Hayırsız haine son veda...

cnm hakkındaa hayırlısı olsun...seni çok güzel günler bekliyo hiçbir zaman aklından çıkarma ve geleceğe ümitle sevgiyle yeniden yine en baştan geçmişsiz bir penceren bak...ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN..SERTAP ERENERDEN İYİLŞİYORUM ŞARKISINI DİNLE...BENDEN..::)

evet arkadaşım benzeşiyorlar, dişlerini bile yaptırmış. 48 günde hayatını,kendini değiştirmeye başlamış.Aldatma yoktu canım bildiğim kadarıyla tabii.Araba yenilendi.......

evet çekişmeli canım ihanet yok da iftira var aldattım onu diye iftira attı bana güvensizlik olmuş evlilik birliği temelinden sarsılmış zaten davayıda o açtı ben karşı dava açtım

Allah yardımcı olsun canım, hakim iftira olduğunu anlayacaktır.Allah böyle insanların hakkından gelsin.

geçmişiyle hesabını kapatmayanın bugunude geleceğide hu zursuz olur o yüzden tüm şerefsizlere inat dünün le hesabı kapat
huzurlu mutlu olmak istiyorsan geçmişe takılıp saplanmayacaksın önüne bakmazsan ne geleceğini nede yanındakileri görürsün o yüzden tüm seref yoksunlarına inat gülümse biraz:)
herkes kendi kaybettiklerine yanar sen kazandıklarınla gülerken:)

Az kalmış,kurtuluyorsun inşallah.
İşin acılı kısmını atlatmışsın,sızılı kısımlar daha çabuk geçer.
Hayırlısı olsun.

Yok mu şöyle Demet Akalın'ın filan anca gidersinli şarkıları :)

Yaa kusura kalma 'EBEDİZ' arkadasım benım can sıkkınlığından kafam 1500 olduğu ıcın yıne karıştırmışım.. bu sıralar stresten cok dalgınım ztn....aslında; senın ayrılık kararı almandan sonra bana yenı hayatına cok cabuk adapte olmuş gıbı geldıgı ıcın 'acaba kısa sure ıcınde 1ılerını bulmuş olabılır mı' demek ıstemıstım....cunku hemen 1 havalara gırıp aranmaya başlamış sanki....spor kursu, araba fln ne iş ola???

Son düzenleme:

Guzel soyledın cnm,,sen ıstersın de hemen cd yı çalmaz mıyız dermısım...:))))su da yakışır hem de kapak olur kendısıne dı mı 'YAYLAN AMA TOZ KALDIRMA!!!'

Sonuc oyle olacak ztn ınş. güzel arkadaşım...son gülen ıyı güler...Ha bır de bakmayın böyle damar bır sarkıyı sectıgıme ben günlük hayatımda oyle dıplerde, onun ıcın delı dıvane, ardından agıt yakar modlarda degılım hııc!!yarının neler getırecegı bellı olmaz, artık ne çıkarsa bahtımıza, hep bırlıkteb hayatın getırdıklerını yasayıp gorecegız....Ayrıca bız bu dünyada neyız kı??? 7 mılyar ınsan ıcınde 1 kışıyız, uzaydan bakınca hıc bır seyız....lafı suraya getirmek ıstıyorum; ne ılk ne son boşanan ınsanım...her sey ınsanlar ıcın....bıze gelinceye kdr dünyada her sn. neler neler oluyor, yaşanıyor.....oyle buyuk dertler, caresız problemler var ki...mevlam dert vermeyegörsün...

Son düzenleme:
Allah yardımcı olsun canım, hakim iftira olduğunu anlayacaktır.Allah böyle insanların hakkından gelsin.

Senınkı de ayrı haın satıcıymış doğruya doğru..pekı bu kar..sız cins ıddıalarını nasıl ıspatlamayı düşünüyor? bılgın var mı? yalancı sahıt fln.mı tutacak ki???bır de acaba yıne de asıl kendı aldatıyor ve bunu ustunu ortup senı basından savmaya çalışıyor olamaz mı? cunku gözüken o ki; bu adam da tıpkı benım soy..z gıbı acık kollayıp bahane arıyormuş senı boşamak ıcın...eee tabı anlaşmalıya da ıkna olmayacaktın (onun tersıne; sen onu sevıyormussun; bu açık)o da kosede pusuda cekısmelıye malzeme yapacağı bır seyler beklıyormus ve sonunda da bekledıgı olmayınca bu sefer uydurmuş...yani bana garıp, tutarsız 1 durum geldı de yanlış anlama ama....ancak tabıkı de işin gercegını yıne sen bılırsın veya daha doğru tahmınde bulunabılırsın..ztn ben senın konunu bılmıyorum cnm...inş. ınsan sarrafı, tecrubelı hakıme dusersın de yalanını anlar....yanılıyor muyum? sen ne dusunuyorsun??

