Hayırlısı

Gerçekten pişman olsa özür dilerdi kimseyi karıştırmadan mutlu bir yuva kurmanız için uğraşırdı. Ama adamda öyle bi ego var ki..Hala ailesini savunacak pozisyonda

Esasen şu saatten sonra özür çok yetersiz kalır. Ama o yetersiz kalacak özrü bile hiç duymadım ağzından. Uzun bir süreç halini aldı bu ayrılık işi. Bu süreçte beni suçlayana hakaret edene kadar bir tek ılımlı mesaj atsaydı ben çok çabuk affedebilecek bir insanım ve affedince o konu kapanır benim için. Asla başa falan kakmam. Ama en ufak bir pişmanlık emaresi yok ki. İnşallah dank eder o kafa bir gün ne diyeyim ki...
Kaldı ki ben ona aileni bana savunma, eleştir onları demedim. Sadece ortada çok büyük bir haksızlık vardı ona müdahale etmesini bekledik ama gözlerinde aileyle araya giren kara kedi oldum. Onlar bilmese de Allah biliyor öyle olmadığımı ne yapayım artık.

bunlar kendileri çalıp kendileri oynuyorlar kuzum :)

Aynen öyle. :1:

Evet aynen öyle olacak ve ondan çekiniyorum daha şimdiden. Kararımı söyleyince yine kafama takacağım bir laf edecek muhakkak. Umarım onu da sizlerin desteğiyle atlatırım da biter gider. Whatsapp'tan engelledim hepsini. Yarın gece bana tanıdığı mühlet:) bitiyor. Arar, mesaj atar bir şey yapar. Muhtemelen cevap vermeyeceğim ihtimalini düşündü ki dün attığı mesajda vereceğin yada vermeyeceğin cevaba göre diye bahsetmiş. Ben onun da bir daha arayacağını falan düşünmüyorum açıkçası. Burnundan kıl aldırmıyor hiç. Bir şeyleri telafi etmek gibi bir amacı olsa zaten şu raddeye gelmezdik. O cesareti göremiyorum onda. Bir de tayini belli olacak Haziran'ın ilk haftası. Ailesinin yanına giderse onlar boşluğumu doldurur kafasına takacağı bir şey kalmaz.

Ki canım vallahi kız bana bu lafı ettiğinde gülümsedim sadece. Vay efendim ne demektir o takı takmak falan demedim hiç. Nişanlıma da kardeşin böyle diyor diye bahsetmedim, hatta yanımdaydı telefonda bu konuyu konuştuğumuzda ama hiç söylemedim dahi.
Sonra nişanlımla bu konu açıldığında da ben takı paylaşmayı sevmem falan da demedim. Sadece kendi kendine her şeyi planlayıp karar vermesi bana yapılan bir saygısızlık, oradan belli ne kadar yüzgöz olunduğu vs dedim. Yani itiraz etsem hadi malını esirgiyor cimri falan densin ama onu dahi demedim ki ben ya.

Sana yazdığı son mesajda sadece suçlamalar var aklınca süre tanımalar var.
Ne bir özür,ne bir gönül alma,ne bir sevgi belirtisi.
Şirket mi kuracaktınız evlenecekmiydiniz?
Muhtemelen son yazdığı mesajlara da görümcen müdahil oluyordur.
Hani nerde seni seviyorum lar,ayrılmayalım yuvamızı kuralım lar,sensiz yapamam lar.
İnsan yalan da olsa yazar iki satır.
Üzgün insan, sevdiği elinden giden insan böyle davranmaz arkadaşım.
Bi gün durdu,üç gün durdu..Ama daha da duramazdı,hatta ailesini de alır gelir o yüzüğü napar eder parmağına geri takardı.
Görümcenle de muhatap olma,laftan anlamaz birisine lafla sözle ders veremezssin.
yüne sen suçlu olursun.bırak Allaha havale et.

