Hayirsiz Evlat?

Cok tesekür ederim. Inanin hic iyi degilim

Siz yazılanları hiç okumuyorsunuz ki.Bu kadar insan boşa yazıyor size.
Defalarca kez yazılmış ''aileniz de iyi değil'' diyerek,siz hala ''canım anaaam'' modundasınız.Aile dediğiniz kişiler resmen size işkence yapan adamı tutuyor,onu haklı sizi suçlu görüyor.Aileniz size değer vermemiş,üzücü ama gerçek bu.Sarsılın ve kendinize gelin artık.Silin gitsin bu insanların hepsini.Bu kadar güçsüz olmayın,yorumlarınızı okudukça saçımı başımı yolasım geliyor artık.Bana öyle adamı savunan ne anneyi ne babayı gözüm görmez,ikisini de silerim.Cenazelerine bile gitmem.

Konularınızı okudum o ortamdan nasıl uzaklaştınız tam anlayamadım ama muhtemelen Almanya’da yaşıyorsunuz.Lütfen neredeyseniz sizde tedavi görün bu şekilde düşünmeniz normal değil.Dağ başında mı yaşadınız kimse mi yoktu yanınızda nasıl izin verdiniz bunların yapılmasına?Aileniz akraba diye susmuş siz dahala hayırsızlıktan evlat olmaktan bahsediyorsunuz.Ortada anne baba mı varda siz evlat olacaksınız?Açın gözünüzü artık lütfen yazık etmeyin kendinize.

Her konuda anne ve babanın sözü dinlenilmez. Eğer doğruyu tavsiye etmiş olsalardı siz de dinlemeseydiniz bu soruyu sormanız normal gelirdi belki. Ama bu kadar yaşadıklarınıza rağmen sırf akrabasınız diye zulüm görmenize kendileri göz yummak, kulaklarını tıkamak istiyorlar diye sizin onları dinlemeniz gerekmiyor. Bu yüzden suçlu hissetmeniz hiç gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…