Oldu dınlerım cnm; sırf senın ıcın ama..:)) Allah hepımızın yolunu acık etsın amın cnm..

evet arkadaşım benzeşiyorlar, dişlerini bile yaptırmış. 48 günde hayatını,kendini değiştirmeye başlamış.Aldatma yoktu canım bildiğim kadarıyla tabii.Araba yenilendi.......

Yok yok o nıyetı ztn bozmuşmuş bence...zampara, kokona, sıkıcı adam ne dıyım...erkegın de kokoşunu hıc sevmemısımdır oldum olası, oylesı tam erkek olamaz cunku bana göre..böyle nasıl dıyım; mıymıy, ana kuzusu, en ufak zorda kaçan,d aha cok rahatını, kendını düşünen ve aldatma egılımlı oluyorlar gozlledıgım kadarıyla...yani hıc 1 zmn masaya şöyle yumruklarını vuramıyorlar; hep 1 ödleklik, hımırsıklık, sunepelık, kaypaklık, tabansızlık...(keh keh benımkı de oyleydı bıraz..harbıden bayağı benzesıyorlarmıs)her bakımdan o musibetten ıyı kı de kurtulmuşsun..canını da hıc sıkma bence değmez bunlar ıcın..ben bır sey dıyım mı; bız bunlarla az daha kalsaydık hunıyı takardık h.halde..Allah acıdı da azad eyledı bızı...

Son düzenleme:
evet çekişmeli canım ihanet yok da iftira var aldattım onu diye iftira attı bana güvensizlik olmuş evlilik birliği temelinden sarsılmış zaten davayıda o açtı ben karşı dava açtım

Ya deme onun guvensızlıgını severım ben ya....asıl kendılerı adam gıbı adam olmadıklarından hıc 1 zmn tam güven asılamadılar bıze...bos ver ya sen de kurtulmuşsun guzelım..yol ver gıtsın...Allah kerım...

kanıtlayacağı bir şey yok kendi kafasında kurduğu şüphe üzerine nedenn çünkü boşanmak için sebebi yok anam istedi ben boşanıyorum karıma çocuğuma bakmak zor geldi diyemez yaa

Tabıkı onun kafasındaki asıl saklı sebeplerı başkadır bence de...1 kere evlılık agır gelmıs kesın; ayrıca cok buyuk ıhtımal o da kendılıksız ne ıstedıgını bılmeyen ve bu uğurda da hıc gozunun yasına bakmayıp gaddarca adam harcayabılen bır gereksiz adam...bunlar apaçık yani....sende, evlılıkde aradığını bulamamış (tabı aradığı artık her neydıyse..buyuk ıhtımal onun da gozu dışarıdadır yaa..ne derler her cıcekten bal almak ısteyen 1 serserıdır..) ve sıkılmıştır....ondan sonra da gelsın senaryolar...Allah ınsanın karsısına kotuyu çıkarınca ıste böyle kasının altında gozun var sebeplerinden kapı onune konuverırız...ya evar ya en guzelı soyle dusunecegız; yasadıklarımızı 1 evlılık ı hayatolarak degıl de FLORT mus gıbı alacağız bence....vee tamamıyla UNUTACAGIZ..Başka caresı yok....ztn yasadıgımız her seyı hep hatırlayıp hıc unutamasaydık beyınlerımız ıflas eder sürmenaj olurduk degıl mı??..

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım yeni hayatında çok çok mutlu olursun

hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım yeni hayatında çok çok mutlu olursun

Insallah arkadaşım hepımız mutluluğu hak edıyoruz.....BIR DE BEN BURADAN TUM ARKADASLARI UYARMAK ISTIYORUM; KONUSURKEN GOZUNU KACIRAN, GOZ KONTAGINDAN KACINAN, EL SIKISMAK ISTEMEYEN VEYA 'ÖLÜ BALIK' DEDIKLERI TARZDA EL SIKISAN INSANLARDAN UZAK DURUN!!!BUNLAR; KENDINI CEKTIGININ, KAPALI, MESAFELI, ILISKILERDE HEP GARDINI ALAN, KORUYAN, GARANTİCİ YAPIDA OLDUGUNUN, UZLASIMCI OLMADIGININ, KENDISINI HIC BIR TAAHHUT ALTINA SOKMAK VE BAGLAMAK ISTEMEDIGININ, DUYGUSAL OLARAK UZAK, KENDINI SAKINAN; KARSISINDAKINE HEP SUPHEYLE BEKIP GUVENMEYEN YANİ SONUC OLARAK GUVEN TELKIN ETMEYEN&KACILMASI LAZIM GELEN INSAN OLDUGUNUN KANITLARIDIR...HELE HELE KONUSMUYORSA KESIN SINSI, TEHLIKELI VE KARANLIK KİŞİDİR..BELKI DE KARSI TARAFA ACIK, KOZ boylesınden her sey gelır; sinsi sinsi bir açığınızı kollayıp sızı hıc ummmadık bır anda, durumda satabılır...ben ettım aman sız etmeyin...

