havanda azıcık dövmelisinKızlar hayıtı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ama ezmiyorum çok sert tohumlar direk suya atıp kaynatıyorum doğru oluyomu acaba
inşallah canım yaa ....BENDE YENI DUYDUM GECEN HAFTA ALDIM KOYDEN GELMIS IKISINDENDE ICIYO SAOLSUN SÖZ DINLIO ESIM CUNKU O DA COK ISTIYOR BABA OLMAYI ARTIK ALLAHIM İNŞAALLAAH ESLERIMIZ BABA YAPABİLEMEMİZİ NASİP EDER CNM
AMİN CNM İNŞAALLAAH TEZ ZAMANDA ALLAHIM BİZLEREDE BEBEKLERIMIZI NASIP EDER HERGUN HIC DILIMDEN DUSURMEDEN HERKESE VE KENDIME DUA EDIYORUM ALLAHIM DUYSUN SESIMIZI İNŞ EVET GERCEKTEN ONCELERI BUKADAR COK ISTEMIYORDUM BORCLARIMIZ FALAN COK DYE AMA SIMDI KENDI CANIMDAN COK ISTIYORUM BEDENIMDE BIR CAN DAHA TASIMAK CUNKU HERGOREN BEBEK SORUYOR COK BUNALDIM GERCEKTEN SANKI HERSEY USTUSTE GELIYOR AMA SABIRLA BEKLIYCEZ ARTIK ALLAHIM YETERKI BIZLERI EVLATLARIMIZA SINAMASIN BIZLERDE ANNELIK DUYGUSUNU TATALIM İNŞ BUARADA BEN BUGUN HAYITA BASLIYCAM PKO İÇİNDE FAYDALI SANIRIM SENDE DENE İSTERSEN?
az önce ibrahim saraçoğlunun diyanet tvde ki prograamını izledim kadının biri aradı kocası için ona arı sütü bal polen karışımı keçi boynuzu evitamini ve kırkkilit birkisini önerdi cnmCN ERKEKLERE KARADUTUN PEKMEZİLE BADEMDE COK IYI GELIYORMUS DENEMEKTE FAYDA VAR:)
BENDE HAVANDA AZICIK DOVULMESI GEEKTIGINI OKUMUSTUM SEN KULLANDIGIN 10 GUN ICINDE HERHANGI BI DEGISIKLIK HISSETTIN MI PEKI?Kızlar hayıtı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ama ezmiyorum çok sert tohumlar direk suya atıp kaynatıyorum doğru oluyomu acaba
HMM İYİY YAPMISSIN CNM BASLAMANA COK SEVINDIM BENDE BUGUN TOHUMUNU ALIP BASLIYCAM KISMETSE SEN HERHANGI BIRGUNDEMI BASLADIN YOKSA BELLI BIR ZMAN BILGIN VAR MI CNM?ESIN HEMEN BI SPERMIYOGRAM TESTI YAPTIRIN CNM AKLINIZDA SORU ISARETI KALMASIN ONUNDA TEDAVISINE BASLARSINIZ ZAMAN KAYBETMEDEN INS BISEYI YOKTUR TABI BENDE SOGAN KURU INCR KURU MAYDONOZ SUT BUHARI GECEN AYDA BALTARCINCORKOTU BUAYDA HEM BTÇ OTU HEMDE HAYITA BASLIYCAM BENDE CALISIYORUM GERCEKTEN COK ZOR SOGAN KURU DAHA COK ZOR OLUYOR HEMDE SAOLSUN BIZIM ASCIMIZ BANA COK YARDIMCI OLDU ONA ICIRDIM BERBER YAPTIK:) HAYIT DAHA BASIT OLUR HERLD CAYGIBI BU SOGUK HAVALARDA GUZEL GIDER DIYE DUSUNUYORM.CNM BEN SIMDIYE KADAR HIC YMURTA TAKIBI YAPTIRMADIM AMA OZEL OLDUGU ICIN NERDEN NASIL PARA ALIRIM DUSUNCESINDEN DOLAYI ALABILIRLER SENDETAYLI OLARAK ARASTIR GITTIGIN YEEDE OR MUTALAKABen mecitefendinin hazır hayıt suyunu aldım canım onu içiyorum bir çay vardağının 3 te 1 i kadar üzerine de su. eşime keçiboynuzu kürü yaptım daha ona da bakılmadı bilemiyorum soğan kürünü yapıcam bu ay düzenli inşallah. çalıştığım için baya zor oluyor kürler vs. Benim merka ettiğim birşey var şimdi yumurta takibi yapılıyor ya mesela arka arkaya 4 5 gün onda herseferinde muayene ücreti alınıyor mu acaba özel doktorda?
