Hayırsız haine son veda...

DEREN82

TATLI CADI
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
396
2
26
Diğer
Yakında boşanma davam açılacak; konum cok ayrıntılı ve uzuuun hıkaye olduğu ıcın tekrar takrar buraya yazıp forumu meşgul etmek ıstemedım açıkçası...sdc her ne kdr da onu artık yuregımden de zıhnımden de sılmıs olsam da cok sevdıgım bır sarkıyı O'na atfederek gecmıste kalmış bu aşka (veya ben oyle sanmısrım galıba) bır vurguda bulunmak; bır yerde burası aracılığıyla o aşkı sonsuza uğurlamak ve bu hislerımı sızlerle paylaşmak ıstedım sevgılı arkadaslar....

SENİ SEVERDİM...

Yazık ne mazi yazık
Anlatmaya yoruldum
Sen benden vaz geçince
Ben o gün de vuruldum

Yazık günah ben oysa
Kardelen gibi
Acıyla boy veren gibi

Seni severdim
Hüznün koynunda
Seni severdim
Hem uyanık, hem uykumda
Seni severdim
Ve sana rağmen yine severdim
Dar ağacı ip boynumda
Sen aşkı anlamaz bilmez
Gül yansa ağlamaz sakin
Ben akmayan göz yaşında
Seni severdim
Sen hisli korkak savaşçı
Aşkı kime satmış hain
Ben her savaş meydanında
Seni severdim

Yazık ah mazi yazık
Bir yalnızlık, bir vurgun
Sen benden vaz geçince
Ben o gün de vuruldum

Yazık günah ben oysa
Pervane gibi
Ateşle can veren gibi

Seni severdim
Hüznün koynunda
Seni severdim
Hem uyanık, hem uykumda
Seni severdim
Ve sana rağmen yine severdim
Dar ağacı ip boynumda
Sen aşkı anlamaz bilmez
Gül yansa ağlamaz sakin
Ben akmayan göz yaşında
Seni severdim
Sen hisli korkak savaşçı
Aşkı kime satmış hain
Ben her savaş meydanında
Seni severdim

Ask yalnızca; acık yureklı, durust, samimi ve mert ınsanlara yaklaşıyor ne yazık...

Son düzenleme:
bundan sonraki hayatında güzellikleri bulmanı dilerim ..ve zor anlarıda Rabbimin sabır vermesini ..amin...herşey gönlünce olsun inşallah..

Şiir içime dokundu...Bugün duruşma tebligatını aldım bende.Severek ayrılmak çok zor.Allah yardımcımız olsun.Duam seninle...İnşallah daha güzel günlerin başlangıcı olacak bu son vedalar.

Son düzenleme:
İnş. canım ben de bunu kalbımle dılıyorum...

inşallah cnm dilerim üzüldüğün kadardan fazla sevinirsin bundan sonra.bilemezsin ne güzellikler geliceğini sadece birazcık sukunetle sabretmek gerekli...

unutma arkadaşım Her SON bir BAŞLANGIÇtır....

karşına seni hak eden birinin bir an önce çıkması dileklerimle
yeni hayatında mutluluklar

inşallah bu acılar gelecekte yüzünde tebessüme dönüşür..
Sıkıntılı zamanlardan geçiyorsun belki daha da sıkılacaksın, dilerim Allah yardımcın olsun..
Bazen isyan gelsede diline unutma, sıkıntılara sabretmek insanı manevi anlamda güzelleştirir..

Şiir içime dokundu...Bugün duruşma tebligatını aldım bende.Severek ayrılmak çok zor.Allah yardımcımız olsun.Duam seninle...İnşallah daha güzel günlerin başlangıcı olacak bu son vedalar.

Gercı ben onu artık sevmıyorum, nefret bıle edıyorum; cunku bana yasattıgı kotu anlar, seyler cok daha fazla ıyılerden...sdc gecmıs yaşanmışlıklarla vedalaşmak ıstemıstım, oyle veya sırf ortada 1 hukuk olduğu ıcın...ınş. guzelım benım de dualarım hep bızler ıcın ınan....Allah'ın ıznıyle ıns. daha ıyılerı çıkacak karsımıza...bu arada sen de ne kdr zor olsa da ıcındekılerı bıtırmeye calıs cnm, hep sana yasattıgı kotu zamanları dusunup kendını ondan sogut...erkek mılletı bunu cok ıyı becerir; ve de hemencenek cıvı cıvıyı söker mısalı harekete geçerler..sana da kolay gelsın, gecmıs olsun....bu arada sen de cekısmelı boşanıyorsun anladığım kadarıyla??

Son düzenleme:
unutma arkadaşım Her SON bir BAŞLANGIÇtır....

karşına seni hak eden birinin bir an önce çıkması dileklerimle
yeni hayatında mutluluklar

Insallah canım yenı mutlu 1 başlangıcı cok ısterım gerçekten; yalnız bu sefer coook cok daha dıkkatlı olacagım...ama tabı hayırlısıyla, hayırlı ve benı gerçekten sayıp, sevıp, değer veren bırıyle...

Son düzenleme:

Dedıgın gıbı arkadaşım bunlar bızım manevıyatımızın guclenmesı ıcın Allah'ın gonderdıgı sınavlar...dur bakalım mahkemede daha neler yasayacagız?? neyse, öldürmeyen her sey guclendırır denır ya...güzel dıleklerın ıcın cok teşekkürler cnm...

Yeni hayatınızda herşey gönlünüzce olsun.
Güçlü olun.

cnm hayatın sonu değil boşanmak. önüne bak sadece. zamanla herşey herkes her acı unutuluyo. zamana yenik düşmeyen hiç bir acı yok bence. yarının bugününden güzel olacağını bil yeter. bugün üzüleceksen üzül ama kendini yıpratma. inşallah iyi ki boşanmışım dedirtceke insanla karşılaşırsın bundan sonra.

yaşadığın sıkıntılarda ya da canını sıkan her şeyde o olayın içinden çık ve dışarıdan bakıyormuşsun gibi bak kendi hayatına..bunu dene inan faydası olacak.. böyle yaptığında bazen şaşıracaksın ben ne kadar güçlüyüm diye ya da inanamayacaksın ben nasıl bu kadar kendime zarar verebiliyorum diye.. karar kısmında kendi sesini dinle, inan başkasının faydası olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…