hayıt otu kullanıp hamile kaldım diyen var mı?

yhyhyh

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
128
3
16
35
Adana
Mrb kızlar. .
HAyıt otunun hormonları düzenlediğini okumustum.maalesef bendede hem pco hem hormon bozuklugu hemde adet duzensizligi var.hormonlarinda sorun olup hayıt otuyla duzelen hamile kalan var mi

Bnde hayit hapı kullanıyorum. Ciddi derecede iyi geliyo. Diger konudan bi arkadas da bu hapı kullanarak kaldığını yazmıştı. Onunla yazisiyoruz :) onda da prolaktin sorunu varmis benim gibi

kızlar nedir bu hayıt otu dediğiniz ilk defa duydum ? konuyu açan arkadaşla aynı kaderi yaşıyoruz benım sorunlarımd aynı

Cnm gecen hafta dr a gittim lh hormonum baya yüksek çıktı. Bende hormon dengeleyen sifali bitkiler yazip aradim internetten.forumdada google da da nereye baksam hayit otu yaziyo.soylenenler dogruysa hormonlari dusuruyomus.esim aldi 4gundur sabah akşam yarim tatli kasigi hayit otunu(tohum gibi) havanda eziyorum.1 buçuk bardak su kaynarken icine atip5dk kaynatiyorum ocaktan alincada agzina tabak kapatiyorum demlenince süzüp içiyorum biraz bogazimi yakiyo ama sifa icin mecburum inş ise yarar

canm napıosun içiyomusun hayıt çayı?

canm napıosun içiyomusun hayıt çayı?
iciyorum cnm icmem mi,progestan kullaniyorum zaten biyandan da incir, havuc kuru iciyorum esimede keciboynuzu iciriyorum bide folbiol kullaniyondr verdi adetim bitti biteli gün aşırı da iliskiye giriyoruz 15inden brride dogurganlik donemi tahminim dr bu 7gun hergun iliski dedi deniyoruz bakalim buay baya sıkı tutuyoruz ama hem fiziki hem beyinsel baya yoruldum galiba; ( 3mart adet gunum bakalim neler olacak(((

Sen naaptin melekcim nasilsin

inşallah bu ay olur canım olumlu düşün.. bende adetimi bekliyorum canm adet sonrası gidicem doktora öle söledi yeni doktorum bakalım canm..bide mekkeden bi meyve geldi çocuk isteyenler içinmş kaynatp suyunu içicem vede bal,çörek otu. kürüne başlıcam :)

Hadi bakalim yarisalim senle kim once hamileyim dicek; )şaka biyanada ins sifa olur yediklerin cnm Allahimm isteyen cümle muhammet ummetine icinde sanada banada vatana ailesine hayirli saglikli
Bir evlat nasib etsin insallahh AMİNNNN

Hadi bakalim yarisalim senle kim once hamileyim dicek; )şaka biyanada ins sifa olur yediklerin cnm Allahimm isteyen cümle muhammet ummetine icinde sanada banada vatana ailesine hayirli saglikli
Bir evlat nasib etsin insallahh AMİNNNN

canım napıooonn msjlarını okuyamıom buraya yaz bari :)

Canim Hayıt hapını kullanır kullanmaz hamile kaldim. Asagida yorum yapmıştim baya iyi geliyo die. Kutu bitmeden kaldim allahin izniyle

slm kardeş gözün aydın dym öncelikle allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. ya bende hormon bozukluğu var aşırı derecede yüksek dğl ama yinede hamile kalmamı engelliyo hayt hapını nerde bulabilirim fiyatı ne kadar bilgilendirrsen sevaba girersin canm yaa kafayı yicem artık

amin canm yaa amiiinn..

canım napıooonn msjlarını okuyamıom buraya yaz bari :)
mesajı kopyaliyorum.
Merhaba cnm bnde 2gun once sana yazdim mesajim gelmedimi.bn pek iyi degilim son 3gundur nasıl halsizim sol gogsum cok aciyo kasiklarimdada sanci var ama genelde aksamlari oluyo bide bianim bi animi tutmuyo sinirliyim cok keyifsizim dun gece durduk yere icimi ceke ceke ağladım midem agzimda.. umutlanmak istemiyorum daha adetime 1hafta var ama esim bile sana neler oluyo bebegimizmi geliyo yoksa diyip duruyo yatarken elini karnima koyuyo.cok kotuyum melek hamileysem bunlarin hepsi badim gözüm üstüne ama degilsem yikilirim resmen sen hic boyle bisi yasadinmi bisiler soyle nolur: (

canım benim bende böle şeyler yaşadım ama ya strestendi ya hormonlardan ama tabiki herkesin bünyesi bir değil canım hamilede olabilirsin ama yani sonuçta dünyann sonu dğl bazen çok abartıyoruz bu durumu daha çok genciz olucak inşallah bizimde. ve şöle sölim canm sen yinede çok ümitlenme adetn geçmeden test yapma olurmu adetn 4 gün geçerse yap. hayal kırıklığına uğramanı istemem çünkü canm inşallah bebeğin vardr dualarım sennle canm.. ama sonuç ne olursa olsun üzülme.

Ohh rahatladim Allah raziolsun cnm ya kimseyle konusamamak surekli kendini dinlemek cok kötü bu ay cok ugrastik ama dusunmuyodum olsun olsun diye 3gundur baya halsizim.hamilelikte bulantilar 2.ay baslarmis zqten midem bulaniyo hamilemiyim diyene kizardim simdi ben acaba der oldum
Beklicez bakalim

Insaaalllah hamilesindirr canim bende hayit hapi kuaniyorum adetime bir hafta var .. kasik batmalarim oluyor ara ara ozellikle sol tarafta goguslerim sis ve agriyor .. bende cok duygusallastim durduk yere agliyorum ve cok cabuk sinirleniyorum ..insallah hamileyizdir yaa

Insallah cnm cok sagolya yagmur yagiyo.yagmurda edilen dua reddolunmazmis Allahim herkesin icinde seninde benimde meleginde gonullerimizin murafini versin evlatsizlikla sinamasin insallah

rahatla canımm sıkıntı yokk :)) aynen bekle sabırla hayrlı haberler al inşallah haytm :) ya benm bu msj kutusu neden açılmıo msj 2 dio açılmıo ya napcam ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…