bende cok sevıyorum onun sogan kurunu denedım ıncırkurunu denedım gercekten cok faydalı sogan kurunu uyguladıgımda gercekten cok sasırtmıstı benı cunkı ben 3 ay adet olammıstım kadıdogum gıtmıstım smera falan cektırdım zorla neys bısey cıkmadı bana adet sokturucu verdıler gondedıler benımde zaten kılo fazlam var hoonlarımla ılgılı sorun yasıyorum dedım ıcmesem olmazmı falandesemde ıcmen gereklı dedıler neyse ben farlutolla 2-3 gun regl oldum soktu yanı bıttıgım gun sogan kurune basladım 2 gun gectı benım tekrar kanamam oldu hemde 2 gun surdu tabı azar azar oldu ama bende ıcımdekı kalanları atmıstır dıye dusunmustum sımdı dusunuyorumda dmekkı bendede kıst falan vardıda onumu dusurdum acaba dıye dusunmuyo degılım yanı cok faydalı grckten ben hemen etkısını gordm sogan kurunun allahım herbıtkıye ayrı sıfa gızlemıs hepsını denıycem ıns sıfamı bıtkılerde arıycam artık ben o soyledıklerının kadınlar ıcın oldugunu duymustum sankı ama nede olsa sıfalı kurler herkese faydalıdır denemkete yarar var:)az önce ibrahim saraçoğlunun diyanet tvde ki prograamını izledim kadının biri aradı kocası için ona arı sütü bal polen karışımı keçi boynuzu evitamini ve kırkkilit birkisini önerdi cnm
yok erkek için dedi adamın ilerlemesi sayısı falan azmışbende cok sevıyorum onun sogan kurunu denedım ıncırkurunu denedım gercekten cok faydalı sogan kurunu uyguladıgımda gercekten cok sasırtmıstı benı cunkı ben 3 ay adet olammıstım kadıdogum gıtmıstım smera falan cektırdım zorla neys bısey cıkmadı bana adet sokturucu verdıler gondedıler benımde zaten kılo fazlam var hoonlarımla ılgılı sorun yasıyorum dedım ıcmesem olmazmı falandesemde ıcmen gereklı dedıler neyse ben farlutolla 2-3 gun regl oldum soktu yanı bıttıgım gun sogan kurune basladım 2 gun gectı benım tekrar kanamam oldu hemde 2 gun surdu tabı azar azar oldu ama bende ıcımdekı kalanları atmıstır dıye dusunmustum sımdı dusunuyorumda dmekkı bendede kıst falan vardıda onumu dusurdum acaba dıye dusunmuyo degılım yanı cok faydalı grckten ben hemen etkısını gordm sogan kurunun allahım herbıtkıye ayrı sıfa gızlemıs hepsını denıycem ıns sıfamı bıtkılerde arıycam artık ben o soyledıklerının kadınlar ıcın oldugunu duymustum sankı ama nede olsa sıfalı kurler herkese faydalıdır denemkete yarar var:)
hmm evet duzenlı yapmak lazım tabı ıhmal etme cnm ben 1 kere yaptım adetın bıttıkten 3 gun sonra adacayıyagı(acıelmayagı)nı fıtılgıbı ıstersen tamponlada yapabılrsın aksam yatmadan uyguluyorsun sabah cıkarıyorsun 3 gun yapıyorsun sonra kı 3 gunde yarım lt süte 1 ba maydonoz dograyıp kaynatıyosun esın yardımcı olmalı ama sana cunku sen etrafını ıyıce kapatıp buharına oturacaksın hıc hava almamıs lazım ve kendınıde cok sıcak tutmalısın aslında sıcak havalarda yapmak daha ıyı ama zman kaybetmek sıtemıoz ya sımdıe yapabılırsı kendını sıcak turasın haftasonu yaprsın ızın alma durumu vasrsa izin alırsın falan tabı buhara yarım yada 45 dk oturuyosun bıraz zor tabı okadar durmak ama sbret cnm buhardan kalkarkalmaz hıc zman kaybetmeden bebıs yapıosunuz 