Merhaba
az once annem ve babam kavga ettiler
zaten hep ediyorlar
annem dugune gidicekmis babam hala yoldaymıs telefonda annem kızınca da acmıs radyoyu 10dk radyo dinletmis annem de baya sinirlendi aglıyodu falan yanına gittim ne oldu anne niye aglıyosun falan dedim yok bisey dedi bi daha sordum cevap su
Omrumu tukettiniz
daha da icimi acıtan babam gelince yanlıs anlasılma oldugu ogrenildi tabi babam durur mu 1 saat bagırdı anneme salak dedi daha ne hakaretler etti
annem artık cok cabuk sinirleniyo zaten babam ve benım yuzumden
babamın annemi aldattıgını dusundugumden beri (ki eminim oyle annanem telefon konusmalarını duymus bende msn yazısmalarını gordum) daha bi asi oldum sinirimi icimde tutamaz surekli cevap verir oldum
ev islerinden nefret ettigim hic hic yapmadım annem hep bagırdı cagırdı yıprandı
artık en ufak birseyi yapmasam saatlerce kızıyor kendini alamayıp bazen hırpalıyor assagılıyor
sinirden yapıyor tabi ama bunlar beni yaralıyor
bir ara antidepresan kullanıyordum hatta
simdi huysuz asi herseye cevap veren HAYIRSIZ bir evladım
simdi ona hic faydam yokmus buyuyunce ne olcakmıs
haklı
kendımden nefret ediyorum
ben hicbirseyi basaramam
kimse beni sevecek kadar asagılık degildir eminim
kimse de sevmesin zaten
sevgiyi haketmiyorum ben
artık evi terkedip onları bensiz huzurlu bir hayata bırakmak istiyorum
babamla ne kadar huzurlu olursa tabi
bu arada 17 yasındayım
Klasik ergenlik tripleri...
Baban anneni aldatıyorsa,anneannenden de bundan haberdarsa boşanmayarak sinir sisteminin zayıflaması doğal olarak sana yüklenmesi öyle normal ki..
Derslerine çalış,iyi bir meslek sahibi olmak için var gücünle çabala.
İleride bugünlerini çok ararsın...
tavsşyeleriniz icin tesekkurler fakat trip degil bu nerden cıkardınız
onlarla birlikte ben de yıpranıyorum ve bu cook uzun zamandır boyle cocuklugumdan beri ki yasımı bu yuzden berlirttim
annemin bu ara bana davranısları zaten cok degisti nefret eder gibi buna uzuluyorum
kristaltane
yaşınızın küçük olması sebebiyle verdiğiniz kararı yanlış buluyorum çünkü sorun siz evi bırakıp gitsenizde bitecek gibi görünmüyor mantıklı olan annenizin yanında olmak bu süreçte sizin gitmeniz annenizi daha da üzer.
zaten bir yere gidecegim yok oylesine bir dusunce yani
Annen mi söyledi bunu ?anneme destek cıkmaya calısıyorum zaten
universteyi kazanıp bir is sahibi olursam allah elime dusurmesinmis onları
İşte kendin de yazmışsın öylesine düşünce diye...
"Evi bırakıp gideyim,hayırsızın tekiyim zaten,sevgiyi hak etmiyorum,beni hiç kimse sevmesin vs."
Küçümsemek için yazmıyorum hepimiz aynı yollardan geçtik,madem akıl almak için yazdın kafanı topla diyorum,giden gençlik geri gelmez!
10 sene sonra ahhh keşke mesleğim şu olaydı diye vurma başını taşlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?