Hayırlısı

Aramadı mı canım? Yoksa sana ayırdığı sürenin sonuna gelmiş mi artık? Adam randevuyla senden ayrılıyor fındıkçım aramadıysa daha iyi kafan rahat olur.

vakit tamam!.. seni terk ediyorum
bütün alışkanlıklardan öteye
yorumsuz bir hayatı seçiyorum
doyamadım inan, kanmadım sevgiye

korkulu geceleri sayar gibi
birdenbire bir yıldız kayar gibi;
ellerim kurtulacak ellerinden
bir kuru dal, ağaçtan kopar gibi

aşksa bitti; gülse, hiç dermedik
bul kendini kuytularda, hadi dal
seninle bir bütün olabilirdik
hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal

bu ince bir veda havasıdır.
parmak uçlarına değen sıcaklık incinen bir hayatın yarasıdır.

kalacak tüm izlerin hayatımda gözümden bir damla yaş aktığında;
bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan; kan tarlası gelincik şafağında

ölümse, korktun; savaşsa, hep kaçtın
vur kendini kuşkularda, hadi al
sen bir suydun, sen bir ilaçtın
hoşçakal canımın içi, hoşçakal

Bi an şiiri o yazdi sandim. Durumunuza ne kadar da uygun cümleler.
Mesajda ne yazmis peki?

Son düzenleme:
bütün alışkanlıklardan öteye
yorumsuz bir hayatı seçiyorum
doyamadım inan, kanmadım sevgiye

korkulu geceleri sayar gibi
birdenbire bir yıldız kayar gibi;
ellerim kurtulacak ellerinden
bir kuru dal, ağaçtan kopar gibi

aşksa bitti; gülse, hiç dermedik
bul kendini kuytularda, hadi dal
seninle bir bütün olabilirdik
hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal

bu ince bir veda havasıdır.
parmak uçlarına değen sıcaklık incinen bir hayatın yarasıdır.

kalacak tüm izlerin hayatımda gözümden bir damla yaş aktığında;
bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan; kan tarlası gelincik şafağında

ölümse, korktun; savaşsa, hep kaçtın
vur kendini kuşkularda, hadi al
sen bir suydun, sen bir ilaçtın
hoşçakal canımın içi, hoşçakal
Bu mesaji o yazdiysa eger, "hadi oradan !!" diyesim geldi.gercekten sevgisi laftaymis denir ya,ayakli ornegi bu adam.
Sen onca laf et hakaret et haksizlik et sonra hicbisey yapma sonra yok canimin ici yok zimbirti.ufak atsin biraz !! konunu basindan beri takip ediyorum ama acayip sinirlendim bak yaa :(( guya duygu somurusu yapacak guya canini yakacak.erkek dediginin sevgisi gercek olur, boyle lafta degil

İlk başta son 4 dk kaldı, hala sonsuza kadar susmanın inadındasın diye mesaj attı.

Ben de içimdekileri uzun uzun anlattım.

Bana düşün dedin ama fikrimi değiştirmem için hiçbir çaban olmadı ki, bana şeytan diyen biri için mi tekrar düşünseydim dedim. Anlamsızdı bu saatten sonra ama kuru bir özür bile dilemedin ki onca hakaret için dedim.

Bana hiçbir şey vermedin dedim. Biliyorum şimdi aileme şöyle yaptın böyle yaptın ama ben yine de sana süre verdim daha ne yapayım diyeceksin ama fikrini değiştirmek için hiçbir şey yapmayacağım ama gönül rahatlığıyla söylüyorum ki ben senin ailene hiçbir saygısızlık yapmadım hatta onları kendi ailemden ayırmadım dedim.

Bu mesaji o yazdiysa eger, "hadi oradan !!" diyesim geldi.gercekten sevgisi laftaymis denir ya,ayakli ornegi bu adam.
Sen onca laf et hakaret et haksizlik et sonra hicbisey yapma sonra yok canimin ici yok zimbirti.ufak atsin biraz !! konunu basindan beri takip ediyorum ama acayip sinirlendim bak yaa :(( guya duygu somurusu yapacak guya canini yakacak.erkek dediginin sevgisi gercek olur, boyle lafta degil

Ben yazdım onu o değil. Yalandan da olsa keşke bunları söyleseydi bana. Biliyorum aptalın önde gideniyim ama vallahi affederdim şöyle yazmış olsa.

geçmiş olsun diyorum önce konunuzu baştan sona okudum genelde konuları okurum ama pek cevap yazmam ama size yazmadan edemedim ve size tavsiyem bi sadaka verin bu kadar az bi hasarla kurtulduğunuz için bugün biraz üzülsenizde yarın bunlar sadece kötü bi anı olacaktır inşallah çok daha iyileriyle karşılaşırsınız

İlk başta son 4 dk kaldı, hala sonsuza kadar susmanın inadındasın diye mesaj attı.

Ben de içimdekileri uzun uzun anlattım.

Bana düşün dedin ama fikrimi değiştirmem için hiçbir çaban olmadı ki, bana şeytan diyen biri için mi tekrar düşünseydim dedim. Anlamsızdı bu saatten sonra ama kuru bir özür bile dilemedin ki onca hakaret için dedim.

Bana hiçbir şey vermedin dedim. Biliyorum şimdi aileme şöyle yaptın böyle yaptın ama ben yine de sana süre verdim daha ne yapayım diyeceksin ama fikrini değiştirmek için hiçbir şey yapmayacağım ama gönül rahatlığıyla söylüyorum ki ben senin ailene hiçbir saygısızlık yapmadım hatta onları kendi ailemden ayırmadım dedim.

Cevap vermedi mi bu sözlerine? İçinde kalmamış kısa ve net olmuş bence. Hayırlısı olsun inşallah böylesi daha hayırlı olacak.

Ben yazdım onu o değil. Yalandan da olsa keşke bunları söyleseydi bana. Biliyorum aptalın önde gideniyim ama vallahi affederdim şöyle yazmış olsa.
Senin icin dua edicem Allah yuregine ferahlik versin,hayirsizsa icini sogutsun,silip atsin yureginden,hayirliysa icine sinecek sekilde baristirsin sizi :(

Cevap vermedi mi bu sözlerine? İçinde kalmamış kısa ve net olmuş bence. Hayırlısı olsun inşallah böylesi daha hayırlı olacak.

fikrini değiştirmek için bir şey yapmadım mı? son yürüğüdümüzde dedim, ondan sonra da mesaj attım yeni bir hayat, gelirsen senle gelmezsen sensiz diye. sen ne yaptın hep sustun. gel konuşalım dedim gelmedin. savaşmak için sen azıcık çabalayıp babanın tavırlarına dur diyemedin. neyi ne kadar istediğimi hiç gizlemedim, tekrar etmeme grek yoktu. çabalamadın diyorsun ama kaç kez her şey kötüye gidiyor özür dile dedim, tutturdun onlar benden küçük diye dönüp bakmadın kendine. insanlar ne yaptı ben ne yapıyorum demedin. her tartışmada her zaman sadece ben haklıyım dedin

Bunu yazdı.

Sen bunları yazınca o ne dedi peki?merakta bırakma bizleri...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazdım canım yukarıda attığı mesajı.

Yine hep seni suçluyor ama yaaa...ne olursa olsun gel gidelim seninleyim diyemiyor kiii...sen şöyle yaptın,böyle yaptın diye tutturmyş gidiyor..hay allahım...üzme kendini sakın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X