lütfunu neden kaybettiğini bulup kendini düzeltmeyen daha iyisini elde edemez. Kader kapıları kurnazlıkla değil, ihlasla açılır.
Kalpteki muhabbet kandan ve kemikten değil, ikram sahibi Allah’tan gelir. Muhabbet şükürsüz yürekte barınmaz. Şükürsüzlüğün şekillerinden biri saygısızlık ve görgüsüzlüktür. Eşe saygısızlık, eşi emanet eden Allah’a saygısızlıktır. Eşe ihanet, eşin sahibi olan Allah’a ihanettir.” Dr. Muhammed Bozdağ

Bunu paylaşmış facede. Ben facemi dondurdum, başka bir hesaptan görüyorum. Herkese açık paylaşıyor bakıyorum. Paylaştığı şey de resmen bana hitap ediyor. Kim eşinin kıymetini bilmedi, saygısızlık etti acaba. Bir de bu yazıyı üzerine alınıyor ya pes diyorum yahu pes...

Valla canım çok tutarsız ya o yüzden kestiremiyorum ne yapıp ne yapamayacağını. Belki de ultimatom veriyordur bana, bak kız bakın diyeceğim yalvaracaksan yalvar diye. Her şey olabilir. Ama dediğim gibi muhatap olmuyorum. Bakalım nereye kadar gidecek böyle.

evet çok tutarsız haklısın, ne yapacağı belli olmaz ama içine kocamaaannn bir öküz oturtmuşsun, orası kesin :34:

�-Soru: �Evlenecektik, üç yıllık beraberlikten sonra ansızın terk etti. Evliyiz, bir çocuğum var, on yıl sonra başka kadınla yaşamaya başladı. Hayatım çöktü. Nasıl geri getirebilirim, nasıl tekrar kazanabilirim?�
-Cevap: Bize Allah�ın bir lütfu ulaşırsa, ilk önce �bunu nasıl bir şükürle koruyabilirim?� diye sormalıyız. Nimet ancak şükürsüzlük yüzünden kaybolur, kimseyi suçlamayalım. İnsana hayat arkadaşını kazandıran da kaybettiren de Allah�tır. Allah�ın lütfunu neden kaybettiğini bulup kendini düzeltmeyen daha iyisini elde edemez. Kader kapıları kurnazlıkla değil, ihlasla açılır.
Kalpteki muhabbet kandan ve kemikten değil, ikram sahibi Allah�tan gelir. Muhabbet şükürsüz yürekte barınmaz. Şükürsüzlüğün şekillerinden biri saygısızlık ve görgüsüzlüktür. Eşe saygısızlık, eşi emanet eden Allah�a saygısızlıktır. Eşe ihanet, eşin sahibi olan Allah�a ihanettir.� Dr. Muhammed Bozdağ

Bunu paylaşmış facede. Ben facemi dondurdum, başka bir hesaptan görüyorum. Herkese açık paylaşıyor bakıyorum. Paylaştığı şey de resmen bana hitap ediyor. Kim eşinin kıymetini bilmedi, saygısızlık etti acaba. Bir de bu yazıyı üzerine alınıyor ya pes diyorum yahu pes...

Cevap verip çirkinleşmeniz için uğraşıyor.
Biliyorum zor ama sakın cevap vermeyin.

LG-P710 Tapatalk

Aslında kıyafetleri parçalama fikri benim de aklımdan geçti. Çünkü o kız ne giysem ne alsam ayy çok güzel ben de alıcam derdi. İçlerinde beğenmediysen sorun değil ben çok sevdim bana verirsin en kötü falan dedikleri bile olmuştu. Muhtemelen onları giymek isteyecektir. Ona yar olmasın diye geçti içimden parçalayıp göndermek. Ama annem muhtemelen durduracaktır beni. Bir de bak görüyor musun saygısız falan dedirtmek istemiyorum arkamdan.