Canım konunu en başından beri okuyorum. Çok da üzülüyorum. Sırf acaba yeni bi durum var öı diye bdv ye girip girip bakıyorum. Çok güçlüsün maşallah ilk başlarda sessizliğini koruman tam bi irade örneği herkes başaramaz. Bak yap diye demiyorum hatta yapma ama şuan yerinde olsam ufak da olsa adım atardım. Çünkü pişman olduğu ap açık. Ha şu da var. Belli ki gururunu herşeyin önünde tutuyo. Bu da demekki ilerde de aynısını yapacak özür dilemeyecek hep adım atan sen olacaksın ki Bu da çok yorucu bi durum haklı iken bile aman evliliğim yürüsün diye özür dilemek . Hadi sevgili iken ayrılıyorsun da evlilik çocuk oyuncağı değil. Bu arada sizi ben de çok merak ediyorum. Eğer gönderebilirsen bana da atar mısın resmini. Ama istemezsen dd anlarım canım. Allah yardımcın olsun isterim ki tez zamanda hatasını anlasın bin pişman özür dikesin siz de barışın .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esasen şu saatten sonra özür çok yetersiz kalır. Ama o yetersiz kalacak özrü bile hiç duymadım ağzından. Uzun bir süreç halini aldı bu ayrılık işi. Bu süreçte beni suçlayana hakaret edene kadar bir tek ılımlı mesaj atsaydı ben çok çabuk affedebilecek bir insanım ve affedince o konu kapanır benim için. Asla başa falan kakmam. Ama en ufak bir pişmanlık emaresi yok ki. İnşallah dank eder o kafa bir gün ne diyeyim ki...
Kaldı ki ben ona aileni bana savunma, eleştir onları demedim. Sadece ortada çok büyük bir haksızlık vardı ona müdahale etmesini bekledik ama gözlerinde aileyle araya giren kara kedi oldum. Onlar bilmese de Allah biliyor öyle olmadığımı ne yapayım artık.

Aynen öyle. :1:

o yüzden takma kafana yolu göster gitsin rahat et

Ne gorumcelermis yahu...
Nisanlinin attigi msjlar normal zamandaki gibi degilse kardeslerde icinde demekki.
Kardesinin yaptigi kafasina dank etse grup olusturup halen daha burnunu sokmasina izin vermezdi nisanlin fndk.
Daha ne zaman dank edecek acaba.
Gorumceler bekar galiba ayni tavirlari onlar gorse ohoo...
Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin seni ins... seni kirmaktan korkacak birileri, saf niyetini anlayacak birileri ins...

Sana yazdığı son mesajda sadece suçlamalar var aklınca süre tanımalar var.
Ne bir özür,ne bir gönül alma,ne bir sevgi belirtisi.
Şirket mi kuracaktınız evlenecekmiydiniz?
Muhtemelen son yazdığı mesajlara da görümcen müdahil oluyordur.
Hani nerde seni seviyorum lar,ayrılmayalım yuvamızı kuralım lar,sensiz yapamam lar.
İnsan yalan da olsa yazar iki satır.
Üzgün insan, sevdiği elinden giden insan böyle davranmaz arkadaşım.
Bi gün durdu,üç gün durdu..Ama daha da duramazdı,hatta ailesini de alır gelir o yüzüğü napar eder parmağına geri takardı.
Görümcenle de muhatap olma,laftan anlamaz birisine lafla sözle ders veremezssin.
yüne sen suçlu olursun.bırak Allaha havale et.

Değil o laflar en ufak bir pişmanlık kırıntısı göremedim. O kadar güveniyor kendine, o kadar rahat ki...

Aynen öyle Allah'a havale ettim. O asla yanlarına bırakmaz biliyorum. Ne bir eksik ne bir fazla, yaşayacak hepsi aynısını o kadar eminim ki.

