• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırsız evlat olmak

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Nedendir bilmem annem babam sürekli ser hayırsızsın şöyleşin böylesin diye benimde hatam onları ciddiye almamak birde ikizim var kendisinin düzgün örnek bir yaşantışı var ne zaman annemlere gitsem konu ordan açılır işte serserilik yaptın da hayatın böyle oldu bak kız kardeşin mutlu sen yalnızsın diye ağızlarına ne geliyorsa derler sizce abartmıyor muyum?

Abartmıyorsun, ikiniz de evlat sonuçta insan karşılaştırma yapar mı hiç. Cahilliklerine verin bazen onlarda böyle söyleyerek sizi düzeltmeye çalışacaklarını sanıyorlar kendilerince.

Abartmıyorsun, ikiniz de evlat sonuçta insan karşılaştırma yapar mı hiç. Cahilliklerine verin bazen onlarda böyle söyleyerek sizi düzeltmeye çalışacaklarını sanıyorlar kendilerince.
Cahil insanlar değil ikiside ama bana çok kızarlar

Yaş olucak 34 huylarımdan vazgeçmek zor..
Açtığın konuları hatırlıyorum. Bende senin biraz serseri biri olduğunu düşünüyorum. Hayrını şerrini ailen daha iyi bilir.
Belkide artık kendine çeki düzen verme vaktin gelmiştir, ne dersin?

Açtığınız konuşardan bildiğim kadarıyla cevap vereyim aileniz haklı.
Hayrını şerrini bilmem de yaşantınız sanki fazla uç.

Sen kendinden memnunsan söylenen ailen de olsa kulak asma derim.. herkes aynı olmak aynı yolda yürümek belli kalıplara sığmak zorunda değil.. hepimiz sadece Allaha karşı sorumluyuz bu kadar basit..

Kusura bakmayın sizi kırmak istemem ama zaten hiççççç yaşınızın kadını değilsiniz.34 yaşında olduğunuzu bilmiyodum zaten yinede açtığınız konuları çoğu zaman garipsemişimdir ama şuan yaşınızı öğrenince daha çok şaşırdım.O yüzden biraz ailenizin haklılık payı var.Özellikle bu 30-40 yaşları arası bazı hanımlarda kaç yaşında olduğunun bilincine varamama sendromu görüyorum.Kendilerini genç kız sanıyorlar buda biraz eğreti duruyor üstlerinde.Sizinde öyle olduğunuz kanaatine vardığımdan,ailenize pek kızamadım.Normal şartlarda evlat kıyaslaması bana da hoş gelmez.

Aileniz hala sizin icin endise ediyor olabilir ve yasiniz ilerledigi halde hayatinizda gözle görülen bir gelisme olmamasi onlari üzüyordur

Konularını okudum...herkes aynı olmak zorunda degil ....ben de özgür ruhluyum ama senin sorunun aşırı özgür ruhlu olmak degil...başka bisey..sigara icen insanları genelde özenti, alkol düskünü insanları da sorunlu olarak düşünüyorum..özel günlerde iciyosan o ayrı tabi...dusüncelerimde de genel olarak yanılmam...ve gercekten konuların itici...ve sanki öyle degilsin de öyle görunmek istiyorsun gibi...ayrıca herkesin mutluuk anlayışı farklıdir ...biri özgürlükten mutlu olur biri evlilikten biri cocuktan öteki kariyerden...annenlerin dedigini bu kadar taktıgına göre kendinden memnun degilsin...gercekten özgürlükten mutlu olsan bu konuları acmazsın...

Senin çok ciddi ilgi çekme çaban var.Burda sosyal ortamda hiç tanımadığın insanların bile dikkatini çekmeye çalışıyorsun.Bu normal bir psikoloji değil genelde histriyonik kişilik bozukluğu olan kişiler bu davranışlarla ünlüdür.ve tabiki bu durumda olmanın sebebi ailen..boşuna söylenmesinler çünkü hepimiz ailemizin ve çocukluğumuzun yansımasıyız.Tedavi görmen lazım

Arkadaslarin yazdiklarindan yola cikaraktan actiginiz konulara baktim.
Siz nerde yasiyosunz cok merak ettim.
New yorkta felanmi? Yetistirilme tarzinizmi boyle? Arkadas etkenimi?
Ozgur ruh adi altinda cok cok farkli dusuncelere sahipsiniz.

Arkadaslarin yazdiklarindan yola cikaraktan actiginiz konulara baktim.
Siz nerde yasiyosunz cok merak ettim.
New yorkta felanmi? Yetistirilme tarzinizmi boyle? Arkadas etkenimi?
Ozgur ruh adi altinda cok cok farkli dusuncelere sahipsiniz.
Arkadaş etkeni çoğu

Ailen bencede haklı
biraz öz eleştiri yapıp yaşantılara saygı duymak gerekiyor
İstesek de beğensek de beğenmesek de bu böyle

Back
X