görümcede görümceymiş. evlerden uzakkkkk....
kıskanılmak güzelde bu kadarda degil ama... ne sacma.. nefret ederim biri bişeyi alsın bende gidip alım. ögggggg
aman bırak giysin abisinin önünde dolansın dursunda. abiside görsün biraz kızkardeşinin ne mal oldugunu. ne meraklıymış kızın kıyafetlerini giymeye diye belki bi ihtimal düşünür.. olmadı seni hatırlasın baksın...:ssz:

evet çok tutarsız haklısın, ne yapacağı belli olmaz ama içine kocamaaannn bir öküz oturtmuşsun, orası kesin :34:

Ahh ahh inşallah öyledir. Rahat etmesin içi hiç. :47:

Cevap verip çirkinleşmeniz için uğraşıyor.
Biliyorum zor ama sakın cevap vermeyin.

LG-P710 Tapatalk

Yoo hayır zor değil, aksine cevap verip laf anlatmaya çalışmak bana daha zor geliyor. :)

görümcede görümceymiş. evlerden uzakkkkk....
kıskanılmak güzelde bu kadarda degil ama... ne sacma.. nefret ederim biri bişeyi alsın bende gidip alım. ögggggg
aman bırak giysin abisinin önünde dolansın dursunda. abiside görsün biraz kızkardeşinin ne mal oldugunu. ne meraklıymış kızın kıyafetlerini giymeye diye belki bi ihtimal düşünür.. olmadı seni hatırlasın baksın...:ssz:

Boyu benden bir hayli kısa ya çoğu zaten büyük gelecektir. Ama öyle kurnaz ki bu ihtimali düşünüp abim hatırlamasın diye yapmayabilir de.

Ayrıca evet ondan ben de nefret ederim ama şimdiye kadar ses etmemiştim nasıl olsa aynı ortamda bulunmuyoruz diye. Takı setinde bile safir yada zümrüt taşlı olanlardan alacağım, suyolu istemiyorum dediğimde ayy çok güzel fikir ben de öyle aldırırım ilerde demişti zaten. Hatta sen safir alırsan ben zümrüt alırım arada seninkini takarım değişiklik olur demişti. Takabilir miyim değil, takarım yalnız. Bu çok ince bir ayrıntı.

“-Soru: ‘Evlenecektik, üç yıllık beraberlikten sonra ansızın terk etti. Evliyiz, bir çocuğum var, on yıl sonra başka kadınla yaşamaya başladı. Hayatım çöktü. Nasıl geri getirebilirim, nasıl tekrar kazanabilirim?”
-Cevap: Bize Allah’ın bir lütfu ulaşırsa, ilk önce ‘bunu nasıl bir şükürle koruyabilirim?’ diye sormalıyız. Nimet ancak şükürsüzlük yüzünden kaybolur, kimseyi suçlamayalım. İnsana hayat arkadaşını kazandıran da kaybettiren de Allah’tır. Allah’ın lütfunu neden kaybettiğini bulup kendini düzeltmeyen daha iyisini elde edemez. Kader kapıları kurnazlıkla değil, ihlasla açılır.
Kalpteki muhabbet kandan ve kemikten değil, ikram sahibi Allah’tan gelir. Muhabbet şükürsüz yürekte barınmaz. Şükürsüzlüğün şekillerinden biri saygısızlık ve görgüsüzlüktür. Eşe saygısızlık, eşi emanet eden Allah’a saygısızlıktır. Eşe ihanet, eşin sahibi olan Allah’a ihanettir.” Dr. Muhammed Bozdağ

sosyal medyayı sallıcagına gelip senin aileni sallasaydı sevgisi için..kendi ailesini sallasaydı...
böyle yazılar paylaşarak adamlık olmuyo... sevgine facebookda laflar özlü sözler paylaşarak olmaz:51:

