Ins. arkadaşım guzellıkler bekliyordur bızlerı..ama anlaşmalı boşanıyor olman buyuk avantaj sen de farkındasındır....demek hayırsızlar benzesıyor haa, bunların hepsı zaten aynı tıpolojı...pekı cnm; vatandasın bu kdr kendıne bakması fln (sanki senden kurtulup yenı 1 hayata gecıyormuscasına..) sence de ılgınc degıl mı? aldatma var mıydı guzelım senın olayında? adam 1 havalara gırmış sankı...erkekler ıcın ellerı bıraz para görünce (ıste terfı, paralanma v.s. var mıydı) once arabalarını sonra karılarını yenilerler dıye...
evet çekişmeli canım ihanet yok da iftira var aldattım onu diye iftira attı bana güvensizlik olmuş evlilik birliği temelinden sarsılmış zaten davayıda o açtı ben karşı dava açtım
Ins. arkadaşım guzellıkler bekliyordur bızlerı..ama anlaşmalı boşanıyor olman buyuk avantaj sen de farkındasındır....demek hayırsızlar benzesıyor haa, bunların hepsı zaten aynı tıpolojı...pekı cnm; vatandasın bu kdr kendıne bakması fln (sanki senden kurtulup yenı 1 hayata gecıyormuscasına..) sence de ılgınc degıl mı? aldatma var mıydı guzelım senın olayında? adam 1 havalara gırmış sankı...erkekler ıcın ellerı bıraz para görünce (ıste terfı, paralanma v.s. var mıydı) once arabalarını sonra karılarını yenilerler dıye...
Az kalmış,kurtuluyorsun inşallah.
İşin acılı kısmını atlatmışsın,sızılı kısımlar daha çabuk geçer.
Hayırlısı olsun.
Yok mu şöyle Demet Akalın'ın filan anca gidersinli şarkıları :)
geçmişiyle hesabını kapatmayanın bugunude geleceğide hu zursuz olur o yüzden tüm şerefsizlere inat dünün le hesabı kapat
huzurlu mutlu olmak istiyorsan geçmişe takılıp saplanmayacaksın önüne bakmazsan ne geleceğini nede yanındakileri görürsün o yüzden tüm seref yoksunlarına inat gülümse biraz:)
herkes kendi kaybettiklerine yanar sen kazandıklarınla gülerken:)
Allah yardımcı olsun canım, hakim iftira olduğunu anlayacaktır.Allah böyle insanların hakkından gelsin.
cnm hakkındaa hayırlısı olsun...seni çok güzel günler bekliyo hiçbir zaman aklından çıkarma ve geleceğe ümitle sevgiyle yeniden yine en baştan geçmişsiz bir penceren bak...ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN..SERTAP ERENERDEN İYİLŞİYORUM ŞARKISINI DİNLE...BENDEN..::)
evet arkadaşım benzeşiyorlar, dişlerini bile yaptırmış. 48 günde hayatını,kendini değiştirmeye başlamış.Aldatma yoktu canım bildiğim kadarıyla tabii.Araba yenilendi.......
evet çekişmeli canım ihanet yok da iftira var aldattım onu diye iftira attı bana güvensizlik olmuş evlilik birliği temelinden sarsılmış zaten davayıda o açtı ben karşı dava açtım
Önceki konularınıza göz attım da..
Neyini severdiniz onu anlamadım açıkçası.
canım asıl aptal biziz onlara güvendiğimiz sevdiğimiz her şeyimizi paylaştığımız her türlü fedakarlığı yaptığımız için
kanıtlayacağı bir şey yok kendi kafasında kurduğu şüphe üzerine nedenn çünkü boşanmak için sebebi yok anam istedi ben boşanıyorum karıma çocuğuma bakmak zor geldi diyemez yaa
hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım yeni hayatında çok çok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?