Ne gorumcelermis yahu...
Nisanlinin attigi msjlar normal zamandaki gibi degilse kardeslerde icinde demekki.
Kardesinin yaptigi kafasina dank etse grup olusturup halen daha burnunu sokmasina izin vermezdi nisanlin fndk.
Daha ne zaman dank edecek acaba.
Gorumceler bekar galiba ayni tavirlari onlar gorse ohoo...
Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin seni ins... seni kirmaktan korkacak birileri, saf niyetini anlayacak birileri ins...

Ben burada görümcelerinden dert yananlara hep kendiminkileri örnek gösterirdim abla kardeş gibiyiz diye. :1: Aptallığıma doymayayım, bazen hak ettim sanırım diyorum.

Amin bu arada canım. Çok teşekkür ederim duaların için.

konunun tamamını okumadım o kadar tanıdık ki kendimi yaşadıklarının içine tekrar sokmak istemedim kusura bakma..
kurduğun cümlelerden ince bir yapın olduğu belli oluyor..incelik karşındaki anlıyorsa değer görüyor bu zamanda yoksa kendini üzmekten başka bir işe yaramıyor.. eğer barışma durumunuz olmazsa zorlu günlerin gecelerin olacak ama sonrasında kendini toparlamayı bilirsen yeniden ayağa kalkacaksın..kesinlikle her şey daha güzel olacak diye vaatlerde bulunmuyorum "sen istersen her şey daha güzel olacak" diyorum.. kendine yeni bir yol çiz, uzaklaşmayı dene, yeni uğraşlar, zevkler edin.. arkadaşlarınla zaman geçir konuş, ağla, kahkaha at, hatta lunaparka git çok keyiflidir:)

dilerim Rabbim öyle güzellikler çıkarır ki karşına bu şerrin hayrını o zaman idrak edersin canım:70:

konunun tamamını okumadım o kadar tanıdık ki kendimi yaşadıklarının içine tekrar sokmak istemedim kusura bakma..
kurduğun cümlelerden ince bir yapın olduğu belli oluyor..incelik karşındaki anlıyorsa değer görüyor bu zamanda yoksa kendini üzmekten başka bir işe yaramıyor.. eğer barışma durumunuz olmazsa zorlu günlerin gecelerin olacak ama sonrasında kendini toparlamayı bilirsen yeniden ayağa kalkacaksın..kesinlikle her şey daha güzel olacak diye vaatlerde bulunmuyorum "sen istersen her şey daha güzel olacak" diyorum.. kendine yeni bir yol çiz, uzaklaşmayı dene, yeni uğraşlar, zevkler edin.. arkadaşlarınla zaman geçir konuş, ağla, kahkaha at, hatta lunaparka git çok keyiflidir:)

dilerim Rabbim öyle güzellikler çıkarır ki karşına bu şerrin hayrını o zaman idrak edersin canım:70:

Aminnn çok teşekkür ederim. Burnumun dibinde koskoca bir lunapark var ama çok korkağım o konuda ben. Asla binemem. :1:

Ama şaka bir yana yeni uğraşlar tavsiyene katılıyorum. Ders çalışıyorum şu sıra ben. Sınavlarım var önümde ve bir boşvermişlik hakimdi. Şimdi yavaş yavaş toparlanmaya ve hırs yapmaya başlıyorum.

Aminnn çok teşekkür ederim. Burnumun dibinde koskoca bir lunapark var ama çok korkağım o konuda ben. Asla binemem. :1:

Ama şaka bir yana yeni uğraşlar tavsiyene katılıyorum. Ders çalışıyorum şu sıra ben. Sınavlarım var önümde ve bir boşvermişlik hakimdi. Şimdi yavaş yavaş toparlanmaya ve hırs yapmaya başlıyorum.