öncelikle tebrik ederim seni bu kadar hanımefendiliğini koruyabildiğin için.Önünde saygıyla eğiliyorum seviyeni o adama karşı düşürmediğin için.2 gündür bütün yorumları olayları okudum.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sabrın için eli öpülesi kadınsın ben çoktan ona en basit küfürleri edip haklıyken haksız duruma düşmüştüm.istikrarını koru bana öyle geliyor ki bu işin sonu içip içip kapına dayanmaya ya da en azından arayıp ağlamaya varacak.Bişey daha no.nu silmiş madem nasıl görmüş whatsap tan durumunu laf aramızda ama çokta zeki değilmiş

yerinde bir benzetmemi bilmiyorum ama havlayan köpek ısırmaz diye bir söz var ya hah işte tam öyle bir durum adam senin ona yalvarman için herşeyi yapıyor.
yüzüğü sorarak hala umudunun olup olmadığını yokluyor.
ikide bir evleneceğim diyerek ona yapma etme demeni bekliyor. hatta bu taktiği önceden işe yaramıştı sanırım şu geç kalma mevzusunda. ki o zaman bence öyle kolay barışmamalıydın sırf bu cümle yüzden.

ama k.bakmada bu halleri komik olmaya başladı. resmen alttan alttan sen ona dön diye yol yapmaya çalışıyor takdir ediyorum seni ya çok güzel dik duryorsun. ne kadar üzülsende o insanlara kendini ezdirmemen çok güzel bir davranış.

Boyu benden bir hayli kısa ya çoğu zaten büyük gelecektir. Ama öyle kurnaz ki bu ihtimali düşünüp abim hatırlamasın diye yapmayabilir de.

Ayrıca evet ondan ben de nefret ederim ama şimdiye kadar ses etmemiştim nasıl olsa aynı ortamda bulunmuyoruz diye. Takı setinde bile safir yada zümrüt taşlı olanlardan alacağım, suyolu istemiyorum dediğimde ayy çok güzel fikir ben de öyle aldırırım ilerde demişti zaten. Hatta sen safir alırsan ben zümrüt alırım arada seninkini takarım değişiklik olur demişti. Takabilir miyim değil, takarım yalnız. Bu çok ince bir ayrıntı.

şimdi taksın dursun... allahım yaaaaa... nasıl içi alıyo anlamıyorum...
allah seni kurtarmış bence...:29:

Hala yazıyor şu an. Yüzüklerimizin bir fotoğrafı vardı watsapp profilimde. Onu da fotoğraf makinemizde yer kalmadığı için kardeşinin telefonuyla çekmiştik ve o atmıştı bana. Ben sırf onu değiştirmek için bakmayayım diye değiştirmiyordum profil resmini. Kendim görmediğim için aklıma da gelmiyordu açıkçası. Şimdi bana mesaj atmış demiş ki arkasından konuştuğun, iftira attığın, hakaret ettiğin insanın çektiği ve sana attığı fotoyu profil fotosu yapacak kadar karaktersiz ve seviyesizsin. Nefret edilmeye bile değmezsin. Sen şeytansın. Helal süt emmiş bir kız bulup senden kurtulduğum her güne şükredeceğim. Akıl hocalarına da minnettarım bizi bu aşamaya getirdikleri için. Altınları gönder de diyebildi en sonunda. Derdinin o olduğunu anlamış bulunuyoruz. Onlar için yeniden bir araya gelinmesin, sizin çapsız planlarınızı yutacak değilim ben demiş.

Burada çok önceden bir konu okumuştum "her masal mutlu sonla bitmezmiş." diye. Düğüne çok kısa bir zaman kala nişan attığını anlatıyordu konu sahibi.

O zaman hayatımda kimse yoktu ama konu sahibinin hislerini tüm benliğimde yaşamıştım. O kadar etkilenmiştim ki...

Zaman geçti benim de hayatıma biri girdi, nişanlandım. Ve malesef şu an onunla aynı şeyi yaşıyorum.

