- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 43
- 29
- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Mutsuz bir evliliği sürdürüp hayırlı evlat olacağıma, mutlu ama hayırsız evlat olarak dışlanmayı göze alırdım...Selam Hanimlar..
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, buraya 2 Konu açmiştim. Ailem Hep Aklimda, acaba onlari Terk ederek Hayirsiz Evlatmiyim? Ağliyorum viçdanim rahat değil.
"Eşim" hiç Umrumda değil. Ama Ailem dedikçe orda Içim açiyor. Çok mu birşey istedim? Sadece Kararima Saygi duymalarini istedim, onlar ise Karşi geldiler Bosanmak Için Akrabayiz diye.
Moral'a ihtiyacim var.
Hayirsiz Evlat mi oldum Onlari Terk ederek?
Evet konuyu şimdi hatırladım.Korkunç ötesi ve siz hala nasıl hayırsız evlat olduğunuzu düşünürsünüz? Çamura batmışsınız ve onlar sizin iyice dibi görmenizi istemişler.Acaba yaşadiklarim normal mi?
burdaki yorumları tekrar okuyun. onlar hayırsız anne baba eş olabilirler mi??
Tüm bu yaşanılanlara rağmen hala bunu soruyor musunuz?odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi.
Mutsuz bir evliliği sürdürüp hayırlı evlat olacağıma, mutlu ama hayırsız evlat olarak dışlanmayı göze alırdım...
Bence hic affetmezler, onlara göre "nazar" diye bir kizlari yok artik düşünmüşler.Önceki konularınızı bilmiyorum ama size destek olmaları gerekirken sizi yalnız bırakmışlar.Elalem ne der kaygısıyla.Onlar neden sizi düşünüp üzülmüyor, zamanla aranızdaki sular illaki durulacaktır.Biraz sabır…
GittimEşinizi ve ailenizi terk edip başka bir yere mi gittiniz ? Eski konularıniza göz attım,çok iyi etmişsiniz eğer gittiyseniz.
Özlemenizi anlayabilirim deAnliyorum Ama özliyorum. Beni Affetmiyeceklerini biliyorum. Onlarin ISIM'lerini Kirletim.
Bence hic affetmezler, onlara göre "nazar" diye bir kizlari yok artik düşünmüşler.
Gittim
Barişmak diyorsunuz o oluçakmiki? Sanmiyorum.Evet konuyu şimdi hatırladım.Korkunç ötesi ve siz hala nasıl hayırsız evlat olduğunuzu düşünürsünüz? Çamura batmışsınız ve onlar sizin iyice dibi görmenizi istemişler.
Aileniz de olsa sakın acımayın onlar uğraşsın barışmaya.
Inanin Evet, hiç kimsem yok. Konuşup içiimi döküçek hiç kimsem. O yüzden kendimle konuşiyorum ve BU Soruyu dün'den beri soriyorum. Hatta AILEM için geri mi Gitsem diye düşündüm, cok yalniş !Tüm bu yaşanılanlara rağmen hala bunu soruyor musunuz?
Korkunç şeyler yaşamışsınız, korkunç. Buna rağmen de aileniz size destek olmak yerine köstek oluyorsa bu noktada tabii ki ailenizi yoksaymak zorundasınız çünkü şiddetin her türlüsü var. Bu konuda siz hayırsız evlat mıyım diye düşüneceğinize anne babanız biz nasıl ebeveyniz diye düşünmeliler. O diğer konunuzda yazdığınız aileni niye yok saydın diye size akıl veren kişi de aynı şeyleri kendi yaşasaydı hiç alttan almazdı emin olun.
Herkes anne ve baba olmanın yükümlülüklerini yerine getiremez, bu meziyetlere sahip değillerdir. Sizin anne ve babanız gibi. Benim evladım evlendiği yerde şiddet görecek, elin oğlu idrarını içirtmeye çalışıp aşağılayacak ve ben yuvan yıkılmasın kızım diyeceğim öyle mi? Böyle anne baba bana hayırlı dese ne demese ne?
Özlemenizi anlayabilirim de
Kimsenin ismini filan kirletmediniz
Hatta aksine işkence gördüğünüz bir evliliğe size mahkum bırakmaya çalışarak asıl onlar sizin hayatınızı mahvetti
Aranızdaki ilişkiye zarar veren de anne babanız
Sizin vicdan azabı duymanızı gerektirecek bir şey yok ortada
Hala her şeye rağmen vicdanınız rahat değilse siz de psikolojik destek alın benceInanin onlara göre Namuslarina Leke Sürdüm.
Benim Hayatim hiç kimsenin Umrunda değildiki zaten.
Vicdanim hic rahat degil.
Onların sana bir faydası yok zaten o ne öyle konuyu şimdi okudum dusmanima yapmam onu öyle anne baba olmaz olsunAnliyorum, Ama hayatim boyunca onlar benimle olmiyaçaklarini, onlarsiz bir Hayat yaşiçağimi nasil oluçak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?