Hayırsız arkadaslar

Evet öyle ama herkes çok etkilendiği için zaten o konu konuşuluodu bende kendimi tutamadım.Arkadaşımın birden bağırması beni daha da sinirlendirdi.

O konuda haklısın.Aslında insanın ağzına yakışmayan kelime bunlar.Ne dersen de seni haksız görür o kelimeden sonra insanlar bu olayda

O konuda haklısın.Aslında insanın ağzına yakışmayan kelime bunlar.Ne dersen de seni haksız görür o kelimeden sonra insanlar bu olayda
Haksız görmediler.Çünkü gerçekten bu konu konuşuluodu ve herkes belli bir yaşa gelmiş ayrıca küfür kullanmayan bir insanım.Sadece yeri geldiğinde kullanırım.Ikınizde hatalısınız dediler sonradan bana mesaı arkadasımsın dedıgını söylediğimde neden kendı sana bagırınca iyi ama sen karsılık verınce kötümü oldun dediler.Arkadaşlar arasında böyle şeyler olur birbirini idare etmek gerekir dediler.Benimde ona sadece mesaı arkadasımsın dıyecegım o kadar çok konu olduki ama ben böylesi şeylere takılmam.Notunu verir ona göre davranırım.

Arkadaşınız size göre daha ılımlı ki yediğinden ikram ediyormuş kibarlık gösterip. Ona da utanmadan ikram ediyor diyorsunuz. Sizin kokudan mideniz bulanmış, karşınızdaki kişinin sizin söylediklerinizden midesi bulanmış. Sizi uyardığında rahatsız oluyorsan git diyorsunuz. Ben hatalı buldum burda. Diğer arkadaşınızın hatası da gelip sana güldüler diye söylemek, orası saçma geldi ama sizin kendinizi savunma veya olayı açıklama üslubunuz yüzyüze yüz hatalı. İş yerinde ne demek s.çmışlar b.k yapmışlar, olayın fitilini siz ateşlemişsiniz

F flamefire durup durup ben küfür kullanmam yeri geldiğinde kullanırım diyorsunuz ya hani inanın işyeriniz hiç bir zaman bunun yeri olamaz
hiçbirimiz prenses değiliz zaman zaman hepimizin ağzından çıkıyordur kötü kelimeler ama işyerinde azami dikkat etmek gerekir bana göre
savunmanız eminim ama onlar benim arkadaşım olacak biliyorum ama işyerinde arkadaşlık bir yere kadar o ortamdan çıkıp dışarıda görüştüğünüzde istediğinizi konuşun istediğiniz gibi davranın ama işyerinde belli bir mesafe olması gerektiğine inanıyorum o yüzden de sizi hatalı buluyorum bu konuda

F flamefire durup durup ben küfür kullanmam yeri geldiğinde kullanırım diyorsunuz ya hani inanın işyeriniz hiç bir zaman bunun yeri olamaz
hiçbirimiz prenses değiliz zaman zaman hepimizin ağzından çıkıyordur kötü kelimeler ama işyerinde azami dikkat etmek gerekir bana göre
savunmanız eminim ama onlar benim arkadaşım olacak biliyorum ama işyerinde arkadaşlık bir yere kadar o ortamdan çıkıp dışarıda görüştüğünüzde istediğinizi konuşun istediğiniz gibi davranın ama işyerinde belli bir mesafe olması gerektiğine inanıyorum o yüzden de sizi hatalı buluyorum bu konuda
Ortamda olan kokuya laf söyledim.Haklısınız iş yerinde arkadaşlık yok .

