Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramadı mı canım? Yoksa sana ayırdığı sürenin sonuna gelmiş mi artık? Adam randevuyla senden ayrılıyor fındıkçım aramadıysa daha iyi kafan rahat olur.
Yukarıdaki şiiri mi yazmış? Ne zaman yazdı?Mesaj attı. Ama keşke hiç atmasaydı.
Yukarıdaki şiiri mi yazmış? Ne zaman yazdı?
Bitirdiniz mi tamamen? Ne mesaj atmış canım sana verdigi muhlet doldu ya sozde...Yok onu ben yazdım. İçimden geldi.
Onda öyle şeyler söyleyecek sevgi nerede...
Bu mesaji o yazdiysa eger, "hadi oradan !!" diyesim geldi.gercekten sevgisi laftaymis denir ya,ayakli ornegi bu adam.vakit tamam!.. seni terk ediyorum
bütün alışkanlıklardan öteye
yorumsuz bir hayatı seçiyorum
doyamadım inan, kanmadım sevgiye
korkulu geceleri sayar gibi
birdenbire bir yıldız kayar gibi;
ellerim kurtulacak ellerinden
bir kuru dal, ağaçtan kopar gibi
aşksa bitti; gülse, hiç dermedik
bul kendini kuytularda, hadi dal
seninle bir bütün olabilirdik
hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal
vakit tamam!.. seni terk ediyorum
bu ince bir veda havasıdır.
parmak uçlarına değen sıcaklık incinen bir hayatın yarasıdır.
kalacak tüm izlerin hayatımda gözümden bir damla yaş aktığında;
bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan; kan tarlası gelincik şafağında
ölümse, korktun; savaşsa, hep kaçtın
vur kendini kuşkularda, hadi al
sen bir suydun, sen bir ilaçtın
hoşçakal canımın içi, hoşçakal
O yazdi sandim ben de, sinirlerim zipladi gece gece.ayy canim yaa boyle bi adama karsi bu duygular ? Zerre haketmiyorYok onu ben yazdım. İçimden geldi.
Onda öyle şeyler söyleyecek sevgi nerede...
Bu mesaji o yazdiysa eger, "hadi oradan !!" diyesim geldi.gercekten sevgisi laftaymis denir ya,ayakli ornegi bu adam.
Sen onca laf et hakaret et haksizlik et sonra hicbisey yapma sonra yok canimin ici yok zimbirti.ufak atsin biraz !! konunu basindan beri takip ediyorum ama acayip sinirlendim bak yaa( guya duygu somurusu yapacak guya canini yakacak.erkek dediginin sevgisi gercek olur, boyle lafta degil
İlk başta son 4 dk kaldı, hala sonsuza kadar susmanın inadındasın diye mesaj attı.
Ben de içimdekileri uzun uzun anlattım.
Bana düşün dedin ama fikrimi değiştirmem için hiçbir çaban olmadı ki, bana şeytan diyen biri için mi tekrar düşünseydim dedim. Anlamsızdı bu saatten sonra ama kuru bir özür bile dilemedin ki onca hakaret için dedim.
Bana hiçbir şey vermedin dedim. Biliyorum şimdi aileme şöyle yaptın böyle yaptın ama ben yine de sana süre verdim daha ne yapayım diyeceksin ama fikrini değiştirmek için hiçbir şey yapmayacağım ama gönül rahatlığıyla söylüyorum ki ben senin ailene hiçbir saygısızlık yapmadım hatta onları kendi ailemden ayırmadım dedim.
Senin icin dua edicem Allah yuregine ferahlik versin,hayirsizsa icini sogutsun,silip atsin yureginden,hayirliysa icine sinecek sekilde baristirsin siziBen yazdım onu o değil. Yalandan da olsa keşke bunları söyleseydi bana. Biliyorum aptalın önde gideniyim ama vallahi affederdim şöyle yazmış olsa.
Cevap vermedi mi bu sözlerine? İçinde kalmamış kısa ve net olmuş bence. Hayırlısı olsun inşallah böylesi daha hayırlı olacak.
Senin icin dua edicem Allah yuregine ferahlik versin,hayirsizsa icini sogutsun,silip atsin yureginden,hayirliysa icine sinecek sekilde baristirsin sizi![]()
Cevap vermedi mi bu sözlerine? İçinde kalmamış kısa ve net olmuş bence. Hayırlısı olsun inşallah böylesi daha hayırlı olacak.
Sen bunları yazınca o ne dedi peki?merakta bırakma bizleri...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yazdım canım yukarıda attığı mesajı.