• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlısıysa geri döner mi?

Sizce?

• Evet döner

• Hayır dönmez

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen sihirli küreme bakıyorum ve söylüyorum. 💩 döner. Bi tedavi olun da gelin
tedavi olmak? bunu siz ne hakla söyleyebiliyorsunuz? ortada tedavi olunacak bir durum mu var siz hiç mi ayrılmadınız sevgilinizden ??

hayır o manada sormadım,kavga ettikten sonra hayırlısı ise döner mi demek istiyorum hani bazı insanlar boşanır ayrılır ya
Ayrıldığımız sevgiliniz dönebilir de dönmeyebilir de
Mutlaka dönüp barışam vardır
Ama barışmayanlar da vardır
Net bi cevabı olduğunu sanmıyorum
Hatta bence bunun net bi cevabı olmadığını siz de biliyorsunuzdur

Hayırlısıysa nasıl olur kısmının cevabı bizde değil demek istemiştim ben de 🤷‍♀️

Ayrıldığımız sevgiliniz dönebilir de dönmeyebilir de
Mutlaka dönüp barışam vardır
Ama barışmayanlar da vardır
Net bi cevabı olduğunu sanmıyorum
Hatta bence bunun net bi cevabı olmadığını siz de biliyorsunuzdur

Hayırlısıysa nasıl olur kısmının cevabı bizde değil demek istemiştim ben de 🤷‍♀️
Bütün soruların cevabını tabii ki Allah biliyor 🙏🏻
Ben üzgünüm ve bu kafayla hayırlısıysa döner mi diye konu açtım 🥲

Benim yakin arkadaşimin 5 senelik ilişkjsi bitmişdi. Sonra dualar falan ediyordu barisalim ama hayirlisiysa dedi. O sirada oglan nisanlandi. Kiz asla isyan etmedi neden diye sormadi Allaha. Daha da baglandi. Hergun agliyordu. Hatirliyorum kucuk lokmalari bile susuz yutamiyordu. Ama dilinde hep hayirlisi vardi. Neyse tabi geçirigi depresyonunun her aninda yanindaydim. Çok çok aci çekiyordu. Gerçekten oylesine ilişki degildi zaten nişanlandigi kiz da annesinin bulduğu biriydi yani başka biri için ayrilmamişlardi. Ama gurur derken bitmişdi. Neyse bu kiz daha çok dua etti hep hayirlisini istedi ve eşiyle tanişdi. Bak abartisiz yemin ede bilirim eşi mukemmel bir insan. Ister konuşma tarzi, ahlaki ister saygisi, ister kocaliğiz ister babaliği. Ailesinj heo dengede tutan ideal bir insan. Etrafinda onu kiskanan o kadar insan varki. Ben kiskanmiyorum tabiki. Benim de oyle eşim var. Çunki hep hayirlisini istedik kalpden. Yani birseyi unutma gerçekten Allaha samimi olursan, içtenlukle duani edip, hayirlisini dileyip Allaha birakirsan bak eminlikle soyluyorum Allah çok guzel şekilde cevap vericekdir. Hayatimin çok ama çok zamaninda bunun canli şahidiyim

Inan hayirsiz eş dusman başina detirtecek şeyler yaşatir insana. Sonuçta evlenmek için evlenmjyoruz. Daha da mutlu olmak, butun olmak için evleniyoruz. O aşamaya kadar çok insanla karşilaşa, çok insana karşi guzel duygular beslemiş ola bilirsin. Ama nihayetinde o insani bizden iyi bilen Allah var. O yuzden Allaha birak ve sabret
İyi diyorsunuz çok doğru ama şu yazdığınız tarz nasıl desem biraz tuhaf değil mi? Yani bir tek bana mı tuhaf geldi bilmiyorum. Yabancı falanmısınız sonradan mı öğrendiniz türkçeyi?

Evet hanımlar başlıktan da anlaşıldığı üzere sorum eğer ayrılıp terk ettiğimiz kişi bizim için hayırlısıysa,alın yazımızsa çok ama çok kötü kavga edip,ayrılma olduysa geri döner,yazar mı?
Yani hayırlısı o kişiyse döner mi?
Ben kadere inandığım için oyum evet dönerden yana olacak. Kaderimizde yazan kişiyle illaki evleniriz kurtuluşu yok

1-Kader bizim toplumumuzda cok yanlis algilaniyor. Kader, bizim yasayacaklarimizin önceden belirlenmis olmasi degil, yasayacaklarimizi Allah'in önceden biliyor olmasidir. Yani biz kendi irademizle secimler yapiyoruz.
2-Biten iliskiden hayir gelmez. Cok iyi anilar olsa da 2.si ilki gibi olmaz. Kaldi ki kötü ayrilmissiniz.
Sonuc olarak geleceginiz icin gecmisi unutup yolunuza bakin. Gecmiste takili kalirsaniz bir geleceginiz de olamiyor maalesef..

Evet hanımlar başlıktan da anlaşıldığı üzere sorum eğer ayrılıp terk ettiğimiz kişi bizim için hayırlısıysa,alın yazımızsa çok ama çok kötü kavga edip,ayrılma olduysa geri döner,yazar mı?
Dönebilirde ama imtihan olur ..

Beklemek yaralar , beklemek ruhunu kemirir. Zor çok zor ama inatla önüne bakmaya çalışmalı.

Karakterden karaktere değişir.. Kinci değilse dönebilir kinci bir insansa dönmeye bilir.. Biz bilemeyiz neyin ne olacağını tanımıyoruz çünkü

Allah'im tövbe estağfurullah ya

Dönerse de ne kadar hayırlı olur bilemeyeceğim. Bende 2 senelik ilişkimi bitirip onu terk etmiştim. Çünki kendimi mutlu hissetmiyordum artik, bunuda çokça belirtmiştim ona karsi. Aslında hiç cok büyük kavgalarımız olmadi, ama tatminde etmiyordu artik. Herneyse, kendisi ayrılığı kabullenemedi ağladı yalvardi araya birini soktu tekrar denedik fakat eskisi gibi olmadi. Zaten bazı şeyler tükenmiş oluyor. Çare ayrılıktı. Öylede oldu zaten. Ayrılık insanı da ilişkiyi de çok yıpratıyor. Siz Allah'tan hayirlisini dileyin.

Tabikide ama bu belki 1 ay belki 10 yıldır bunu bilemeyiz . Nasibin seni bulur

İyi diyorsunuz çok doğru ama şu yazdığınız tarz nasıl desem biraz tuhaf değil mi? Yani bir tek bana mı tuhaf geldi bilmiyorum. Yabancı falanmısınız sonradan mı öğrendiniz türkçeyi?
Azerbaycanliyim. Konuşurken sorun yok ama yazarken işte gramatik yalnişlarim çok oluyor) ama guzel şekilde soylediniz fesekkjr ederim. Genelde anlamadan dinlemeden linçlenirimde 🤣

Ha bi de telefon tuşlarim ingiliz harfleri. Yani ş, ç, ü, ğ gibi harfleri değişerek yazmam gerekli ki üşeniyorum. Çoğu zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X