Arkadaşlar merhaba bi özel şirkette çslışmaktayım.Her şey üst üste gelio.Evet yaşadıklarımdan dolayı biraz asabi olabılırım.Ama kendı hakkımı savununca insanlar kendılerını bellı edıolar.Sabah ıse gıttım.Gece vardıyasında calısan arkadaslar camı acmadıgı ıcın ıgrenc bı koku vardı.Bende mıdem bulanarak camı actım.Mıdem acayıp bulandı.Sesli sesli çıkarmamak ıcın zor tuttuö kendımı.Neyse kenfıme geldım cay ıcmeye gıttım.Bıtane arkadasım var dedıkı nıye seslı seslı mıdenı tutamadın herkes sana guldu dedı bende dedımkı bunda gulunecek bısey yok herkes kendıne baksın hava aldırmamıslar orası pıslık kokuyo ne yapmıslar bellı deıl s...cmıslarmı kaka mı yapmışlar herkes kendıne baksın dedım.Sonra yıllardır hep sessız takılan huc bır sey anlatmayıp yanımızda duran bı arkadasımız var ya sus yaaa çay içiorum ya dıye sesını yukselttı dedımkı surda vısey anlatıorum bana saygı duyman gerek tekrar sesını yukseltıp cay ıcıorum modem bulanıo dıyınce dedımkı o zaman gıdersın rahatsız olduysan dedım nıye hıdeyım arkadaslarımla oturup sohbet edıorum dedı neyse kalktık mesaıye baslafık bugunde bana dedıkı eskı samımıyetımız kalmıcak sadece 9 saatımı gecırdıgın mesaı arkadasımsın dedımkı zaten senınke ne zaman samımı oldukkı sen konusunca ıyı ben konusuncamı zoruna gıttı dedım bıktım ınsanların bu tavırlarından gercekten mıdem bulanıo artık ablam sen arkadas secemıosun dıyo kıme ıyı dedıysem hep bi şeyı cıkıo ona sen benım mesaı arkadasımsın sadece dıyebılcegım o kadar cok sey olmuştukı hıc bırını onemsemedım.Benım sevmedıgım kızlarla kanka oldu şimdi.Siz nasıl davranıosunuz arkadaşlar başka yerde oturma şansımda yok aynı grupta ce vardıyalarımız hep aynı işi bırakıcam ama daha 40 gunum daha var .Bide bana utanmadan yedıgı seylerden ıkram edıo tesekkur ederım ben ıstemıorum deyıp masasına gerı koydum.Siz nasıl davranıosunuz arkadaşlar.Siz neler yapıosunuz.
Böyle konularda üslup çok önemlidir.İş hayatında türlü türlü insanları idare etmek gerekir bazen. Öğürerek cam açmak yerine, "arkadaşlar burası çok havasız kalmış, içeride oturduğunuz için hissetmiyor olabilirsiniz, dışardan gelen daha iyi farkediyor, 2 dk havalandıralım mı?" deseniz kimse alınmayacaktı eminim. Ben sizde yüksek bir ego hissettim, anlatılanlardan.

Ortamda olan kokuya laf söyledim.Haklısınız iş yerinde arkadaşlık yok .
tabii ki laf söyleyeceksiniz rahatsız olduysanız ama bana göre daah uygun kelimeler seçmeliydiniz, s.ç... mı kaka mı yapmışlar belli değil gibi kelimeler hoş değil işyerinde

Böyle konularda üslup çok önemlidir.İş hayatında türlü türlü insanları idare etmek gerekir bazen. Öğürerek cam açmak yerine, "arkadaşlar burası çok havasız kalmış, içeride oturduğunuz için hissetmiyor olabilirsiniz, dışardan gelen daha iyi farkediyor, 2 dk havalandıralım mı?" deseniz kimse alınmayacaktı eminim. Ben sizde yüksek bir ego hissettim, anlatılanlardan.
Gerçekten midem çok hassas o kelimeleri bulacak zaman bulamadım:(

Koku olan odada midenin bulanmasi gayet normal bunu sesli gostermende. Ama "si..lar mi" seklinde laf ettiginde cay icen kisinin rahatsiz olmasi da gayet normal. Senin o sirada ya pardon arkadasim agzimdan kacti farkedemedim ozur dilerim deyip olayi kapatmak. O odada tek sen yoksun digerlerini de dusunmen lazim. Agresif tepki veriyorsun nezaket her seyi cozer.

Koku olan odada midenin bulanmasi gayet normal bunu sesli gostermende. Ama "si..lar mi" seklinde laf ettiginde cay icen kisinin rahatsiz olmasi da gayet normal. Senin o sirada ya pardon arkadasim agzimdan kacti farkedemedim ozur dilerim deyip olayi kapatmak. O odada tek sen yoksun digerlerini de dusunmen lazim. Agresif tepki veriyorsun nezaket her seyi cozer.
Ama arkaşadımında bağırmasına gerek yoktu öle kötü kokuoduki başka türlü anlatamadım hanımefendi sesini bir yükselttiki

Ama arkaşadımında bağırmasına gerek yoktu öle kötü kokuoduki başka türlü anlatamadım hanımefendi sesini bir yükselttiki

O da işte o anda çok etkilenmiştir o kelimeden. Kötü bir kelime artı öğürtüler filan herkes midesi hazmetmeyebilir çay bile içiyor olsa. Bir anlık gafletine gelmiş yükseltmiştir. Zaten belli ki çok uzatmak istemiyor jest yapıyor. Tamam sen etkilendin haklısın ama arkadaşını da etkilemişsin ona da birazcık hak ver.

Çay içilen yerde her sey konuşulur kımsede duymaz.Ayrıca koku olan yerde mıdenın bulanması ve gayet normal bence.Insan evladı kokuya dayanamayanılır.Bırı bısey anlatırken ınsanlar sus dıyemez.Cay ıcılen yerde ınsanlar kokuyuda anlatabılır sınırınıde anlatabılır .
İyi de sen camı açmadıkları için midenin bulandığından yakınıyorsun sonra da kız çay içerken mide bulandırabilecek sözler söyleyip buna karşı gelinmesine saldırıyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım. Abartan bi yapınız var gibi çok asabisiniz.

Back
X