3 gece yapıosunuz hemen duş almayın ama sabah yada oglen almalısın ve ılıskıden sonra bacaklarını kaldırıp ve belıın altın ayastık koyup hıc kalkmadan yatmalısın ben bıkere denedım zor oldugu ıcın yapmadım bunu tupelerınde sorun olanlar yapıyomus bn adacayıyagını kullanınca agzımda tadını aldım oyle olunca tuplerın acık oluyomus dıyolar bende denmedım tekrar rahımfılmınden sonra bellı olur atık belkıde işe yaramıstır bılmıomkı cnm inş snde gerek kalmadan hamiş kalırsın tatlımadetin son günü soğan kürüne başlıyorum canım hayıt için belli bir gün yoktu kafama göre başladım.arada unutuyorum malesef düzenli yapmak çok önemli şu maydanoz buharı işe yarıyor mu sence canım sen onu nasıl yaptın
hmm evet duzenlı yapmak lazım tabı ıhmal etme cnm ben 1 kere yaptım adetın bıttıkten 3 gun sonra adacayıyagı(acıelmayagı)nı fıtılgıbı ıstersen tamponlada yapabılrsın aksam yatmadan uyguluyorsun sabah cıkarıyorsun 3 gun yapıyorsun sonra kı 3 gunde yarım lt süte 1 ba maydonoz dograyıp kaynatıyosun esın yardımcı olmalı ama sana cunku sen etrafını ıyıce kapatıp buharına oturacaksın hıc hava almamıs lazım ve kendınıde cok sıcak tutmalısın aslında sıcak havalarda yapmak daha ıyı ama zman kaybetmek sıtemıoz ya sımdıe yapabılırsı kendını sıcak turasın haftasonu yaprsın ızın alma durumu vasrsa izin alırsın falan tabı buhara yarım yada 45 dk oturuyosun bıraz zor tabı okadar durmak ama sbret cnm buhardan kalkarkalmaz hıc zman kaybetmeden bebıs yapıosunuz 3 gece yapıosunuz hemen duş almayın ama sabah yada oglen almalısın ve ılıskıden sonra bacaklarını kaldırıp ve belıın altın ayastık koyup hıc kalkmadan yatmalısın ben bıkere denedım zor oldugu ıcın yapmadım bunu tupelerınde sorun olanlar yapıyomus bn adacayıyagını kullanınca agzımda tadını aldım oyle olunca tuplerın acık oluyomus dıyolar bende denmedım tekrar rahımfılmınden sonra bellı olur atık belkıde işe yaramıstır bılmıomkı cnm inş snde gerek kalmadan hamiş kalırsın tatlım
evet cnm iltahabıda akıtıyormus dıye duydum bende sıfası allahtan artık bıkere yaptım ben daha rahım fılmını cektıremedım cnm gecenlerde gıttım adetın bırıncı gunu gel randevu vereım dedıler bugunde bırıncı gunuydu esımde sperm testı ıstemıserdı onu vermeye gıtmıstı benım ıcınde rahım fılmı ıcın randevu al dedım hepsı dolu demısler bıdahakı aya kaldı o da denk gelırse tabı dısarda cektıremıyorum cok pahalı buralarda devlette ucretsız olan fılm baska yerde 400 500 sabretcem bklım olmazssa taksıtle falan cektırcem napalım cnm ev aldık cok sukur onun borclarını oduyoruz asgarı ucretlede anca yetıstrıoz cok zor gecınmek gercekten allahım saglık sıhhat versınde az kazanalım huzurumuz olsun napalımİnşallah canım şu adaçayı yağı iltihap için diye de duymuştum denesem mi acaba korkuyorum da sen rahim filmi çektirmişmiydin çok zor mu
Ben düzensizlik içın kullanıyorum şu an için bi degişiklik hissetmedim açıkcası ama erken diye düşünüyorum 10 günBENDE HAVANDA AZICIK DOVULMESI GEEKTIGINI OKUMUSTUM SEN KULLANDIGIN 10 GUN ICINDE HERHANGI BI DEGISIKLIK HISSETTIN MI PEKI?