Dua bölümüne konu açmıştım, bu ara sıkıntılıyım bilen bilir. Cevapsız sorular, büyük bir belirsizlik vardı ortada.

Ve az önce nişanlımdan uzunca bir mesaj geldi. Ben düşünüyorum hala ama yüzde 99 ihtimalle bu ilişki bitti diye.

O mesajı okuduğumda hissettiklerimin tarifi yok ki yapayım size şimdi...
Bir saniye içinde beynime sayısız düşünce üşüştü. Bir yanım olayları düşünüyor, suçum var mıydı acaba diye kendimi sorguluyor. Bir yanım çok dua ediyorum günlerdir hayırlısı olsun diye, demek ki olması gereken bu diyor.

Ama emin olduğum bir şey varsa o da şu an canımın çok acıdığı...

Ama merak ediyorum ben. Geçer mi bu acı? Var mı aranızda yaşayan yada biraz olsun teselli edecek sözü olan?

Okadar iyi anliyorumki seni biz daha fazlasini yasadik aileler devreye girdi beni kopek gibi seven nisanlim gitti o aksam bir hafta gecti annem eve geldim esyalri toplamis gonderdi onlarda gonderdi cuzdan almistim cuzdanin icine resmimi koyup gondermis gecelerce agladim hemen face acmis ben hatti falan kirmistim bide faceye guler pozla foto koymus cunku isin ciddiyetinde degildi. beni memlekete gonderdiler ben face twitir hesabi actim ama onunla ilgili hic birsey paylamadim hep gezmemi tozmami paylastim fotograflar paylastim o ise hep yalvarir seyler paylasmis neler neler arkadaslarima beni sordu hep nasil iyi mi diye hic cevap vermedim tam 2 ay bi sabah memeleketten geldim twitra seni ben karsilayayim yazmis hic yazmadim neyse bi sabah kaklktim okula gidicem faceden mesaj seni gordukce cok kotu oluyorum lutfen beni engelle cok seviyorum dayanmiyorum kafayi yiyicem diye ama gercekten kotuydu kilo vermisti piskolojisi bozulmus benim terliklerimle uyurmus her gece yataginin basinda. yastiginada benim parfumumu sikar uyurmus parfum bitince uyuyamamis kac gece neyse ben engelledim sonra annesinden mesaj atti ne olur konusalim lutfen .beni nasil silsin diye falan hic cevap vermedim engeli kaldir onemli konusucaz falan dedi kaldirdim ama bisey yazmadim en son kaciricam seni odama dolap aldim senin icin kaciricam yasa simdi hayatini bir suru soz dayanmadim yazdim ne oldu dedim ben yapabiliyorum sildim seni istemyorum dedim yalvardi yakardi annemin haberi oldu nasil oldu evden cikarken kaciricam kizi demis annesine uyku sersemiyle ve annesi annemi aramis okula babam gelicekti is karismasin diye ardim onu hemn isten cikip yanima geldi bulustuk telleri kapadik kacicaktik artik sonra benim onumde ablasini annesini aradi bu kiza biriniz agzni acmiyicak dedi hepnizi silerim dedi ben sok oldum ve suan berberiz cok uzun oldu amaa ben daha kotu seyler yasadim demek istedigim daha o isin ciddiyetinde degil farkina varinca yalvaricak emin ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Hala yazıyor şu an. Yüzüklerimizin bir fotoğrafı vardı watsapp profilimde. Onu da fotoğraf makinemizde yer kalmadığı için kardeşinin telefonuyla çekmiştik ve o atmıştı bana. Ben sırf onu değiştirmek için bakmayayım diye değiştirmiyordum profil resmini. Kendim görmediğim için aklıma da gelmiyordu açıkçası. Şimdi bana mesaj atmış demiş ki arkasından konuştuğun, iftira attığın, hakaret ettiğin insanın çektiği ve sana attığı fotoyu profil fotosu yapacak kadar karaktersiz ve seviyesizsin. Nefret edilmeye bile değmezsin. Sen şeytansın. Helal süt emmiş bir kız bulup senden kurtulduğum her güne şükredeceğim. Akıl hocalarına da minnettarım bizi bu aşamaya getirdikleri için. Altınları gönder de diyebildi en sonunda. Derdinin o olduğunu anlamış bulunuyoruz. Onlar için yeniden bir araya gelinmesin, sizin çapsız planlarınızı yutacak değilim ben demiş.