yok yok hiç korkma gerçekten dene bak çok farklı oluyor hele çığlık attıkça aklın boşalıyor gibi oluyor:))
bu arada kaç yaşındasın, nerdesin bilmiyorum ama muhakkak kafanı dağıtacağın bir şeylerle oyalan bu arada sınavlarını ihmal etme tabii ki:)

yok yok hiç korkma gerçekten dene bak çok farklı oluyor hele çığlık attıkça aklın boşalıyor gibi oluyor:))
bu arada kaç yaşındasın, nerdesin bilmiyorum ama muhakkak kafanı dağıtacağın bir şeylerle oyalan bu arada sınavlarını ihmal etme tabii ki:)

24 yaşındayım. Dediğim gibi şimdilik sınavlar meşgul ediyor. Bir de tavşanım var. Çok şapşal bir şey. Türlü türlü numaralar öğreniyor her gün. Onu izleyip keyifleniyorum. :)

24 yaşındayım. Dediğim gibi şimdilik sınavlar meşgul ediyor. Bir de tavşanım var. Çok şapşal bir şey. Türlü türlü numaralar öğreniyor her gün. Onu izleyip keyifleniyorum. :)

bende aynı yaştaydım o sıkıntılı zamanlarımda:34: şimdi 28 olduk tabi :))
Allah yardımcın olsun sakın kendini bırakma nolur unutacağım diye de kendini çok zorlama zamanla oluyor her şey, sadece kendini mutlu edecek şeylerle ilgilen biraz, depresif moda girme, sınavların varmış ne güzel önce ben dediğin noktada o sınavları da halledersin kuşkum yok :34:

Iyi ki alinti yapmislar senin megolaman yine döktürmus...

Su mesajin bir kosesinde de ozru gectim sevgi sozcukleri olsun yahu! yine suclayici olsun ama senden beklemezdim sana cok deher vermistim gibi laflarla yazsaydi bari, bunlar bile yok findik.

Kendi ic huzursuzlugu o kadar belli ki hemen bana nasil laf carparsina getirmis.
Senin kendin icin yazdigini dusunup neden mutsuzsun gel bereaber asalim diyebilirdi...
Alinma findik ama bu adamdan bir cacik olmaz. Adim atma bicimi, hayati sorunlari algilayis bicimi bile o kadar zit ki...

Daha once de demistim ya herseyi egosuna bir tehdit olarak gorup savas aciyor kilicini kalkanini kusaniyor.
Simdiye kadar devam ettiyseniz kendini once ezik kabul etmesinden sonrasinda ise sen hep alttan aldigin icin.
Omrunu heba etmeye degmez.

Bir de mesaj atayim mektup yazayim dusuncen varmis sanirim, aman diyorum laftan anlamaz bunlar hele ki senin gibi naif biri "dil ile" degil ancak onlari muhatap bile almayacagini ve onlarin seviyesizliklerini gosteren bir tavir ile susarak yanit verebilirsin.

Fakat olur da yarin ararsa ozur dilemen icin, hakaretlerinizi geri almaniz icin, gelecek insaa etmek uzere verecegin emegi ve sevgini gostermen icin verdigim sure bitti dersin ;) sana kimse dusun tasin aklini basina al diyecek pozisyonda degil, had bildirilecekse bunu sen yapabilir konumdasin onlar degil!

Eminim moralini bozacak biseyler diyecektir, hiiiiic takma anliyorum anliyorum de gecistir hatta seni artik cok iyi anliyorum der konusmayi da sonlandirirdim herhalde ben. Cunku aciklamadan sozden anlayacak insanlar degiller.

