Hayırsızın Tekiyim

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Merhaba
az once annem ve babam kavga ettiler
zaten hep ediyorlar
annem dugune gidicekmis babam hala yoldaymıs telefonda annem kızınca da acmıs radyoyu 10dk radyo dinletmis annem de baya sinirlendi aglıyodu falan yanına gittim ne oldu anne niye aglıyosun falan dedim yok bisey dedi bi daha sordum cevap su
Omrumu tukettiniz
daha da icimi acıtan babam gelince yanlıs anlasılma oldugu ogrenildi tabi babam durur mu 1 saat bagırdı anneme salak dedi daha ne hakaretler etti
annem artık cok cabuk sinirleniyo zaten babam ve benım yuzumden
babamın annemi aldattıgını dusundugumden beri (ki eminim oyle annanem telefon konusmalarını duymus bende msn yazısmalarını gordum) daha bi asi oldum sinirimi icimde tutamaz surekli cevap verir oldum
ev islerinden nefret ettigim hic hic yapmadım annem hep bagırdı cagırdı yıprandı
artık en ufak birseyi yapmasam saatlerce kızıyor kendini alamayıp bazen hırpalıyor assagılıyor
sinirden yapıyor tabi ama bunlar beni yaralıyor
bir ara antidepresan kullanıyordum hatta
simdi huysuz asi herseye cevap veren HAYIRSIZ bir evladım
simdi ona hic faydam yokmus buyuyunce ne olcakmıs
haklı
kendımden nefret ediyorum
ben hicbirseyi basaramam
kimse beni sevecek kadar asagılık degildir eminim
kimse de sevmesin zaten
sevgiyi haketmiyorum ben
artık evi terkedip onları bensiz huzurlu bir hayata bırakmak istiyorum
babamla ne kadar huzurlu olursa tabi

bu arada 17 yasındayım

hataların olduğunun farkında olman çok güzel bir şey. annenin yıpranmasını istemiyorsan ona karşı daha nazik olmalısın. bu yüzden kendini üzmene lüzum yok. :)

Klasik ergenlik tripleri...
Baban anneni aldatıyorsa,anneannenden de bundan haberdarsa boşanmayarak sinir sisteminin zayıflaması doğal olarak sana yüklenmesi öyle normal ki..
Derslerine çalış,iyi bir meslek sahibi olmak için var gücünle çabala.
İleride bugünlerini çok ararsın...

yaşınızın küçük olması sebebiyle verdiğiniz kararı yanlış buluyorum çünkü sorun siz evi bırakıp gitsenizde bitecek gibi görünmüyor mantıklı olan annenizin yanında olmak bu süreçte sizin gitmeniz annenizi daha da üzer.

Son düzenleme:

tavsşyeleriniz icin tesekkurler fakat trip degil bu nerden cıkardınız
onlarla birlikte ben de yıpranıyorum ve bu cook uzun zamandır boyle cocuklugumdan beri ki yasımı bu yuzden berlirttim
annemin bu ara bana davranısları zaten cok degisti nefret eder gibi buna uzuluyorum
kristaltane
yaşınızın küçük olması sebebiyle verdiğiniz kararı yanlış buluyorum çünkü sorun siz evi bırakıp gitsenizde bitecek gibi görünmüyor mantıklı olan annenizin yanında olmak bu süreçte sizin gitmeniz annenizi daha da üzer.

zaten bir yere gidecegim yok oylesine bir dusunce yani

Bu sene bende sınavı kazanamazsam kendimi bi hiç gibi hissedicem sanırım
Senin daha zamanında var otur ders çalış,istediğin yeri kazan sana tavsiyem ancak bu olabilir

evi terkedince annene iyilik mi yapmış olucaksın peki?sakın haaa...madem ailenizde huzursuzluk var sen annene destek olmalısın,hemde kız evladısın.İşini gücünü eline alarak belki ilerde annene güzel bir hayat sağlayabilirsin,sadece bunun için hırs yapmalısın.

İşte kendin de yazmışsın öylesine düşünce diye...
"Evi bırakıp gideyim,hayırsızın tekiyim zaten,sevgiyi hak etmiyorum,beni hiç kimse sevmesin vs."
Küçümsemek için yazmıyorum hepimiz aynı yollardan geçtik,madem akıl almak için yazdın kafanı topla diyorum,giden gençlik geri gelmez!
10 sene sonra ahhh keşke mesleğim şu olaydı diye vurma başını taşlara...

anneme destek cıkmaya calısıyorum zaten
universteyi kazanıp bir is sahibi olursam allah elime dusurmesinmis onları

bundan sonrası için kendine çeki düzen ver canım.annene olabildiğince destek ol,onu sevdiğini hissettir

ah canım üzülme benim babamda annemle sürekli kavga ederdi aldatırdı da sahip çıkacak kimsesi olmadığında da boşanamazdı annem sinirini bizden çıkarırmış meğer büyüyünce anladım doğmaz olaydınız hep sizin yüzünüzden derdi o zamanlar çok üzülürdüm ağlardım kahrederdim senin gibi şimdi beni ne kadar sevdiğini biliyorum çünkü sadece sana gücü yetiyor şimdi ona kızma lütfen idare et sonra babam öldü annem yalnız kaldı ben evlendim o günler bitti şimdi çok üstüme düşüyor sürekli arıyor bi yavruum deyişi var ki..evi terketmek ne demek duymamış oluyum..