az öncede yazıcaktım. ama vazgecmiştim...
erkekler kaybettigi kadına karşı cirkinleşmede üstlerine yok...:ssz:
şekil a da görüldüğü gibi... watsapdan engelle sende canım göndermesin sana yazı falan boşver..
bide hakaretlerine canını sıkıp durucaksın. aslında iyi olur kimden vazgectigini dahada net görürsün...

Oo öyleyse çok güzel mutlu oldum gerçekten :))
Aynen devamm

LG-P710 Tapatalk

Kararlıyım zaten evet. Teşekkür ederim bu arada desteğin için. Hep yorumlarını esirgemeyenlerden birisin sen konularıma.

öncelikle tebrik ederim seni bu kadar hanımefendiliğini koruyabildiğin için.Önünde saygıyla eğiliyorum seviyeni o adama karşı düşürmediğin için.2 gündür bütün yorumları olayları okudum.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sabrın için eli öpülesi kadınsın ben çoktan ona en basit küfürleri edip haklıyken haksız duruma düşmüştüm.istikrarını koru bana öyle geliyor ki bu işin sonu içip içip kapına dayanmaya ya da en azından arayıp ağlamaya varacak.Bişey daha no.nu silmiş madem nasıl görmüş whatsap tan durumunu laf aramızda ama çokta zeki değilmiş

Ben demiştim daha birkaç sayfa öncelerde kafası sadece derse basıyor onun diye. Ama o açıdan ben de bakmamıştım
Bu arada özellikle ilk cümlelerin için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok duygulandım ve kendimi çok değerli hissettim. 24 yaşındayım ben.
İnşallah dediklerin de olur. O keyfi bir yaşatsa bana Allahım... Ailece çok pişman olduklarını bir görebilsem...

yerinde bir benzetmemi bilmiyorum ama havlayan köpek ısırmaz diye bir söz var ya hah işte tam öyle bir durum adam senin ona yalvarman için herşeyi yapıyor.
yüzüğü sorarak hala umudunun olup olmadığını yokluyor.
ikide bir evleneceğim diyerek ona yapma etme demeni bekliyor. hatta bu taktiği önceden işe yaramıştı sanırım şu geç kalma mevzusunda. ki o zaman bence öyle kolay barışmamalıydın sırf bu cümle yüzden.

ama k.bakmada bu halleri komik olmaya başladı. resmen alttan alttan sen ona dön diye yol yapmaya çalışıyor takdir ediyorum seni ya çok güzel dik duryorsun. ne kadar üzülsende o insanlara kendini ezdirmemen çok güzel bir davranış.

Teşekkür ederim canım çok sağol. Aynen benzetme harika durdu onun üzerinde. Böyle devam edeceğim bakalım nereye kadar sürecek tacizleri.

şimdi taksın dursun... allahım yaaaaa... nasıl içi alıyo anlamıyorum...
allah seni kurtarmış bence...:29:

Ki esasen nefret ettiğim bir şeydir benim pişti olmak. Sırf bu yüzden özel günlerde kullanacağım kıyafet vs kendim kafamda tasarlayıp yaptırmayı falan tercih ederim. Ama hatun bende gördüklerinin aynını taşımaktan imtina etmiyor, hatta bir de ayyy ikiz kardeş gibi olduk diye seviniyordu.

