Hayırsız arkadaslar

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.502
148
Arkadaşlar merhaba bi özel şirkette çslışmaktayım.Her şey üst üste gelio.Evet yaşadıklarımdan dolayı biraz asabi olabılırım.Ama kendı hakkımı savununca insanlar kendılerını bellı edıolar.Sabah ıse gıttım.Gece vardıyasında calısan arkadaslar camı acmadıgı ıcın ıgrenc bı koku vardı.Bende mıdem bulanarak camı actım.Mıdem acayıp bulandı.Sesli sesli çıkarmamak ıcın zor tuttuö kendımı.Neyse kenfıme geldım cay ıcmeye gıttım.Bıtane arkadasım var dedıkı nıye seslı seslı mıdenı tutamadın herkes sana guldu dedı bende dedımkı bunda gulunecek bısey yok herkes kendıne baksın hava aldırmamıslar orası pıslık kokuyo ne yapmıslar bellı deıl s...cmıslarmı kaka mı yapmışlar herkes kendıne baksın dedım.Sonra yıllardır hep sessız takılan huc bır sey anlatmayıp yanımızda duran bı arkadasımız var ya sus yaaa çay içiorum ya dıye sesını yukselttı dedımkı surda vısey anlatıorum bana saygı duyman gerek tekrar sesını yukseltıp cay ıcıorum modem bulanıo dıyınce dedımkı o zaman gıdersın rahatsız olduysan dedım nıye hıdeyım arkadaslarımla oturup sohbet edıorum dedı neyse kalktık mesaıye baslafık bugunde bana dedıkı eskı samımıyetımız kalmıcak sadece 9 saatımı gecırdıgın mesaı arkadasımsın dedımkı zaten senınke ne zaman samımı oldukkı sen konusunca ıyı ben konusuncamı zoruna gıttı dedım bıktım ınsanların bu tavırlarından gercekten mıdem bulanıo artık ablam sen arkadas secemıosun dıyo kıme ıyı dedıysem hep bi şeyı cıkıo ona sen benım mesaı arkadasımsın sadece dıyebılcegım o kadar cok sey olmuştukı hıc bırını onemsemedım.Benım sevmedıgım kızlarla kanka oldu şimdi.Siz nasıl davranıosunuz arkadaşlar başka yerde oturma şansımda yok aynı grupta ce vardıyalarımız hep aynı işi bırakıcam ama daha 40 gunum daha var .Bide bana utanmadan yedıgı seylerden ıkram edıo tesekkur ederım ben ıstemıorum deyıp masasına gerı koydum.Siz nasıl davranıosunuz arkadaşlar.Siz neler yapıosunuz.

Barutu ateşle,sonra biri ses çıkarınca “ niyee yeaa”
Havasızlıktan öğüre öğüre cam açmışsın
Herkes duymuş
Sonra çay içilen yerde “s.mıçlar mı ne yapmışlar”demişsin
Diğer insan evladı “çay içiyorum midemi bulandırma”diyor
Kızıyorsun
Öğürmedi diye mi bu öfke ?

Az degilsiniz bence hatta baya baya olayin fitilini atesleyen, herkesle istedigi gibi konusacagini ama kimsenin zinhar cevap vermeye cesaret etmemesi gereken biri oldugunuzu dusunuyorsunz, ego tavan.
Bende sizin gibi biriyle arkadas kalmazdim acikcasi.
Ole bı dusuncem yok. Olayı anlatıodum.Ne kadar saçma bi yorum yapıosunuz.Anlattıklarımdan bunumu cıkardınız.Bence sizin devreler yanmış.

Son düzenleme:
Barutu ateşle,sonra biri ses çıkarınca “ niyee yeaa”
Havasızlıktan öğüre öğüre cam açmışsın
Herkes duymuş
Sonra çay içilen yerde “s.mıçlar mı ne yapmışlar”demişsin
Diğer insan evladı “çay içiyorum midemi bulandırma”diyor
Kızıyorsun
Öğürmedi diye mi bu öfke ?
Çay içilen yerde her sey konuşulur kımsede duymaz.Ayrıca koku olan yerde mıdenın bulanması ve gayet normal bence.Insan evladı kokuya dayanamayanılır.Bırı bısey anlatırken ınsanlar sus dıyemez.Cay ıcılen yerde ınsanlar kokuyuda anlatabılır sınırınıde anlatabılır .