Hani bir yazında haziranda ailesinin yanına gidiyor onlar doldurur boşluğumu demişsin ya.. öyle olmuyor canım işte bir aşkın sevgilinin yerini kimseler dolduramıyor..o şahıs henüz düştüğü yanlışın hatanın farkında değil.kulağı tıkalı gözü kör.sadece ailesini görüyo duyuyo..ama herşeyin farkına varacak birgün.ozaman anlayacak..
.
Sen ona okadar ılımlı munis davranmışsın, dediklerine ses çıkartmamışsınki,şuan kendini haklı görüyo senide sürünüyo diye düşünüyo belkide..ona nekadar güçlü olduğunu göster aradığında bu ayrılığın seni yıkamayacağını ve haketmediğin davaranışlar için kendini üzmeyeceğini anlat..sakın eğilip bükülme sakın ağlama karşısında.gösterme o insanlara gözyaşlarını.bugüne kadar seni zayıf görmüşler.ses çıkartmadıkça tepene çıkmışlar.nişanlınında hep bu tavırları bu yüzden...

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil o laflar en ufak bir pişmanlık kırıntısı göremedim. O kadar güveniyor kendine, o kadar rahat ki...

Aynen öyle Allah'a havale ettim. O asla yanlarına bırakmaz biliyorum. Ne bir eksik ne bir fazla, yaşayacak hepsi aynısını o kadar eminim ki.

Ben burada görümcelerinden dert yananlara hep kendiminkileri örnek gösterirdim abla kardeş gibiyiz diye. :1: Aptallığıma doymayayım, bazen hak ettim sanırım diyorum.

Amin bu arada canım. Çok teşekkür ederim duaların için.

Verilmiş sadakan varmış canım senin.
Mutlaka bir hayrınızın bir sevabınızın mükafatı gibi bu durum.
Evlenmeden önce nişanlının gerçek yüzünü görmüş oldun.
Pişmanlık duymaması en kötüsü.
Hiçmi vicdanı sızlamıyor bu adamın sana karşı.
Kendisine köle pazarından köle seçiyor sanki.
Valla senin yerinde olsam bu adam için tek damla gözyaşı dökmem.
Anlıyorum gençsin ve nişan atmak zor geldi sana.
Ama unutacaksın bence hem de sandığından kısa sürede.
Bişey merak ettim sen nişanlını çok mu seviyordun.
Aranızda nasıl bir bağ oluşmuştu acaba.
Yani çok seven düşükün olan adam nasıl olur da bir kelime bile sevgi sözcüğü etmez bu olanlar sırasında veya sonrasında.
Acaba çok seven taraf senmiydin bu ilişkide.

aynı yaşta olmamıza rağmen ne kadar olgunsun...
ben şimdiye kadar öyle bi çemkirmiştim kiiiii... tek tek anlatıp ailesinin yaptığının hıncını da ondan çıkarırdım...
İster tel toka olsun ister takı seti olsun eğer onu bana sevdiğim insan yada ailesi alıyosa o benim gözbebeğimdir. hayatta vermem.
sana pskljk baskı yapmaya çalıştığını düşünüyorum, bastırayım ki o alttan alsın hesabı...
Allah sabır versin canım... ne diceğimi bilemiyorum artık...

FındıkÇim benim de kafam karıştı arkadaslarin yazdıkların dan hepsi çok haklı bilemedim ararsan kısa ve öz konuşmanın daha dogru sanki msn Özür ve sevgiden dem vurmadan seni hemen gözden çıkarmasını ama üzüldügunude belli etmeden içine oturacak bir konuşma daha fazlası dalları Budaklanir kardeşini ve onu allaha havale ederek bitir konuşmayı sinirlenen sakin sakin inş. Bakalım bunuda atlatirsin

Sen bir özür dileseydi pişman olsaydı unutmaya hazırdım diyorsun ya, sizin bu olay karşılıklı özürle kapansaydı ve evlenseydiniz sen unutsan bile o bir tartışmada eski mevzuları açıp seni suçlu çıkarabilirdi. Aynı şekilde görümcelerin de öyle. Çirkefle başa çıkmak zordur canım, sen ağzınla kuş tutsan "o kuş değil sinekti" der. Öyle bir kendini haklı görme kafası bu. En mükemmel aile, en mükemmel eş adayı ve harika görümceler.

