Hayırsız haine son veda...

Özür dilerim canım benim, ben yanlış anlamışım. Ben de çok sıkıntılı zamanlar yaşamış olmama rağmen hala seviyorum.Keşke senin gibi yapabilsem.

Bizim davamız çekişmeli değil, anlaşmalı olacak.Zaten davayı ben açtım.Senin eşinle benzer yönleri çok.(Az önce eski konularına yeni bakabildim.) Sevgisini göstermeme, küslüğü uzatma, inatlaşma.Konuşmama.Pasif agresifti kendisi...

Geçen haftalarda konuştuk, arabasını yenilemiş, spor salonuna 3 yıllık yeni kayıt yaptırmış.

Evden ben ayrılmıştım, ama beni psikolojik baskı ile zorlamıştı.(3,5 yıldır ayrı yatma, ayrı yemek yeme, görmezden gelme v.s.Biraz bağımlı bir ilişki geliştirmişim maalesef.Kurbanın eziyet eden kişiye bağlanması ...

Yavaş yavaş dank ediyor.Az kaldı inşallah.Yeni bir hayat bizi bekliyor

HERŞEY GÜZEL OLACAK...

ebediz 3.5 yıl nasıl dayandın böyle kuzum

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah deren82

eski konularına şöyle bır göz gezdırdımde

gözün aydın kurutluyorsun bu admadan

bundan sonraki yenı yaşamın inşallah yaşadıklarını unutturur

Severek evlenmiştik canım,2.evliliğim.Hep bir düzelir umudu...Arada barış dönemleri oluyordu.Katlanmama yardım eden.

Bos ver cnm bılıyorum cok zor, belkı 2,evlılıgın olduğu ıcın ılkınden zor geliyordur ama unutmak zorundayız, hıc 1 sey duzelmıyor, kımse degısmıyor 1 tanem...bu sdc kendını aldatma başka da bır sey degıl; artık 1 an once bu kabustan uyanıp gerçeklere ayma vaktı...

ebediz 3.5 yıl nasıl dayandın böyle kuzum

Ins. arkadaşım guzellıkler bekliyordur bızlerı..ama anlaşmalı boşanıyor olman buyuk avantaj sen de farkındasındır....demek hayırsızlar benzesıyor haa, bunların hepsı zaten aynı tıpolojı...pekı cnm; vatandasın bu kdr kendıne bakması fln (sanki senden kurtulup yenı 1 hayata gecıyormuscasına..) sence de ılgınc degıl mı? aldatma var mıydı guzelım senın olayında? adam 1 havalara gırmış sankı...erkekler ıcın ellerı bıraz para görünce (ıste terfı, paralanma v.s. var mıydı) once arabalarını sonra karılarını yenilerler dıye...

evet canım o yüzden atamıyorum
bende mahkeme gününü bekliyorum bakalım ne zaman olacak
yavaş yavaş acım azalıyor geçecek elbet yara kabuk bağlayacak

Hımmm anladım......aynen cnm...acı gun gelıp sıfırlanacak..sen de mı cekısmelı boşanıyordun cnm? ıhanet fln var mıydı?

Inş. guzelım ya Aminnnn....zmn her seyın ılacı evet...

Senın dedıklerıne de sonuna kdr katılıyorum; hem objektıf olmak hem de başa gelenlerı fazla buyutmeyıp; olabıldıgınce çıplak gorebılmek adına cok mantıklı ve faydalı dedıklerın...bır de başka ınsanların da sorunları olduğunu, yalnız olmadığını farketmek de cok faydalı bu gıbı hadıselerde...

Severek evlenmiştik canım,2.evliliğim.Hep bir düzelir umudu...Arada barış dönemleri oluyordu.Katlanmama yardım eden.

bizde severek evlendik deli gibi aşık olduk gerçi ben olmuşum ona bir şey olduğu yokmuş :)
barış dönemleri ha düzelir düzelecek diyorsun ama olmuyor baştan belli oluyor aslında her şey ama biz aman yuvamız dağılmasın diye hep fedakarlık ediyoruz

Hımmm anladım......aynen cnm...acı gun gelıp sıfırlanacak..sen de mı cekısmelı boşanıyordun cnm? ıhanet fln var mıydı?

evet çekişmeli canım ihanet yok da iftira var aldattım onu diye iftira attı bana güvensizlik olmuş evlilik birliği temelinden sarsılmış zaten davayıda o açtı ben karşı dava açtım

evet çekişmeli canım ihanet yok da iftira var aldattım onu diye iftira attı bana güvensizlik olmuş evlilik birliği temelinden sarsılmış zaten davayıda o açtı ben karşı dava açtım

Hayret 1 sey ya, bu erkekler ne kdr aptal oluyorlar, ellerındekının de kymetını hıc bılmıyorlar...1 kere o guvenın sarsıldığını spesıfık bır takım seylerle delıllerle ıspatlaması lazım, cıns nasıl ıspatlamayı düşünüyor pekı ıddıalarını cnm?bızım bunlardan cekısmelıde cekecegımız var ya, hadı bakalım hodrı meydan...

kanıtlayacağı bir şey yok kendi kafasında kurduğu şüphe üzerine nedenn çünkü boşanmak için sebebi yok anam istedi ben boşanıyorum karıma çocuğuma bakmak zor geldi diyemez yaa

canım asıl aptal biziz onlara güvendiğimiz sevdiğimiz her şeyimizi paylaştığımız her türlü fedakarlığı yaptığımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…