• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlısıysa geri döner mi?

Sizce?

• Evet döner

• Hayır dönmez

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklı bir sebepten terk ettim,ilgisi azalmıştı ben de bıraktım isterdim ki benim için savaşsın kaybetmemek uğruna çabalasın ama işte sadece bekliyorum belki size göre aptalca gelebilir bekliyor olmam ama seviyorum işte
ben de benzer durumu yaşadım. 500 mesaj istediğim falan yok ama sürekli ben yazıyorsam, ben soruyorsam vs sanki hep ben çabalamış oluyorum. insan sevilmek, değer görmek, ilgi görmek istiyor. düşünülmek istiyor. bence ilgisi azalan birini bırakmakta haksız sayılmazsınız. ilgi olmayacaksa neden hayatınızda ki? ben günde hepi topu 3-4 mesaja (o da benim atmamla) akşamları aranıp sorulmamaya, buluşma teklif edilmemeye (evi 2 adım halbuki) zamanım yok bahanelerine katlanamadım ve yol verdim. sevdiğim, istediğim halde. hala da üzgünüm. bunaltıcı seviyede değilse ilgi konusu önemli.

olanda bir hayır varsa olmayanda bin hayır vardır. her durumda bir hayır var aslında. vasfiye teyzenin dediği gibi yeter ki doğru yerden bakmasını bil. hatta geriye değil ileriye bak.

O kişi kaderinde varsa Allah alnına yazdıysa mecbur dönecek tabiki.

Son düzenleme:
haklı bir sebepten terk ettim,ilgisi azalmıştı ben de bıraktım isterdim ki benim için savaşsın kaybetmemek uğruna çabalasın ama işte sadece bekliyorum belki size göre aptalca gelebilir bekliyor olmam ama seviyorum işte
Bi söz vardır belki duymuşsundur. "Giden değil, kalandır terkeden" diye. Aslında sen onu terketmedin, o seni terketmiş şu durumda. Diğer yorumda yazdığım gibi kaderinde varsa gelir, yoksada yapacak birşey yok.

Herkes hayırlısı olan kişiyle evlenmiyor ki. O zaman kimse mutsuz olmaz, boşanmazdı. Siz hayırlısı için dua edin. Gerisi Allaha kalmış.

Evet hanımlar başlıktan da anlaşıldığı üzere sorum eğer ayrılıp terk ettiğimiz kişi bizim için hayırlısıysa,alın yazımızsa çok ama çok kötü kavga edip,ayrılma olduysa geri döner,yazar mı?
Yani hayırlısı o kişiyse döner mi?
Aldatıldım ve aldatılmış olduğumu bilmeden önce saçma bir sebepten hatta küçücük bir şeyden dolayı terk edildiği mi sanıyordum. Bir ay sonra aldatılmış olduğumu öğrendim. Beş ay sonra o kişi bana geri yazdı. Utanmadan.. Yani diyeceğim şu ki her ne olursa olsun seni sevse zaten senden ayrılmış olmazdı. Sana yazmasını bekleme ve ya yazarsa da o kişiye cevap verme. Hayırlısı olsaydı zaten ayrılmamış olurdunuz. Bak kendi yoluna bir başkası içinde canını sıkma seni düşünmeyeni sende düşünme. Yorumum bitmiştir.

Evet hanımlar başlıktan da anlaşıldığı üzere sorum eğer ayrılıp terk ettiğimiz kişi bizim için hayırlısıysa,alın yazımızsa çok ama çok kötü kavga edip,ayrılma olduysa geri döner,yazar mı?
Benim yakin arkadaşimin 5 senelik ilişkjsi bitmişdi. Sonra dualar falan ediyordu barisalim ama hayirlisiysa dedi. O sirada oglan nisanlandi. Kiz asla isyan etmedi neden diye sormadi Allaha. Daha da baglandi. Hergun agliyordu. Hatirliyorum kucuk lokmalari bile susuz yutamiyordu. Ama dilinde hep hayirlisi vardi. Neyse tabi geçirigi depresyonunun her aninda yanindaydim. Çok çok aci çekiyordu. Gerçekten oylesine ilişki degildi zaten nişanlandigi kiz da annesinin bulduğu biriydi yani başka biri için ayrilmamişlardi. Ama gurur derken bitmişdi. Neyse bu kiz daha çok dua etti hep hayirlisini istedi ve eşiyle tanişdi. Bak abartisiz yemin ede bilirim eşi mukemmel bir insan. Ister konuşma tarzi, ahlaki ister saygisi, ister kocaliğiz ister babaliği. Ailesinj heo dengede tutan ideal bir insan. Etrafinda onu kiskanan o kadar insan varki. Ben kiskanmiyorum tabiki. Benim de oyle eşim var. Çunki hep hayirlisini istedik kalpden. Yani birseyi unutma gerçekten Allaha samimi olursan, içtenlukle duani edip, hayirlisini dileyip Allaha birakirsan bak eminlikle soyluyorum Allah çok guzel şekilde cevap vericekdir. Hayatimin çok ama çok zamaninda bunun canli şahidiyim