Su mesajin bir kosesinde de ozru gectim sevgi sozcukleri olsun yahu! yine suclayici olsun ama senden beklemezdim sana cok deher vermistim gibi laflarla yazsaydi bari, bunlar bile yok findik.

Kendi ic huzursuzlugu o kadar belli ki hemen bana nasil laf carparsina getirmis.
Senin kendin icin yazdigini dusunup neden mutsuzsun gel bereaber asalim diyebilirdi...
Alinma findik ama bu adamdan bir cacik olmaz. Adim atma bicimi, hayati sorunlari algilayis bicimi bile o kadar zit ki...

Daha once de demistim ya herseyi egosuna bir tehdit olarak gorup savas aciyor kilicini kalkanini kusaniyor.
Simdiye kadar devam ettiyseniz kendini once ezik kabul etmesinden sonrasinda ise sen hep alttan aldigin icin.

Bir de mesaj atayim mektup yazayim dusuncen varmis sanirim, aman diyorum laftan anlamaz bunlar hele ki senin gibi naif biri "dil ile" degil ancak onlari muhatap bile almayacagini ve onlarin seviyesizliklerini gosteren bir tavir ile susarak yanit verebilirsin.

Fakat olur da yarin ararsa ozur dilemen icin, hakaretlerinizi geri almaniz icin, gelecek insaa etmek uzere verecegin emegi ve sevgini gostermen icin verdigim sure bitti dersin ;) sana kimse dusun tasin aklini basina al diyecek pozisyonda degil, had bildirilecekse bunu sen yapabilir konumdasin onlar degil!

Eminim moralini bozacak biseyler diyecektir, hiiiiic takma anliyorum anliyorum de gecistir hatta seni artik cok iyi anliyorum der konusmayi da sonlandirirdim herhalde ben. Cunku aciklamadan sozden anlayacak insanlar degiller.
arkadaşa katılıyorum asıl benim özür dilemen için verdiğim süre doldu deyin.haklıymış gibi bir de süre veriyor adam:52:

bende aynı yaştaydım o sıkıntılı zamanlarımda:34: şimdi 28 olduk tabi :))
Allah yardımcın olsun sakın kendini bırakma nolur unutacağım diye de kendini çok zorlama zamanla oluyor her şey, sadece kendini mutlu edecek şeylerle ilgilen biraz, depresif moda girme, sınavların varmış ne güzel önce ben dediğin noktada o sınavları da halledersin kuşkum yok :34:

Amin çok teşekkür ederim iyi dileklerin için de desteğin için de. Umarım sınavlarımı da hallederim. Bari o taraftan yüzüm güler de azıcık teselli olur bana. :)

Aynen öyle işte. Özür hiçbir şey ifade etmiyor olmasına rağmen değil özür hiçbir ılımlı yaklaşımı olmadı ki. İnsan illa memleketimde yaşamak istiyorum diye düşünse de kestirip atmaz değil mi? Eğer sevse, bir şeyleri düzeltmek istese en basitinden beni orada yaşamaya ikna etmeye çabalardı. Sanki dünden razıymış gibi görünüyor tarafsız bakınca. Ama öte yandan da ne bileyim hissediyordum sevgisini. Sanırım onun lugatında sevmekle eziyet etmek yanyana yazıyor. Açıkçası sevmediğini düşünmüyorum. Ama gurur mu desem inat mı desem yoksa direkt gerizekalılık mı desem bir şeyler sevgisinden çok daha ağır basıyor.