eşi tarafından aldatılan hakarete uğrayan _ kızı tarafından üstüne düşen görev yerine getirilmeyen ve karşı gelinen bir kadın gibi davranıyor anneniz....anormal bişey yok yani...

annenize karşı daha duyarlı olmanızı tavsiye ederim..

zaten universteyi kazanmak icin calısyorum eger kazanamassam keske calıssaydım diye pisman olmam o kadar akıllı degilmisim derim
kucumsediginizi dusunmedim zaten tabiki hepiniz kac yasında insanlarsanız benim yollarımdan gectiniz gecen kac kisi gordunuz

herhangi bir arkadaşın sana benzer sözler ile sıkıntısını anlattığında
senin söyleyeceklerinin onda etkisiz olacağı kadar yaklaşık oranda bizlerin ifadeleri de sende yetersiz kalacaktır.
birebir ne hissettiğini anlayamayabiliriz. anlasak, çare olamayız. belki kendi yaşadığımızdan
yaşadığına benzer veya daha olumsuz örnekler vererek benzeştirmeni sağlayıp anlık ferahlık verebiliriz. o kadar.
hissettiklerini hissederek, yaşadıklarını yaşayarak, üzüldüklerine üzülerek geçireceğin bir dönemdesin.
anne babanın anlaşmazlığı, babanın ayrı durumu hislerini olumsuz anlamda kuvvetlendirmiş, annene yaklaşmak isterken istemediğin sözler duymak daha bir üzmüş seni.
öyle haklısın ki.
depresan kullanman iyi. seni rahatlatır. üzüntünü yoğun hissetmeni engeller. psikolojine en az etki ile geçirirsin bu dönemi.
başarılı bir şekilde üniversite ideali olumsuz hislerinden sıyrılmanı sağlayan güçlü bir motivasyon kaynağı.
heyecan ile, istediğin bölümü kazandığın haberini de okumak dileğimle limonkız.. sevgiler :)

canım benim bir abla olarak sana tavsiyem kendini sevmekten asla vazgeçme.
kendine güven kendini sev kendine değer ver.
insan mahlukatın en şereflisidir; sevilmeyi haketmiyorum gibi düşünceleri aklından fikrinden uzaklaştır.
hem en güzel hem en zor yaşlarındasın
canım benim anlaşamayan onlar yani annen ve baban birbiriyle anlaşamıyor seninle değil
emin ol ki ikiside seni çok seviyordur.
genceciksin aklın fikrin zihnin apaçık
kendini tanımaya yeteneklerini keşfetmeye ve geliştirmeye çalış
aşamadığının içinden çıkamadığın durumlar varsa bir uzmandan yardım alabilirsin
ancak en güçlü antidepresan duadır bunu sakın unutma

Antidepresanı doktor vermedi mi ? Sorunlarından sözedince anneni çağırmadı mı ?
Asıl annen depresyonda gibi görünüyor.

Bütün sorunları kendine yormamalısın.Anne babaların da içinden çıkamadığı sorunlar olabilir.
Annen mutsuz sanırım ve bezmiş görünüyor.Kendini annenin yerine koy.
İlgisiz ve muhtemelen aldatan bir eşin olsa,kimbilir sen ne halde olurdun.
Annenin senden tek istediği evişi ise,biraz çaba gösterebilirsin.
Boş zamanlarında odana kapanmak yerine annenle zaman geçirebilirsin.Anne kız bir yerlere gidebilirsiniz.

Evi terkedip de nereye gitmeyi düşünüyorsun acaba orda burda kalıp geleceğini de mahvederek anneni babanı çok güzel cezalandırırsın kesin. Kimseye birşey olmaz olan sana olur sadece şu anda senin tek yapman gereken derslerine çalışıp iyi bir bölüm kazanman ki eğer kazanamazsan o beğenmediğin annenle babana 20li yaşlarına kadar; evlendikten sonra da elin ipsiz sapsızına ömür boyu katlanmak zorunda kalacaksın...

annen sağolsun seni öyle bi yaftalamış öyle bi yaftalamış ki ne kadar aptal-gereksiz ve hayırsız iğrenç bi insan olduğun konusunda,sen de kendini onun sözleri gibi tanır olmuşsun!
Ne kadar kızıyorum böyle kadınlara yaa,tüm problemlerini doğurduğun çocuğa yükle rahatla.Kocana kız onu hırpala!!!
Hem hayırsız da olsan gereksiz de olsan tamamen onun eserisin,baksın baksın gurur duysun!!
gerçi öyle olduğunu düşünmüyorum...Yapabileceğin enn iyi şey üniversiteyi kazanıp evden de sorunlardan da biraz uzaklaşman,emin ol o vakit kıymete binersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…