- Konu Sahibi benkahvecanavari
Cok karmasigim yine...Her seferinde umursamaz kizin teki olacagim diye dusunup yine ufacik seyleri kafaya takan, modunu aniden 0'a indiren biriyim, evet sizinkilerin yaninda bu dert degil ama degismem lazim artik, danismam lazim size. En yakin arkadaslarimdan surekli ayni muhabbetleri yaptiklari icin cok sogudum. Bir arkadasta aradigim en onemli ozellik bana ne kattigidir, iki yakin kiz arkadasim vardi erkek muhabbetlerini aylarca dinleyip, gecistirmekten gina gelmisti en son pes ettim iste. Onlarla bulustugum gunun sonunda "Ne ogrendim?" diye soruyorum kendime bos bos muhabbet edip gelmisim iste. En son aramadim, soguk davrandim ikisine de, aslinda hatri sayilir insanlar boyle yapmayayim diyorum ama artik aylarca nasil katlanmaya zorlamissam kendimi yapamiyorum. Bu gun yanimda baska bir arkadasim varken aramadigim icin yuzume "dunyanin en hayirsiz insani" oldugum soylendi, o an cok rencide oldum, gulerek gecistirmeye calistim ama eve gidene kadar sikinti icindeydim. İcimde tutmadim mesaj atip soyledim, asla saklamam. "Ciddi degildim" dendi, inanamiyorum, buyuk patavatsizlikti. Artik nasil oldum biliyor musunuz, insanlara degil esyalara daha cok deger verir oldum. Mesela yeni bir canta, bir tisort bile insanlarin yaninda olmaktan daha cok mutlu ediyor beni. Konularimi bilen bilir, evcimenimdir. Bu insanlarla birlikte disarda takilmaktansa evde oturmak, kendimle ilgilenmek, yalniz kalmaktam daha cok zevk aliyorum vallahi. Hayat boyle gecmez, kacamam, sonsuza kadar arkadassiz da yapamam. Allah askina hayatla ilgili deneyim ve dusuncelerinizi carpin yuzume, kendi istediklerimle hayatin dayattiklari arasinda sıkıstım.