- 31 Temmuz 2021
- 270
- 277
- 18
tedavi olmak? bunu siz ne hakla söyleyebiliyorsunuz? ortada tedavi olunacak bir durum mu var siz hiç mi ayrılmadınız sevgilinizden ??Hemen sihirli küreme bakıyorum ve söylüyorum.döner. Bi tedavi olun da gelin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedavi olmak? bunu siz ne hakla söyleyebiliyorsunuz? ortada tedavi olunacak bir durum mu var siz hiç mi ayrılmadınız sevgilinizden ??Hemen sihirli küreme bakıyorum ve söylüyorum.döner. Bi tedavi olun da gelin
hayır o manada sormadım,kavga ettikten sonra hayırlısı ise döner mi demek istiyorum hani bazı insanlar boşanır ayrılır yaÇok ilahi bi soru değil mi bu?
Gerçekten bunun cevabı sizce bizde mi?![]()
Ayrıldığımız sevgiliniz dönebilir de dönmeyebilir dehayır o manada sormadım,kavga ettikten sonra hayırlısı ise döner mi demek istiyorum hani bazı insanlar boşanır ayrılır ya
Bütün soruların cevabını tabii ki Allah biliyorAyrıldığımız sevgiliniz dönebilir de dönmeyebilir de
Mutlaka dönüp barışam vardır
Ama barışmayanlar da vardır
Net bi cevabı olduğunu sanmıyorum
Hatta bence bunun net bi cevabı olmadığını siz de biliyorsunuzdur
Hayırlısıysa nasıl olur kısmının cevabı bizde değil demek istemiştim ben de![]()
Benim yakin arkadaşimin 5 senelik ilişkjsi bitmişdi. Sonra dualar falan ediyordu barisalim ama hayirlisiysa dedi. O sirada oglan nisanlandi. Kiz asla isyan etmedi neden diye sormadi Allaha. Daha da baglandi. Hergun agliyordu. Hatirliyorum kucuk lokmalari bile susuz yutamiyordu. Ama dilinde hep hayirlisi vardi. Neyse tabi geçirigi depresyonunun her aninda yanindaydim. Çok çok aci çekiyordu. Gerçekten oylesine ilişki degildi zaten nişanlandigi kiz da annesinin bulduğu biriydi yani başka biri için ayrilmamişlardi. Ama gurur derken bitmişdi. Neyse bu kiz daha çok dua etti hep hayirlisini istedi ve eşiyle tanişdi. Bak abartisiz yemin ede bilirim eşi mukemmel bir insan. Ister konuşma tarzi, ahlaki ister saygisi, ister kocaliğiz ister babaliği. Ailesinj heo dengede tutan ideal bir insan. Etrafinda onu kiskanan o kadar insan varki. Ben kiskanmiyorum tabiki. Benim de oyle eşim var. Çunki hep hayirlisini istedik kalpden. Yani birseyi unutma gerçekten Allaha samimi olursan, içtenlukle duani edip, hayirlisini dileyip Allaha birakirsan bak eminlikle soyluyorum Allah çok guzel şekilde cevap vericekdir. Hayatimin çok ama çok zamaninda bunun canli şahidiyim
İyi diyorsunuz çok doğru ama şu yazdığınız tarz nasıl desem biraz tuhaf değil mi? Yani bir tek bana mı tuhaf geldi bilmiyorum. Yabancı falanmısınız sonradan mı öğrendiniz türkçeyi?Inan hayirsiz eş dusman başina detirtecek şeyler yaşatir insana. Sonuçta evlenmek için evlenmjyoruz. Daha da mutlu olmak, butun olmak için evleniyoruz. O aşamaya kadar çok insanla karşilaşa, çok insana karşi guzel duygular beslemiş ola bilirsin. Ama nihayetinde o insani bizden iyi bilen Allah var. O yuzden Allaha birak ve sabret
Ben kadere inandığım için oyum evet dönerden yana olacak. Kaderimizde yazan kişiyle illaki evleniriz kurtuluşu yokEvet hanımlar başlıktan da anlaşıldığı üzere sorum eğer ayrılıp terk ettiğimiz kişi bizim için hayırlısıysa,alın yazımızsa çok ama çok kötü kavga edip,ayrılma olduysa geri döner,yazar mı?
Yani hayırlısı o kişiyse döner mi?
Dönebilirde ama imtihan olur ..Evet hanımlar başlıktan da anlaşıldığı üzere sorum eğer ayrılıp terk ettiğimiz kişi bizim için hayırlısıysa,alın yazımızsa çok ama çok kötü kavga edip,ayrılma olduysa geri döner,yazar mı?
Allah'im tövbe estağfurullah yaEvet hanımlar başlıktan da anlaşıldığı üzere sorum eğer ayrılıp terk ettiğimiz kişi bizim için hayırlısıysa,alın yazımızsa çok ama çok kötü kavga edip,ayrılma olduysa geri döner,yazar mı?
Aa olmaz ama.Bu böyle fal açar gibi yanıt aranacak bir konu değil ki.
Ne yaşandı? Nasıl bir ilişkiydi vs. sorunlar konuşarak çözülür.
Tabikide ama bu belki 1 ay belki 10 yıldır bunu bilemeyiz . Nasibin seni bulurEvet hanımlar başlıktan da anlaşıldığı üzere sorum eğer ayrılıp terk ettiğimiz kişi bizim için hayırlısıysa,alın yazımızsa çok ama çok kötü kavga edip,ayrılma olduysa geri döner,yazar mı?
Azerbaycanliyim. Konuşurken sorun yok ama yazarken işte gramatik yalnişlarim çok oluyor) ama guzel şekilde soylediniz fesekkjr ederim. Genelde anlamadan dinlemeden linçlenirimdeİyi diyorsunuz çok doğru ama şu yazdığınız tarz nasıl desem biraz tuhaf değil mi? Yani bir tek bana mı tuhaf geldi bilmiyorum. Yabancı falanmısınız sonradan mı öğrendiniz türkçeyi?
Ha bi de telefon tuşlarim ingiliz harfleri. Yani ş, ç, ü, ğ gibi harfleri değişerek yazmam gerekli ki üşeniyorum. Çoğu zamanİyi diyorsunuz çok doğru ama şu yazdığınız tarz nasıl desem biraz tuhaf değil mi? Yani bir tek bana mı tuhaf geldi bilmiyorum. Yabancı falanmısınız sonradan mı öğrendiniz türkçeyi?