rahatla canımm sıkıntı yokk :)) aynen bekle sabırla hayrlı haberler al inşallah haytm :) ya benm bu msj kutusu neden açılmıo msj 2 dio açılmıo ya napcam ben bunu
Canim Hayıt hapını kullanır kullanmaz hamile kaldim. Asagida yorum yapmıştim baya iyi geliyo die. Kutu bitmeden kaldim allahin izniyle
sagol cnm yAAA :))) bırbırımıze destek destek geccek bu gunlerr ınsallah
cnm ıkımızınde belırtılerı ve adet tarıhlerı aynı haberleselım olurmu: )Insaaalllah hamilesindirr canim bende hayit hapi kuaniyorum adetime bir hafta var .. kasik batmalarim oluyor ara ara ozellikle sol tarafta goguslerim sis ve agriyor .. bende cok duygusallastim durduk yere agliyorum ve cok cabuk sinirleniyorum ..insallah hamileyizdir yaa
inşallah canm bebeklerimizi eleştrdğmz günler gelecekkk :))
hahaaa gelcekmı dersın
slm kardeş gözün aydın dym öncelikle allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. ya bende hormon bozukluğu var aşırı derecede yüksek dğl ama yinede hamile kalmamı engelliyo hayt hapını nerde bulabilirim fiyatı ne kadar bilgilendirrsen sevaba girersin canm yaa kafayı yicem artık
cnm sen hamıleymısın saglıcakla al bebegını kucagına ınsallah: ) sen adetınden once hıssetmısmıydın bıseyler
Teşekkür ederim arkadaşim. Bende de hormon bozukluğu prolaktin sorunu vardi. 30 civarinda cok yuksek degildi ama yinede gebelige engeldi. Bu yüzden adetim azalirdi dengesizlesirdi. Dostinex denen hormon ilacini kullandi. Geçici olarak duzenledi. Sonra ara verince yine Yükseldi.bu hayit sayesinde çok şükür hormonlarim kendine geldi. Vucuduma bol bol progesteron (kadinlik hormonu) salgilandi ve dogal olarak hemen hamile kaldim. Üstelik kutudaki haplar bitmeden :) eczanelerde bulabilirsin agnuscaston isimli. 9,5 tl adetliykende icebilosun. Hatta alir almaz kullanmaya basla. Emin ol gebe kalirsin. Adet tarihini de bi kenara yaz. Hapa basla gunde 1 tane ic. Beklenen adetine 1 gün kala da test yap. Insallah pozitif ise hapı kullanmamalisn kesinlikle. Çöpe gitsin kalan haplar :) kutuda 30 tane var zaten.ve faydasi saymakla bitmez gercekten. Bi arkadasa link vermistim faydalarina dair. Okuyabilseydin keske. Rabbim şifa versin
cnm ıkımızınde belırtılerı ve adet tarıhlerı aynı haberleselım olurmu: )
amin allah razı olsun kardeşş.. yan etkisi var mı canmm
cnm ıkımızınde belırtılerı ve adet tarıhlerı aynı haberleselım olurmu: )
Hicbir sekilde yan etkisi yok. Aksine sakinlestiriyo insani. Cilde güzellik veriyo. Şişlikleri indiriyo.. Bitkisel bi ilac zaten. Kutunun üzerinde de çiçek resmi var.ve bionorica yaziyo. Bitkisel yani.
Canim biraz once kahverengi lekenenme olduadetime bes gun var henuz.. acaba niye .adet degildir insallah
Cnm bilemedimki simdi insallah bebek vardir da ondandir: ) ben bugun rahatim sancim falan yok pek
Benim hala goguslerim aciyor ve batma var sol.kasikta bakalim adet olursamda hayirlisi artik :) insallah sende hamissindir
ınsallah cnm benım hepımızınde gonlunun muradını hayırlısıyla versın Allahım.dune nazaran ıyıyım coksukur dun cok kotuydum ben yatamadım bıle gece sancıdan.bugunde var ama cokta degıl ya umutlanmak ıstemıyorum aslında ama benı suphelendıren normalde ben goguslerımden bılırım adet olacagımı acısına dayanamam ama enfazla 2gun once baslardı agrım sımdı adetıme nerdeyse 8-10gun kala basladı gogsum cok acıyo.basım catlıcak gıbı agrıyo gunlerdır,kasıklarımda sancı var ama arara bısı batıyo sankı.vajınamda akıntı cok fazlaa gecen pembe kanamam olduu bıde araara vajınamda bısıler oluyo ureperıyorum kıpırkıpr sankı ha bıde gunlerdır gordugum bebek ruyaları..bazen benmı abartıyorum acaba dıyorum ama bakalım noolcakkk
Ay belirtiler nerdeyse ayni .. bendede normal gogus agrisi hic olmazdi ... hamile olabilirsin canim adet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?