Çay içilen yerde her sey konuşulur kımsede duymaz.Ayrıca koku olan yerde mıdenın bulanması ve gayet normal bence.Insan evladı kokuya dayanamayanılır.Bırı bısey anlatırken ınsanlar sus dıyemez.Cay ıcılen yerde ınsanlar kokuyuda anlatabılır sınırınıde anlatabılır .
Şimdi olay mide bulantısıyla buralara geliyor
Biri kokudan dolayı,diğeri söylenen sözden dolayı tiksiniyor
Her iki durum aynı kapıya çıkıyor sanki
Elbette çay içilen yerde sohbet edilir ama arkadaşın seninn söylediğin sözden midesi bulandığı için sus diyerek uyarıyor
Belki yüksek sesle ve kızarak uyarması kalbini kırmış olmalı

Sen kokudan rahatsiz olup ögüre ögüre cami acmissin. Ama millet yemegini cayini icerken b.ktan bahdesiyorsn istyorsnki insanlarin midesi bulanmasin. Adap gerektiren konular vardir oyle seyler soylenirmi yemek esnasinsa. O haketse bile ki haketmemis zavalli kizcagiz ben kendime yakistiramazdim. Kizin nezaketi yedigi yemekleri ikram etmesinden belli. Belliki iyi niyetli bir kiz

Şimdi olay mide bulantısıyla buralara geliyor
Biri kokudan dolayı,diğeri söylenen sözden dolayı tiksiniyor
Her iki durum aynı kapıya çıkıyor sanki
Elbette çay içilen yerde sohbet edilir ama arkadaşın seninn söylediğin sözden midesi bulandığı için sus diyerek uyarıyor
Belki yüksek sesle ve kızarak uyarması kalbini kırmış olmalı
Mıdesını bulandırcak bir sey demedım çok iğrenc kokuo ne yapmışlar bellı degıl dedım s...csalar bu kadar olmaz dedım ayrıca yerler her sabah çok kotu kokuo bu muhabbet hep oluo yerlerde koku yapan halı var hanı şu ses cıkarmayan seslerı çok cıkarmayan ama koku yapan her sabah bu muhabbetler hep donuo benım sınırıme dokunan yuksek sesle uyarması benım gozumden yaslar gelmıs cıddı anlamda kotu hıssetmısım kendımı yaptıgı seye bakın guya ıyı arkadas bole dostmu olur

Sen kokudan rahatsiz olup ögüre ögüre cami acmissin. Ama millet yemegini cayini icerken b.ktan bahdesiyorsn istyorsnki insanlarin midesi bulanmasin. Adap gerektiren konular vardir oyle seyler soylenirmi yemek esnasinsa. O haketse bile ki haketmemis zavalli kizcagiz ben kendime yakistiramazdim. Kizin nezaketi yedigi yemekleri ikram etmesinden belli. Belliki iyi niyetli bir kiz
Yemek yenılen bı ortam mı dedım nerden cıkarıosunuz yahu 10 dk molanın oldugu yer cay ıcılıo sıgara ıcılıo her seyde konuşuluo dogum olum her sey

Öğürerek pencere açıyor, ortamda "sıçmışlar mı kaka mı yapmışlar" diye toplumda kolay kolay söylenmemesi gereken kelimeler kullanıyor, üstüne uyarılınca atarlanıyorsunuz.
Kaldı ki burada yorum yapanlara bile atarlandınız.
Yani siz arkadaş seçemiyor değilsiniz. Siz ortalığı karıştıran birisiniz ve haksızsınız.

Öğürerek pencere açıyor, ortamda "sıçmışlar mı kaka mı yapmışlar" diye toplumda kolay kolay söylenmemesi gereken kelimeler kullanıyor, üstüne uyarılınca atarlanıyorsunuz.
Kaldı ki burada yorum yapanlara bile atarlandınız.
Yani siz arkadaş seçemiyor değilsiniz. Siz ortalığı karıştıran birisiniz ve haksızsınız.
Ortalık karıştırdıgım bır durum yok ınsanlar yerı ve zamanı gelınce argo kelımeler kullanabılır ayrıca sadece samımı oldumuz kısıler vardı ortamda yoksa sız ıngılız kralıyet aılesındenmısınız hiç kufur kullanmazmısınız

