- 19 Aralık 2014
- 204
- 81
- 43
- 38
- Konu Sahibi janseray
-
- #1.961
aa gayet ıyıymıs fıyatı ama nerde ben ist da yasıyorm heryerde farklı bı fıyat verıyorlar galıba cnm ya bız tedavıye yenı basladık sayılır pek üzerine düşmedik insülin direncim ortaya cıkınca kı yasta ılerlıyo marta 28 olucam rahım fılmıde artık gelecek aya kısmet olursa bu ay gectı artık bızde esım amelıyattan sonra kecıboynuzunun meyvesını almıstım onu kaynatıp ıctı 8mılyondu amelıyattan once sımdı 20 mılyon kntrole gıttı gayet ıyı demısler bklım bugunkıne ne dıyecekler ben dogruyu solemek gerekırse glıfor adlı bır ılacım var insülin direnci için vedı dr onu bıle kullanmak ıstemıyorum hersey dogada verılmıs allahıma cok sukur bence ılac kullanmak yerıne bıtkılerden sıfa bulmak daha ıyı cnm inş sizde faydasını gorursenız bende denerım tabı hersey kısmet aslında arkadasım yeterkı allahım bı ol desın ama bız elımzıden gelenı yapalım gerısını allaha bırakalım mevlam neylerse guzel eyler nedeolsa sizde en azından sadece esınde problem varmıs bızım ıkımızedede var esımı duzellttık derken busefer insülin cıktı bende o da yumurtları etkılıyormus hrmonlarını altust edıyo yanı bklım tedavımızı devam ettırıyoz allahım tez zamanda bızımde bebeklerımı nasıp eder inşaallaahh bızlerı evlat hasretıyle sınamaz inşaalaahhözelde çektirdim canım 200 tl ye cumartesi günü siz hiç aşılama düşünmediniz mi biz bi kaç daha olmazsa aşılamaya geçelim diyoruz.. çakşır kökünü 5 ay falan kullandık bu ay kullanmıyoruz bıraktık onun erkek ve bayan için olanı varmış bilmeden kullanılırsa yan etki yaparmış o yüzden bıraktık..ama diğer şeylere devam ediyoruz havuç suyuna keçiboynuzuna e vitamini ve proxeed plus bunu çok araştırdım eczaneden aldım bunu sizde alın derim keşke daha önce başlasaydık kullanmaya belki şimdiye etkisini gösterirdi
bana şimdiye kadar hıcbır dr pkon var demedı arkadasım hep temız dedıler bıkackerede emın olamadım smear ıstedım hersey ıyı dedıler hormon testlerınde en son ınsulın dırencım oldugunu ogrendık zaten insülin direnci herseyı etkılıyormus adet duzensızlıgı asırı kılo alma ve verememe hormonların bozulması bunların hepsı zaten gebelıge engelmıs sımdılık glıfor kullanıyorum daha 1 a olmadı kullanalı dıyetle bırlıkte 5 kılo verdım cok sukur adetlerımde duzene gırdı galıba gecen ay 9unda olmustum buay bugun yanı 7 de oldum bugun arahım fılmı ıcın randevu alcaktım ama hepsı dluymus bıdahakı ayad akısmet artık denk gelısre yaptırcm olmazssada ozelde taksıt taksıt yaptırcm artık napalım sizinde mı ınsulın dırencı var???pınarsezgin hanım sizin rahatsızlığınız polikistik over mi kilo düzensizlik insülin direnci bunun belirtileri de
inşallah canım evet çok şükür bende bişey yok bizde bekliyoruz marta kadar bakalım olmazsa aşılmaya geçicez de eşime proxeed plus bu ay fayda verecekmi görücez biz bide preseed jel kullanıyoruzaa gayet ıyıymıs fıyatı ama nerde ben ist da yasıyorm heryerde farklı bı fıyat verıyorlar galıba cnm ya bız tedavıye yenı basladık sayılır pek üzerine düşmedik insülin direncim ortaya cıkınca kı yasta ılerlıyo marta 28 olucam rahım fılmıde artık gelecek aya kısmet olursa bu ay gectı artık bızde esım amelıyattan sonra kecıboynuzunun meyvesını almıstım onu kaynatıp ıctı 8mılyondu amelıyattan once sımdı 20 mılyon kntrole gıttı gayet ıyı demısler bklım bugunkıne ne dıyecekler ben dogruyu solemek gerekırse