Sen mesaj atma diyen taraftansın o zaman öyle mi? Buna bir türlü karar veremedim ben işte. :44:

Hani bir yazında haziranda ailesinin yanına gidiyor onlar doldurur boşluğumu demişsin ya.. öyle olmuyor canım işte bir aşkın sevgilinin yerini kimseler dolduramıyor..o şahıs henüz düştüğü yanlışın hatanın farkında değil.kulağı tıkalı gözü kör.sadece ailesini görüyo duyuyo..ama herşeyin farkına varacak birgün.ozaman anlayacak..
.
Sen ona okadar ılımlı munis davranmışsın, dediklerine ses çıkartmamışsınki,şuan kendini haklı görüyo senide sürünüyo diye düşünüyo belkide..ona nekadar güçlü olduğunu göster aradığında bu ayrılığın seni yıkamayacağını ve haketmediğin davaranışlar için kendini üzmeyeceğini anlat..sakın eğilip bükülme sakın ağlama karşısında.gösterme o insanlara gözyaşlarını.bugüne kadar seni zayıf görmüşler.ses çıkartmadıkça tepene çıkmışlar.nişanlınında hep bu tavırları bu yüzden...

Yaaa inşallah benim için de geçerli olmaz o "sevgilinin yerini kimseler dolduramıyor." kısmı. :50:

Verilmiş sadakan varmış canım senin.
Mutlaka bir hayrınızın bir sevabınızın mükafatı gibi bu durum.
Evlenmeden önce nişanlının gerçek yüzünü görmüş oldun.
Pişmanlık duymaması en kötüsü.
Hiçmi vicdanı sızlamıyor bu adamın sana karşı.
Kendisine köle pazarından köle seçiyor sanki.
Valla senin yerinde olsam bu adam için tek damla gözyaşı dökmem.
Anlıyorum gençsin ve nişan atmak zor geldi sana.
Ama unutacaksın bence hem de sandığından kısa sürede.
Bişey merak ettim sen nişanlını çok mu seviyordun.
Aranızda nasıl bir bağ oluşmuştu acaba.
Yani çok seven düşükün olan adam nasıl olur da bir kelime bile sevgi sözcüğü etmez bu olanlar sırasında veya sonrasında.
Acaba çok seven taraf senmiydin bu ilişkide.

Bence eşittik ama ona göre ben hiç sevmiyordum, o çok seviyordu. Hatta sevdiğimi söylediğimde asla inanmazdı. Seni sevdiğim ve mutlu edeceğime inandığın için benimlesin derdi.
Uzunca bir süre peşimden koştu ve aptal aşık gibi dolaştı etrafta. Ben resmen sinirimi falan ondan çıkarıyordum. Hatta bana açıldığı zamanlar ben abimin en yakın arkadaşına platonik olarak aşıktım. Asla da açılabilecek gibi değildim ama sadece içimde yaşıyordum herkesten gizli.
Bu etrafımda dolaştıkça sinir olurdum hep terslerdim çünkü dediğim gibi aklım başka yerdeydi imkansız olduğunu çok iyi bilsem de.
Asla vazgeçmedi ama o...
Sonra arkadaş olarak vakit geçirmeye başladık ve ben zamanla ona çok alıştığımı ve artık eskiyi düşünmediğimi fark ettim. Sonra da bir baktım ki onsuz olamıyorum ve evlenme teklifini kabul ettim işte.
Zaten ne olduysa ondan sonra oldu. O etrafımda pervane olan yalvaran yakaran seni yıllarca da olsa beklerim diyen adam gitti bana eziyet eden bir öküz geldi.
Bu da bana öyle büyük bir ders oldu ki... Birini çok sevsen hatta hayatının merkezine de koysan asla belli etmeyeceksin, içinde yaşayacaksın. Kötü davranmamak kafi.

aynı yaşta olmamıza rağmen ne kadar olgunsun...
ben şimdiye kadar öyle bi çemkirmiştim kiiiii... tek tek anlatıp ailesinin yaptığının hıncını da ondan çıkarırdım...
İster tel toka olsun ister takı seti olsun eğer onu bana sevdiğim insan yada ailesi alıyosa o benim gözbebeğimdir. hayatta vermem.
sana pskljk baskı yapmaya çalıştığını düşünüyorum, bastırayım ki o alttan alsın hesabı...
Allah sabır versin canım... ne diceğimi bilemiyorum artık...