Son düzenleme:
Ah bu sana ilk olmuşken
ne acı ki son şarkım bu
çok mu kolaydı yoksa zor mu
sisli aşk mı tutku mu
oldu hani olmazdı sondu
sende gitmek yoktu
doldu süre bize bile çoktu
bir hayaldi yok oldu
sus doğru yalan ne farkeder
bak bir aşk başlamadan böyle biter
kime kime kalır aşk
ben seni sevdiğimi
bakma git daha ne söylemeli
yoksun artık bende
ne acı bitti gittin
yetti o günler bana yetti
çok çoktan mutlu etti
birdi bende yerin ah tekti
bir çocuk bende tükendi
yeter demek yetmez ki bazen
ah içimde bir öykü ağıtlarla biter
güler yüzüme taptığım bir sen
ah içimdeki türkü dudaktan kalbe düşer
düşer de hani bir gün olur da
azrail bana güler
bir yerde hani bir gün olur da
azrail bana güler...

Gökhan Türkmen / Bir Öykü

Bu şarkı biteni düşündürüyor bu aralar bana. Allah yardımcın olsun, bundan sonra umarım mutluluk şarkıları paylaşırız burada

Son düzenleme:
Bu şarkı biteni düşündürüyor bu aralar bana. Allah yardımcın olsun, bundan sonra umarım mutluluk şarkıları paylaşırız burada[/QUOTE]

Demek sen de bu aralar ask acısı cekıyorsun arkadaşım...ask acısı zor tabii ama insan yaşaya yaşaya her şeyle baş etmesını ogrenıyor...ınsanları, hayatı tanıyoruz aslında...ben sahsen her ne kdr ıclı, hıslı tarafım agır bassa da gayet realıst de bır ınsanım, gıdene gıtme demem.... gıden bana gore asla tam olarak sızın olmamıştır, yani mesele; sırf onun o ılıskıyı tasıyamaması, altında ezılmesı, caresızlık, bezmıslık, pes etmesinden ıbaret ve bu denlı basıt degıldir bence...yeterınce, hak ettıgınızce sevmemıstır sızı....sız onun ıcın asla vazgecılmez olamamışsınız demek ki...tum bunlardan bır de su anlaşılıyor kı; dışarıda ona sızden daha ıyı gelebilecek, daha cok sevebılecegı, daha iyi bırılerıne rastlayabılecegı, yerınızın nasılsa doldurulabılecegı dusuncesındedır kanımca...ve gıtmek ısteyen de zaten artık kıymet vermedıgı, sevmedıgı ıcın ben de bır kalemde silerim onu...böyle durumlarda kendımı karsı taraftan soğuttuğum, ondan ve ılıskıden bezdırdıgım bır savunma mekanızmam var sanırım...netıcede sevgıde de bır yere kdr mantık olmalı...bu hayatta her sey layık olana...öyle platonik, içi boş, emnıyetsız, ayakları havada sevgıler veya sevgı musvettelerı bana uymaz...haa tabi ki; elımı opup bası ustune koyan; kalbımde de aklımda da PAŞAM'dır, ona laf söyletmem...sozum meclisten dışarı, genel konuşuyorum, hıc kımse ustune alınmasın...

Son düzenleme:
BIR DE BEN BURADAN TUM ARKADASLARI UYARMAK ISTIYORUM; KONUSURKEN GOZUNU KACIRAN, GOZ KONTAGINDAN KACINAN, EL SIKISMAK ISTEMEYEN VEYA 'ÖLÜ BALIK' DEDIKLERI TARZDA EL SIKISAN INSANLARDAN UZAK DURUN!!!BUNLAR; KENDINI CEKTIGININ, KAPALI, MESAFELI, ILISKILERDE HEP GARDINI ALAN, KORUYAN, GARANTİCİ YAPIDA OLDUGUNUN, UZLASIMCI OLMADIGININ, KENDISINI HIC BIR TAAHHUT ALTINA SOKMAK VE BAGLAMAK ISTEMEDIGININ, DUYGUSAL OLARAK UZAK, KENDINI SAKINAN; KARSISINDAKINE HEP SUPHEYLE BEKIP GUVENMEYEN YANİ SONUC OLARAK GUVEN TELKIN ETMEYEN&KACILMASI LAZIM GELEN INSAN OLDUGUNUN KANITLARIDIR...HELE HELE KONUSMUYORSA KESIN SINSI, TEHLIKELI VE KARANLIK KİŞİDİR..BELKI DE KARSI TARAFA ACIK, KOZ VERMEK ISTEMIYORDUR DA O YUZDEN OYLE SESSIZDIR....boylesınden her sey gelır; korkun, cekının ondan...sinsi sinsi bir açığınızı kollayıp sızı hıc ummmadık bır anda, durumda satabılır...ben ettım aman sız etmeyin...[/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…