glıfor adlı bır ılacım var insülin direnci için vedı dr onu bıle kullanmak ıstemıyorum hersey dogada verılmıs allahıma cok sukur bence ılac kullanmak yerıne bıtkılerden sıfa bulmak daha ıyı cnm inş sizde faydasını gorursenız bende denerım tabı hersey kısmet aslında arkadasım yeterkı allahım bı ol desın ama bız elımzıden gelenı yapalım gerısını allaha bırakalım mevlam neylerse guzel eyler nedeolsa sizde en azından sadece esınde problem varmıs bızım ıkımızedede var esımı duzellttık derken busefer insülin cıktı bende o da yumurtları etkılıyormus hrmonlarını altust edıyo yanı bklım tedavımızı devam ettırıyoz allahım tez zamanda bızımde bebeklerımı nasıp eder inşaallaahh bızlerı evlat hasretıyle sınamaz inşaalaahh
evet okumustum preseed den faydalananlarda olmus ıns sıfası olur arkadasım ben brırcok sey denedım bu 1 yıl ıcınde sadece hayıt kaldı onuda bugun alıp baslıcam kısmet olursa artık sıfamın hayıtta gızlı oldugunu dusunuyorum cnm en azından adetlerım duzene gırdı o bıle mutlu ettı aslında cunku 3 ay oalmamıstım acayıp kotubıseymıs bız kadınlarda adet olsak kızıoz adet olmasak yıne kızıoz napalım bızde boyleyız ıste :)inşallah canım evet çok şükür bende bişey yok bizde bekliyoruz marta kadar bakalım olmazsa aşılmaya geçicez de eşime proxeed plus bu ay fayda verecekmi görücez biz bide preseed jel kullanıyoruz
aynen hayat zor ne duysak deniyoruz bakalım ama sen zayıflamada kararından dönme o çok etkili cnmevet okumustum preseed den faydalananlarda olmus ıns sıfası olur arkadasım ben brırcok sey denedım bu 1 yıl ıcınde sadece hayıt kaldı onuda bugun alıp baslıcam kısmet olursa artık sıfamın hayıtta gızlı oldugunu dusunuyorum cnm en azından adetlerım duzene gırdı o bıle mutlu ettı aslında cunku 3 ay oalmamıstım acayıp kotubıseymıs bız kadınlarda adet olsak kızıoz adet olmasak yıne kızıoz napalım bızde boyleyız ıste :)
EVET CNM AYNEN OYLE DIKKATLE DEVAM EDIYORUM HEM ILACIMA HEM DIYETIME COK SUKUR 3 HAYFA DA 5 KILO GAYET IYI BENIM ICIN CUNKU ONCEDEND YAPIODUM DIYET AMA KILO VEREMIODUM MEGERSEM INSULIN DIRENCIM VARMIS ONUNDA TEDAVOISINE BASLADIM ILACLA BIRLIKTE VERDIM COK SUKUR INS DEVAMINI GORURUM SIMDI 87 YIM 93 TEN DUSTUM VE IDEALIM 70 BKLIM ALLAHIMIN İZNİ İLE FAZLALIKLARIM GİDECEK VE BEBISIM OLACAK COK IANNIYORUM CNM SABIRLA BEKLIYORUM KISMT ARTIKaynen hayat zor ne duysak deniyoruz bakalım ama sen zayıflamada kararından dönme o çok etkili cnm
inşallah canım araştırıp doğru şeyleri yapıp bebişimizi kucağımıza hepimiz alırız inşallahEVET CNM AYNEN OYLE DIKKATLE DEVAM EDIYORUM HEM ILACIMA HEM DIYETIME COK SUKUR 3 HAYFA DA 5 KILO GAYET IYI BENIM ICIN CUNKU ONCEDEND YAPIODUM DIYET AMA KILO VEREMIODUM MEGERSEM INSULIN DIRENCIM VARMIS ONUNDA TEDAVOISINE BASLADIM ILACLA BIRLIKTE VERDIM COK SUKUR INS DEVAMINI GORURUM SIMDI 87 YIM 93 TEN DUSTUM VE IDEALIM 70 BKLIM ALLAHIMIN İZNİ İLE FAZLALIKLARIM GİDECEK VE BEBISIM OLACAK COK IANNIYORUM CNM SABIRLA BEKLIYORUM KISMT ARTIK
İNŞAALLAAH CNM SABRETMELIYIZ EVET SIZ NEKADAR ZAMNDIR ISTIYORSUNUZ PEKI CNM SENIN HIKAYEN NE?inşallah canım araştırıp doğru şeyleri yapıp bebişimizi kucağımıza hepimiz alırız inşallah
bir buçuk senedir istiyoruz ama başta eşimde varikosel olduğuu bilmeden baya zaman kaybettik sonra ameliyat oldu bekliyoruz artık herşeyi deniyoruzİNŞAALLAAH CNM SABRETMELIYIZ EVET SIZ NEKADAR ZAMNDIR ISTIYORSUNUZ PEKI CNM SENIN HIKAYEN NE?
