Gercı ben onu artık sevmıyorum, nefret bıle edıyorum; cunku bana yasattıgı kotu anlar, seyler cok daha fazla ıyılerden...sdc gecmıs yaşanmışlıklarla vedalaşmak ıstemıstım, oyle veya sırf ortada 1 hukuk olduğu ıcın...ınş. guzelım benım de dualarım hep bızler ıcın ınan....Allah'ın ıznıyle ıns. daha ıyılerı çıkacak karsımıza...bu arada sen de ne kdr zor olsa da ıcındekılerı bıtırmeye calıs cnm, hep sana yasattıgı kotu zamanları dusunup kendını ondan sogut...erkek mılletı bunu cok ıyı becerir; ve de hemencenek cıvı cıvıyı söker mısalı harekete geçerler..sana da kolay gelsın, gecmıs olsun....bu arada sen de cekısmelı boşanıyorsun anladığım kadarıyla??
Onemlı degıl de hayırdır; mesaj sayın mı dolmadı henüz canım??
Özür dilerim canım benim, ben yanlış anlamışım. Ben de çok sıkıntılı zamanlar yaşamış olmama rağmen hala seviyorum.Keşke senin gibi yapabilsem.
Bizim davamız çekişmeli değil, anlaşmalı olacak.Zaten davayı ben açtım.Senin eşinle benzer yönleri çok.(Az önce eski konularına yeni bakabildim.) Sevgisini göstermeme, küslüğü uzatma, inatlaşma.Konuşmama.Pasif agresifti kendisi...
Geçen haftalarda konuştuk, arabasını yenilemiş, spor salonuna 3 yıllık yeni kayıt yaptırmış.
Evden ben ayrılmıştım, ama beni psikolojik baskı ile zorlamıştı.(3,5 yıldır ayrı yatma, ayrı yemek yeme, görmezden gelme v.s.Biraz bağımlı bir ilişki geliştirmişim maalesef.Kurbanın eziyet eden kişiye bağlanması ...
Yavaş yavaş dank ediyor.Az kaldı inşallah.Yeni bir hayat bizi bekliyor
HERŞEY GÜZEL OLACAK...
ebediz 3.5 yıl nasıl dayandın böyle kuzum
Yeni hayatınızda herşey gönlünüzce olsun.
Güçlü olun.
eski konularına şöyle bır göz gezdırdımde
gözün aydın kurutluyorsun bu admadan
bundan sonraki yenı yaşamın inşallah yaşadıklarını unutturur
Severek evlenmiştik canım,2.evliliğim.Hep bir düzelir umudu...Arada barış dönemleri oluyordu.Katlanmama yardım eden.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah deren82
ebediz 3.5 yıl nasıl dayandın böyle kuzum
evet canım o yüzden atamıyorum
bende mahkeme gününü bekliyorum bakalım ne zaman olacak
yavaş yavaş acım azalıyor geçecek elbet yara kabuk bağlayacak
cnm hayatın sonu değil boşanmak. önüne bak sadece. zamanla herşey herkes her acı unutuluyo. zamana yenik düşmeyen hiç bir acı yok bence. yarının bugününden güzel olacağını bil yeter. bugün üzüleceksen üzül ama kendini yıpratma. inşallah iyi ki boşanmışım dedirtceke insanla karşılaşırsın bundan sonra.
yaşadığın sıkıntılarda ya da canını sıkan her şeyde o olayın içinden çık ve dışarıdan bakıyormuşsun gibi bak kendi hayatına..bunu dene inan faydası olacak.. böyle yaptığında bazen şaşıracaksın ben ne kadar güçlüyüm diye ya da inanamayacaksın ben nasıl bu kadar kendime zarar verebiliyorum diye.. karar kısmında kendi sesini dinle, inan başkasının faydası olmuyor..
Severek evlenmiştik canım,2.evliliğim.Hep bir düzelir umudu...Arada barış dönemleri oluyordu.Katlanmama yardım eden.
Hımmm anladım......aynen cnm...acı gun gelıp sıfırlanacak..sen de mı cekısmelı boşanıyordun cnm? ıhanet fln var mıydı?
evet çekişmeli canım ihanet yok da iftira var aldattım onu diye iftira attı bana güvensizlik olmuş evlilik birliği temelinden sarsılmış zaten davayıda o açtı ben karşı dava açtım
Hayret 1 sey ya, bu erkekler ne kdr aptal oluyorlar, ellerındekının de kymetını hıc bılmıyorlar...1 kere o guvenın sarsıldığını spesıfık bır takım seylerle delıllerle ıspatlaması lazım, cıns nasıl ıspatlamayı düşünüyor pekı ıddıalarını cnm?bızım bunlardan cekısmelıde cekecegımız var ya, hadı bakalım hodrı meydan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?