hmmm evet erken tabı en az 3 ay duzenlı kullanmk gereklıymıs ama bazı kısılerde hemn etkı yapmıs ben dun gıdfemedım malum kar var bırazda uzak cesaret edemedim ama bugun kesın alıcm inş:)allahım şifamızı bu bıtkıye vesile kılar inşaallah cnmBen düzensizlik içın kullanıyorum şu an için bi degişiklik hissetmedim açıkcası ama erken diye düşünüyorum 10 gün
hayıt tohumuylamı gebe kaldınız?Kızlar hayıtı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ama ezmiyorum çok sert tohumlar direk suya atıp kaynatıyorum doğru oluyomu acaba
Ben düzensizligim oluyodu zaman zaman onun için kullanmak istedim zararsız ve dogal oldugu için ayrıcada yorumlarda çok olumluydu herhangi bir sorunum yok yanlız adet geciktirici ilaç kullanmıştm ondan sonra bi düzensizlik olmuştu bikaç kere o nedenle kullandm sadece 15 gün kullandım 2 aydırda bebek istiyorduk zaten belkide bi sebep oldu bilmiyorum ama 15.gün hamile oldugumu ögrendimhayıt tohumuylamı gebe kaldınız?
adetim başlasın bende içecegım şimdi gebelik ıhtımalı varsa dıye ıcmedım gebeysem ıcsem yınede zararı olur mu?Ben düzensizligim oluyodu zaman zaman onun için kullanmak istedim zararsız ve dogal oldugu için ayrıcada yorumlarda çok olumluydu herhangi bir sorunum yok yanlız adet geciktirici ilaç kullanmıştm ondan sonra bi düzensizlik olmuştu bikaç kere o nedenle kullandm sadece 15 gün kullandım 2 aydırda bebek istiyorduk zaten belkide bi sebep oldu bilmiyorum ama 15.gün hamile oldugumu ögrendim
Pco bir hastalık ve geçici olabilicek bişey degil ama canm 2 yıl kadın dogum uzmanlarınin yrd.doç larn yanında çaliştm hepside öyle diyordu tabi doktorlar bitkisel şeylere pek inanmazlar ben inanıyorum düzeltebilir degerlerini iyi gelebilir ama pco bir hastalık degil doguştan olan bişey ve gebelige engel bi durumda degil sadece normal insanlara göre biraz daha zor gebe kalıyorsunuz o kadar bildiklerim benim böyle.kullanın faydası illaki olur o kadar insan yazmış burda fayda gördügnü mucize diyolar Allah nasip ettiyse buda sebebiniz oluradetim başlasın bende içecegım şimdi gebelik ıhtımalı varsa dıye ıcmedım gebeysem ıcsem yınede zararı olur mu?
ben hayıtı daha once 8 ay kullandım o zaman bebek dusunmuyorduk adetlerim düzeldi pco gitti ve yuzumdetı tum sıvılceler sonmuştu şimdi yenıden sıvılcelendım ve doktor sağ over polıkıstık dıgerı normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?