Aynen öyle işte. Özür hiçbir şey ifade etmiyor olmasına rağmen değil özür hiçbir ılımlı yaklaşımı olmadı ki. İnsan illa memleketimde yaşamak istiyorum diye düşünse de kestirip atmaz değil mi? Eğer sevse, bir şeyleri düzeltmek istese en basitinden beni orada yaşamaya ikna etmeye çabalardı. Sanki dünden razıymış gibi görünüyor tarafsız bakınca. Ama öte yandan da ne bileyim hissediyordum sevgisini. Sanırım onun lugatında sevmekle eziyet etmek yanyana yazıyor. Açıkçası sevmediğini düşünmüyorum. Ama gurur mu desem inat mı desem yoksa direkt gerizekalılık mı desem bir şeyler sevgisinden çok daha ağır basıyor.
Sen mesaj atma diyen taraftansın o zaman öyle mi? Buna bir türlü karar veremedim ben işte. :44:
Yoo sevmiyor demiyorum sadece hayatindaki oncelikler cok farkli.
Gurur onur haysiyet bunlar elbette kolayca ezik gecilmeyecek seyler hatta hic taviz vermemek gerek ama "saygi" olmadiktan sonra neyin gururu...? O vakit her davranis kibre donusmeye musait oluyor.
Ustelik sizin konuda gurur yapilacak birsey dahi yok bence, bir hata var ve karsiliginda ozur beklenirken cirkeflikle uzatmis da uzatmislar. O evde donen konusmalari dusunmek bile istemiyorum.Aslinda iyi cocuk da doldurusa geliyor diye dusunme, karakterliyse gelmeyecek, bu kadar basit.
Icinde kalanlar oldugunun farkindayim belki hersey bittikten sonra tum kinini yazarsin ama evire cevire aile boyu okuyup yuzukteki gibi yorumlar yapacaklar su an.. fakat zaten kafanda bitirmis oldugun icin umursamazsin. Ancak simdi ne deseler kirilmaya cok aciksin o yuzden kimseyi muhatap almadan bir tek onunla konus cevabini ver birak kendi dusunsun. Napiyorum ben diyip birseyleri duzeltmeye calisacagini ailesine sınır koyacagini sanmiyorum ama, yaparsa sen o zaman dusunursun..
Bence kisa ve oz bir sekilde hem beklentilerini hem de bu ayrilik surecinde onun yaptiklari/yapmadiklarini belirtecek bir iki cumle kur kafi.
Yani mesaj at rahatla diyesim geliyor da onunla otogara giderkenki konusmaniz dahi neresinden tutsak elimizde kaliyor. O yuzden o mesaj sonrasi sana gecen aksam attigi mesajdaki gibi cumleler kurmasina izin verecek "olay" a iliskin birsey deme bence.
Zaten konunun bu kadar uzamasi onlarin patavatsizliklari veya dedikodularindan ziyade bu cocugun saglam duramamis olmasi ve gelecek hayallerinizi kendi egosuna kurban etmesinden kaynaklaniyor.