Şimdi ortam pis kokuyor olabilir, havalandırılması gerekebilir de, sizin ağzınızdan çıkanı da kulağınız duymuyor sanırım. Bu kadar kaba saba lafa, aşağılamaya hangi insan kalkıp da der ki "Evet haklısın, özür dileriz, bir daha olmaz."_? İletişim kurma yönteminiz felaket. Haklıyken haksız duruma düşersiniz böyle sürekli. Hani deseniz ki, arkadaşlar şurayı havalandıralım, siz içeride olduğunuz için fark etmemiş olabilirsiniz ama oksijen seviyesi hayati sınırların altına inmiş vs, daha etkili olurdu inanın. Şurada yazdığınız cevaplara bakınca biraz fevri, hemen parlayan bir insana benziyor gibisiniz. Azıcık sakin olmanızı öneririm. Düşmanınız değiliz sizin. Kimse de kusursuz değil.

Mıdesını bulandırcak bir sey demedım çok iğrenc kokuo ne yapmışlar bellı degıl dedım s...csalar bu kadar olmaz dedım ayrıca yerler her sabah çok kotu kokuo bu muhabbet hep oluo yerlerde koku yapan halı var hanı şu ses cıkarmayan seslerı çok cıkarmayan ama koku yapan her sabah bu muhabbetler hep donuo benım sınırıme dokunan yuksek sesle uyarması benım gozumden yaslar gelmıs cıddı anlamda kotu hıssetmısım kendımı yaptıgı seye bakın guya ıyı arkadas bole dostmu olur
Olabilir sizin nasıl ki iyi aniniza gelmemişse onun da o sıra asabi bozulmuş olabilir.Kabullenin dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Sizin nasıl ki kokudan mideniz bulmuşsa ..açık açık konuşmanız da arkadaşlarınızın midesini bulandırmış. .

Şimdi ortam pis kokuyor olabilir, havalandırılması gerekebilir de, sizin ağzınızdan çıkanı da kulağınız duymuyor sanırım. Bu kadar kaba saba lafa, aşağılamaya hangi insan kalkıp da der ki "Evet haklısın, özür dileriz, bir daha olmaz."_? İletişim kurma yönteminiz felaket. Haklıyken haksız duruma düşersiniz böyle sürekli. Hani deseniz ki, arkadaşlar şurayı havalandıralım, siz içeride olduğunuz için fark etmemiş olabilirsiniz ama oksijen seviyesi hayati sınırların altına inmiş vs, daha etkili olurdu inanın. Şurada yazdığınız cevaplara bakınca biraz fevri, hemen parlayan bir insana benziyor gibisiniz. Azıcık sakin olmanızı öneririm. Düşmanınız değiliz sizin. Kimse de kusursuz değil.
Tabıkı ama anlamamakta ısrar edılıolar zaten ıcerı gırer gırmez mıdem bulandı camları actım ızın ısteyıp kendıme geldıkten sonra cay ıcılen yere sanımı oldumuz arkadaslarla gecıp bu muhabbet döndü zaten tanımadım ınsanların yanında bole bı konu cevrılmsz bız bızeyken anlattıgım bır konu ve bunu yapan yakınımdakı sakın soylese yıne sorun olmaz bagırarak soyledı bende dınlemek ıstemıosan gıdebılırsın dedım

Olabilir sizin nasıl ki iyi aniniza gelmemişse onun da o sıra asabi bozulmuş olabilir.Kabullenin dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Sizin nasıl ki kokudan mideniz bulmuşsa ..açık açık konuşmanız da arkadaşlarınızın midesini bulandırmış. .
Arkadasım bana bagıramaz hadı bagırdı sonra cekıp benı artık sadece mesaı arkadasıyız demesı dogalmı sızce beraber yıyıp ıctımız ınsanlar sahsıyla ılgılı hıc bır problem yok

Ole bı dusuncem yok. Olayı anlatıodum.Ne kadar saçma bi yorum yapıosunuz.Anlattıklarımdan bunumu cıkardınız.Bence sizin devreler yanmış.

Tartismak istemem ama konunuzu bidaha okuyun.
Kim saldirgan, kim fitili ateslemis, siz.
Yorumlari okuyun, bi Allahin kulu sizi hakli bulmamis.
Ha bu arada siz kendi devreleri kontrol ettirin, asabiyetten yakmissiniz belli hadi iyi gunler

Back
X