Estağfurullah canım olgunluktan ziyade huy diyebiliriz. Herkes farklı tepkiler veriyor işte...
Çok teşekkür ederim bu arada, amin.

FındıkÇim benim de kafam karıştı arkadaslarin yazdıkların dan hepsi çok haklı bilemedim ararsan kısa ve öz konuşmanın daha dogru sanki msn Özür ve sevgiden dem vurmadan seni hemen gözden çıkarmasını ama üzüldügunude belli etmeden içine oturacak bir konuşma daha fazlası dalları Budaklanir kardeşini ve onu allaha havale ederek bitir konuşmayı sinirlenen sakin sakin inş. Bakalım bunuda atlatirsin

O konuda hala kararsızım ben. Mesaj atmalı mıyım atmamalı mıyım hiç bilemiyorum.

:44:

Sen bir özür dileseydi pişman olsaydı unutmaya hazırdım diyorsun ya, sizin bu olay karşılıklı özürle kapansaydı ve evlenseydiniz sen unutsan bile o bir tartışmada eski mevzuları açıp seni suçlu çıkarabilirdi. Aynı şekilde görümcelerin de öyle. Çirkefle başa çıkmak zordur canım, sen ağzınla kuş tutsan "o kuş değil sinekti" der. Öyle bir kendini haklı görme kafası bu. En mükemmel aile, en mükemmel eş adayı ve harika görümceler.

Çıkarabilirdi değil zaten öyle yapıyordu hep. :1: Ve aynen kardeşi de, hatta tüm ailesi de öyleydi.
Örneğin; önceki sayfalardan birinde alyansımla alakalı bir şey anlatmıştım. Alyansım diğer alyanslara göre biraz pahalıydı ve biz bu yüzden önce kuyumcuda taklidini yaptırmayı denedik. Olmadı, aynı markayı satan tüm bayileri tek tek gezip hepsiyle ikinci defa pazarlık yaptık falan. Baya baya uğraştım yani. Ama sonunda en uygun fiyatı verenden gittik aldık.

Nişanımın olduğu gün makyajımı yapan kuaför abla alyansımı çok beğendiğini söyledi. İlk defa böyle bir model görüyorum nereden buldun dedi. Ben de tabi özel olur abla ne kadar uğraştım ben bunu bulmak için dedim.

Yanımda da görümcelerle eltim vardı.

İlerleyen zamanda küçük olan görümce içinde bana karşı biriktirdiği bir sürü şeyle beraber bunu da dile getirdi. Sen o gün öyle demiştin, biz mahcup olduk. Sanki senin isteklerini karşılamayan bir aileyle karşı karşıyaymışsın da her şeyini zor bela uğraşarak yaptırıyormuşsun gibi bir anlam çıktı o lafından dedi.

Ben de yanlış anlamışsın diye izah ettim ve özür diledi. Ve bana göre o konu tamam işte orada kapandı.
Ama yok. Ben bunu belki on defa, ailenin tüm bireylerinden tek tek duydum.
Hatta o son konuşmamız sırasında abileri bile söyledi. Sen kuaföre bizi şikayet etmişsin diye.
O an anladım ki çok farklı tellerden çalıyoruz hepsiyle tek tek.
İnsan bazen konuşsa dahi anlatamayacağını, o kadar büyük bir yanlış anlaşılmanın içinde olduğunu fark ediyor ya. Aynen öyle hissettim işte. Ve çabalamadım bile öyle demek istememiştim ben diye.

arkadaşa katılıyorum asıl benim özür dilemen için verdiğim süre doldu deyin.haklıymış gibi bir de süre veriyor adam:52:

Aman versin ya kendini kandırır işte öyle. Her zaman yaptığı şey :47:

Back
X