Seviyesizliğin dibine vurmuş yazık
İnsanın sevdiği, hayatını birleştirmeyi düşündüğü adamı bu derece düşmüş görmesi çok kötü
Anla nasıl birinden kurtulduğunu canım
Gönder neyi varsa ,sana ulaşabileceği heryerden engelle
Tek kelime cevap verme daha da kudursun

Okadar iyi anliyorumki seni biz daha fazlasini yasadik aileler devreye girdi beni kopek gibi seven nisanlim gitti o aksam bir hafta gecti annem eve geldim esyalri toplamis gonderdi onlarda gonderdi cuzdan almistim cuzdanin icine resmimi koyup gondermis gecelerce agladim hemen face acmis ben hatti falan kirmistim bide faceye guler pozla foto koymus cunku isin ciddiyetinde degildi beni memlekete gonderdiler ben face twitir hesabi actim ama onunla ilgili hic birsey paylamadim hep gezmemi tozmami paylasti fotiraflar paylastim o ise hep yalvarir seyler paylasmis neler neler arkadaslarima beni sordu hep nasil iyi mi diye hic cevap vermedim tam 2 ay bi sabah memeleketten geldim twitra seni ben karsilayayim yazmis hic yazmadim neyse bi sabah kaklktim okula gidicem faceden mesaj seni gordukce cok kotu oluyorum lutfen beni engelle cok seviyorum dayanmiyorum kafayi yiyicem diye ama gercekten kotuydu kilo vermisti piskolojisi bozulmus benim terliklerimle uyurmus her gece yataginin basinda yastigina benim parfumumu sikar uyurmus parfum bitince uyuyamamis kac gece neyse ben enelledim sonra annesinden mesaj atti ne olur konusalim lutfen beni nasil silsin diye falan hic cevap vermedim engeli kaldir onemli konusucaz falan dedi kaldirdim ama bisey yazmadim en son kaciricam seni odama dolap aldim senin icin kaciricam yasa simdi hayatini bir suru soz dayanmadim yazdim ne oldu dedim ben yapabiliyorum sildim seni istemyorum dedi yalvardi yakardi annemin haberi oldu nasil oldu evden cikarken kaciricam kizi demis annesine uyku sersemiyle ve annesi annemi aramis okula babam gelicekti is karismadn diye ardim onu hemn isten cikip yanina geldi bulustuk telleri kapadik kacicaktik artik sonra benim onumde ablasini annesini ardi bu kiza biri agzni acmiyicak dedi hepnizi silerim dedi ben sok oldum ve suan berberiz cok uzun oldu amaa ben daha kotu seyler yasadim demek istedigim daha o isin ciddiyetinde degil farkina varinca yalvaricak emin ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Darısı başıma. İnşallah ben de öyle süründüğünü pişmanlıktan kıvrandığını görürüm. Cidden okurken senin adına ben ferahladım.

az öncede yazıcaktım. ama vazgecmiştim...
erkekler kaybettigi kadına karşı cirkinleşmede üstlerine yok...:ssz:
şekil a da görüldüğü gibi... watsapdan engelle sende canım göndermesin sana yazı falan boşver..
bide hakaretlerine canını sıkıp durucaksın. aslında iyi olur kimden vazgectigini dahada net görürsün...

Engelleyince mesaj atıyor ki. Tecrübemle sabit. :)
Fotoyu da ağlaya ağlaya değiştirdim az önce. Bakalım bu defa neye takacak kafayı.

Seviyesizliğin dibine vurmuş yazık
İnsanın sevdiği, hayatını birleştirmeyi düşündüğü adamı bu derece düşmüş görmesi çok kötü
Anla nasıl birinden kurtulduğunu canım
Gönder neyi varsa ,sana ulaşabileceği heryerden engelle
Tek kelime cevap verme daha da kudursun

Ha az önce söylemeyi unuttum. Şimdi bu mesajı görünce geldi aklıma. Zaten ben numaramı değiştireceğim de demiş. Sanki ona ulaşmaya çalışan çabalayan var gibi.

Back
X