Benim yakin arkadaşimin 5 senelik ilişkjsi bitmişdi. Sonra dualar falan ediyordu barisalim ama hayirlisiysa dedi. O sirada oglan nisanlandi. Kiz asla isyan etmedi neden diye sormadi Allaha. Daha da baglandi. Hergun agliyordu. Hatirliyorum kucuk lokmalari bile susuz yutamiyordu. Ama dilinde hep hayirlisi vardi. Neyse tabi geçirigi depresyonunun her aninda yanindaydim. Çok çok aci çekiyordu. Gerçekten oylesine ilişki degildi zaten nişanlandigi kiz da annesinin bulduğu biriydi yani başka biri için ayrilmamişlardi. Ama gurur derken bitmişdi. Neyse bu kiz daha çok dua etti hep hayirlisini istedi ve eşiyle tanişdi. Bak abartisiz yemin ede bilirim eşi mukemmel bir insan. Ister konuşma tarzi, ahlaki ister saygisi, ister kocaliğiz ister babaliği. Ailesinj heo dengede tutan ideal bir insan. Etrafinda onu kiskanan o kadar insan varki. Ben kiskanmiyorum tabiki. Benim de oyle eşim var. Çunki hep hayirlisini istedik kalpden. Yani birseyi unutma gerçekten Allaha samimi olursan, içtenlukle duani edip, hayirlisini dileyip Allaha birakirsan bak eminlikle soyluyorum Allah çok guzel şekilde cevap vericekdir. Hayatimin çok ama çok zamaninda bunun canli şahidiyim