Sizin konularınızı okuduğumda diğer konularınız geliyor aklıma. Duymak istediğiniz cevabı biliyorum. Konu açmaktaki esas amacınız da bu bence. Size tavsiyem açtığınız konuları okuyun. O konularda size verilen cevapları okuyun. Ayrıldığınız adamın nasıl bi adam olduğunu, size neler yaşattığını hatırlayın. Acınızı anlayabiliyorum. Bir anda iyi hissetmenizi de beklemiyorum. Ama bu kararsızlık, kendinize geri dönmeye ikna etme çabanız sizi daha da mutsuz edecek. Geçmişi bırakmanızı ve önünüze bakmayı öneriyorum size.

Benim yakin arkadaşimin 5 senelik ilişkjsi bitmişdi. Sonra dualar falan ediyordu barisalim ama hayirlisiysa dedi. O sirada oglan nisanlandi. Kiz asla isyan etmedi neden diye sormadi Allaha. Daha da baglandi. Hergun agliyordu. Hatirliyorum kucuk lokmalari bile susuz yutamiyordu. Ama dilinde hep hayirlisi vardi. Neyse tabi geçirigi depresyonunun her aninda yanindaydim. Çok çok aci çekiyordu. Gerçekten oylesine ilişki degildi zaten nişanlandigi kiz da annesinin bulduğu biriydi yani başka biri için ayrilmamişlardi. Ama gurur derken bitmişdi. Neyse bu kiz daha çok dua etti hep hayirlisini istedi ve eşiyle tanişdi. Bak abartisiz yemin ede bilirim eşi mukemmel bir insan. Ister konuşma tarzi, ahlaki ister saygisi, ister kocaliğiz ister babaliği. Ailesinj heo dengede tutan ideal bir insan. Etrafinda onu kiskanan o kadar insan varki. Ben kiskanmiyorum tabiki. Benim de oyle eşim var. Çunki hep hayirlisini istedik kalpden. Yani birseyi unutma gerçekten Allaha samimi olursan, içtenlukle duani edip, hayirlisini dileyip Allaha birakirsan bak eminlikle soyluyorum Allah çok guzel şekilde cevap vericekdir. Hayatimin çok ama çok zamaninda bunun canli şahidiyim
hep Allahım hayırlısıysa olsun değilse olmasın dedim dediğiniz gibi hayırlısı neyse o olsun

hep Allahım hayırlısıysa olsun değilse olmasın dedim dediğiniz gibi hayırlısı neyse o olsun
Inan hayirsiz eş dusman başina detirtecek şeyler yaşatir insana. Sonuçta evlenmek için evlenmjyoruz. Daha da mutlu olmak, butun olmak için evleniyoruz. O aşamaya kadar çok insanla karşilaşa, çok insana karşi guzel duygular beslemiş ola bilirsin. Ama nihayetinde o insani bizden iyi bilen Allah var. O yuzden Allaha birak ve sabret

Çok ama çok kötü kavga ettiğiniz insan neden geri dönsün? Dönerse yine kavga edersiniz, böyle kısır döngüde gider, bu da pek hayırlı olmaz

döner belki diye bir umut arıyorsunuz ayrılık acısıyla ama biten bitmiştir.

Dönebilir yada dönmez
Kavganın şiddetine bağlı
Bıktıysa dönmez
Hatalıysa döner

Hemen sihirli küreme bakıyorum ve söylüyorum. 💩 döner. Bi tedavi olun da gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X