ALLAHIM İNŞAALLAAH COK BEKLETMEZ BİZİM MUCİZEMİZİDE EN YAKIN ZAMANDA VERIR INS CNM BUARADA SEN HANGI SEHIRDESIN NERDE YAPTIRMISTIN HSG NI?bir buçuk senedir istiyoruz ama başta eşimde varikosel olduğuu bilmeden baya zaman kaybettik sonra ameliyat oldu bekliyoruz artık herşeyi deniyoruz
osmaniye cnm özele gidiyoruz biz hepALLAHIM İNŞAALLAAH COK BEKLETMEZ BİZİM MUCİZEMİZİDE EN YAKIN ZAMANDA VERIR INS CNM BUARADA SEN HANGI SEHIRDESIN NERDE YAPTIRMISTIN HSG NI?
HMM ANLADIM CNM O YUZDEN FIYAT FARKI VAR İŞTE BURDA 400 FALANosmaniye cnm özele gidiyoruz biz hep
burda da 200 tl şehir farkı var tabiiHMM ANLADIM CNM O YUZDEN FIYAT FARKI VAR İŞTE BURDA 400 FALAN
6 AYCIKIMI HIC MORELINI BOZMA DAHA COK ERKEN SIMDIEN STRES YAPMA CNM BITKISEL KURLER LE HALLEDERSIN KOLESTROLUNUDE SABAH CEVIZ YIYEREK NORMALE DONDUREBILIRSIN SANIRIM KK DE VARDIR MUTLAKA KOLESTROLUNU DUSRUMEK ICIN BISEYLER YPANLAR ARASTIR FAYDALANILIRSIN BEN COK BILGI ALDIM BU KADINLARKULUBUNDEN SAOLSUNLAR:) SEN ZATEN HASTNEYE GITSEN 1 YIL BEKLE OLMAZSSA OYLE GEL DERLER AMA SIMDIEN ONLEMINI ALMANDA DAHA IYI TABIBenim polikistik over denildi ama kilo düzensizlik yok insülin direnci de baktırdım o da yok bende d vitamni eksikliği ve biraz kolesterol yüksekliği var ilaç kullanacak kadar değil ama yüksek bizde bebek istiyoruz 6 aydır ama olmadı rahim filmi falan da korkuyorum işte..
CN ERKEKLERE KARADUTUN PEKMEZİLE BADEMDE COK IYI GELIYORMUS DENEMEKTE FAYDA VAR:)burda da 200 tl şehir farkı var tabii
keçiboynuzunu uyguluyouzda karadutu hiç duymadımCN ERKEKLERE KARADUTUN PEKMEZİLE BADEMDE COK IYI GELIYORMUS DENEMEKTE FAYDA VAR:)
AMİN CNM İNŞAALLAAH TEZ ZAMANDA ALLAHIM BİZLEREDE BEBEKLERIMIZI NASIP EDER HERGUN HIC DILIMDEN DUSURMEDEN HERKESE VE KENDIME DUA EDIYORUM ALLAHIM DUYSUN SESIMIZI İNŞ EVET GERCEKTEN ONCELERI BUKADAR COK ISTEMIYORDUM BORCLARIMIZ FALAN COK DYE AMA SIMDI KENDI CANIMDAN COK ISTIYORUM BEDENIMDE BIR CAN DAHA TASIMAK CUNKU HERGOREN BEBEK SORUYOR COK BUNALDIM GERCEKTEN SANKI HERSEY USTUSTE GELIYOR AMA SABIRLA BEKLIYCEZ ARTIK ALLAHIM YETERKI BIZLERI EVLATLARIMIZA SINAMASIN BIZLERDE ANNELIK DUYGUSUNU TATALIM İNŞ BUARADA BEN BUGUN HAYITA BASLIYCAM PKO İÇİNDE FAYDALI SANIRIM SENDE DENE İSTERSEN?normalde 1 yıl pkolularda 6 ay oluyor bekleme süresi ama bilmiyorum bekarken hemen olur sanıyor insan işin içine girince ne karmaşık ve zor olduğunu gördüm Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla
BENDE YENI DUYDUM GECEN HAFTA ALDIM KOYDEN GELMIS IKISINDENDE ICIYO SAOLSUN SÖZ DINLIO ESIM CUNKU O DA COK ISTIYOR BABA OLMAYI ARTIK ALLAHIM İNŞAALLAAH ESLERIMIZ BABA YAPABİLEMEMİZİ NASİP EDER CNMkeçiboynuzunu uyguluyouzda karadutu hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?