- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
- Konu Sahibi janseray
-
- #2.001
evet geçmiyor pco ama hayıttan sonra bulgularım gitmişti her ıhtımale karşı reglı olup oyle başlayayım teşekkür ederimZararı olurmu konusunda bişey diyemiycem ama olmaz diye düşnyorum benim fikrim tabi bu.
Rica ederimevet geçmiyor pco ama hayıttan sonra bulgularım gitmişti her ıhtımale karşı reglı olup oyle başlayayım teşekkür ederim
Adetin 2. Günü başlayıp günde 3 kere cezvede kaynayan suya demleyip 1 2 dkk kaynatıyorsun biraz dinlendirip içiyosun canm ben kullandıgım zaman böyle yapmıştım 3 ay kullanlması gerekiyor diye biliyorum.kızlar slm bizde 6 aydır eşimle gebelik istiyoruz. doktor adetin 21 inci günü progesteron hormonuma baktırmamı soylemişti bende yaptırdım tahlili ve 8, 61 çıkktı düşük yani. regl döneminden sonra gel ilaçlı rahim filmi çekelim dedi düşük biraz dedi yumurtlamışım ama kaliteli değilmiş dediğine göre. bu hayıt otunu sizler nasıl kullanıyosunuz günde kaç bardak ve kaç günlük kür uyguluyosunuz banada faydası olurmu sizce?? regl dönemim gelicek haftaya ondan sonramı başlamalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba hayittohununu istediginzannan baslayabilirsin sabah aksam ac karnina 1tatli kasigi tohumu bir bardak sicaksuda demlendirip kliyinca icilecek 3ay hic ara vermeden devam ediyoruz indaallaah faydasi olurkızlar slm bizde 6 aydır eşimle gebelik istiyoruz. doktor adetin 21 inci günü progesteron hormonuma baktırmamı soylemişti bende yaptırdım tahlili ve 8, 61 çıkktı düşük yani. regl döneminden sonra gel ilaçlı rahim filmi çekelim dedi düşük biraz dedi yumurtlamışım ama kaliteli değilmiş dediğine göre. bu hayıt otunu sizler nasıl kullanıyosunuz günde kaç bardak ve kaç günlük kür uyguluyosunuz banada faydası olurmu sizce?? regl dönemim gelicek haftaya ondan sonramı başlamalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Bi zararı olmaz hayıtn denemkte fayda var, ama 6 ay erken dr da söylemiştir yine 1 yıl denemeye devam edin bence.kızlar biz de eşimle 6 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz. ikimizde doktora gidip muayene olduk. adetlerim gayet düzenli, yumurtlamam da iyi çıktı, gözüken bi sorun çıkmadı yani. eşimin de sperm sayısı, vs gayet iyi çıktı. ama aylardır ne yapsak olmuyor. yumurtlama günlerimi takip edip ilişkiye o günlerde giriyoruz ama hiç bir şey fayda etmedi. her ay aynı moral bozukluğu. şimdi bu hayıt tohumunu okudum sizce kullanmalımıyım yani adetimde, yumurtlamamda bi sorun yok ne yapsam bilemedim. çünkü sorunu olanlar kullanmış genellikle. eğer bi işime yaramayacaksa kullanmayım çok kararsızım. bir de saç dökülmesine yol açıyor yazmışlar. iyice kafam karıştı. lütfen fikir verin bana ..
evet doktor söyledi ama her ay kendimizi hazırlıyoruz, olmayınca da tam bi hayalkırıklığı. bi taraftan da çevremizdekilerin gereksiz baskısı malum...Bi zararı olmaz hayıtn denemkte fayda var, ama 6 ay erken dr da söylemiştir yine 1 yıl denemeye devam edin bence.
Mrb canim gebeliginde problem varmi merk ettim?hayiti duzensizlik icin ben kullanmaya baslamistim 20 gun kullandim gebe oldugumu ogrendim ama bendede gelisiminde gerilik olustu ve gebeligin ileri doneminde kaybettim.kendimce hayitla alakalimi diye dusunuyodum senin yazdiklarini gordum herhangi bi sorun varmi ?kızlar bu ay hayıt tohumu içmiştim gebe kaldım degerım bıaz dusuk 2 ye katlarsa sağlıklı bır gebelık
yok canım şükür 5 aydayım şu an farısı sana inşallahMrb canim gebeliginde problem varmi merk ettim?hayiti duzensizlik icin ben kullanmaya baslamistim 20 gun kullandim gebe oldugumu ogrendim ama bendede gelisiminde gerilik olustu ve gebeligin ileri doneminde kaybettim.kendimce hayitla alakalimi diye dusunuyodum senin yazdiklarini gordum herhangi bi sorun varmi ?
Amin canim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.yok canım şükür 5 aydayım şu an farısı sana inşallah
Sizde mi hayit kullanarak kaldiniz ? Bebeginizi saglikla alin kicaginiza inasallah. Darisi biZeKIZLAR HAYIT TOHUMU VAR BENDE ONU HANGI SEKILLERDE TUKETEBILIRIM SIZCE
canim hayit suyu mu yoksa hapini mi kullandin? ben de hamile.kalmak istiyrmyok canım şükür 5 aydayım şu an farısı sana inşallah
hapınıda kullandım bır ara tohumunudacanim hayit suyu mu yoksa hapini mi kullandin? ben de hamile.kalmak istiyrm
zarari yok hapinin di mihapınıda kullandım bır ara tohumunuda
canım ınan hiç hatırlamıyorum nasıl oldugunu ben hapından memnun klmadım ama hapını içerken kalmadımzarari yok hapinin di minasil kullandim gunde kac kere . ve hapi kullandigim ay mi gebe kaldin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?