Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha gücüm yok gibi geliyor bana, döllenmis embriyoyu koyuyorlar, olmuyor iste, Bende diretmeye gerek yok dedim. Gecen gittigim endokrinoloji uzmani bence bir daha deneyim, degerleriniz düzgün dedi, ama ben bu siralar Allaha biraktim, bitkilerimi yapiyorum bakalim nolcek

aycan ben daha öncede yazmıştım ya ben ikinci mesajı yazdıktan sonra senin yazdığını görüyorum ben bunu yazmasam senin yazdığını göremiyorum ya sahifeden çıkıp tekrar girecem ya da yazacağım ki senin bir önceki mesajını göreyim önce bunu halletsek rahat rahat sohbet ederdik ne demek istediğimi anlatabildim umarım

Kiz su Enver bey icin cok iyi diyorlar, kadiköy Sifa damiymis, Umut tüp bebektemi tam bilemiyorum, Bak bu forumda okudum, DERIN nickiyle yazan bi hatunun doktoruymus,
Sende ikide bir benim durumum zir filan deme, insan düyündügünü yasar, Zaten kolay olsa tüplerle filan ugrasmayiz hayretsin ha. bilmiyorumkismile Durumu kolay tipler zaten kendiliginden hamile kaliyo

Bendede ayni sekilde. Forumda yeniyiz zamanla cözeriz durumu kaydirigubbakcemile2

aycan düşünürsen belki birlikte gider birbirimize cesaret verirdik tüp bebek aşamalarının ne kadar zor ne kadar yıpratıcı olduğunu benden iyi bilen olmaz

Gecen sene TR ye geldim, dolandirici doktora denk gelince TR deki doktorlara da güvenim kalmadi. Yoksa keske daha önce tanissaydik, inan güzel olurdu ? Ama sizde sperm olayi düzgün degilmi?

canım maydanoz süt ü neden sen de denemiyorsun ben deneyeceğim ama adet olmayı bekliyorum

Bak sen hep benim durumum zor diyosun ya; degil. Bak basta bende sorun yoktu. Ben bu yola esim yüzünden girdim. Spermler %99 hareketsizdi, Sayi 2 milyondu.
Tabii ilerleyen yillarda bendede (genclesmiyorum) sorunlar cikti yok FSH yok AMH dolayisiyla. Iste böyle

işte aycan işin açığı bende güvenmiyorum sonuçta doktorlar beni bu hale getirmedilermi

Gördünmü Spermde sorun yoksa; vede hala rahimin sendeyse birgün hamile kalacagina yürekten inan.

Haklisin siradan bi merkeze gitme bencede. Adi sani belli olan rüstünü ispat etmis bi merkeze git tabiiki

ahm yi bir senden duymuştum ama ben yaptırmaya cesaret edemem şimdi umudum var ya umudum sönerse

canım rahim var da nasıl ameliyat lı kendini toparlayamayan rahim öfff aklıma geldikçe daha kötü oluyorum fsh 1 yıl önce 13 tü şimdi cesaret edemiyorum tekrar ölçtürmeye

yok be oda bitkilerle düzeliyo. Hic canini SIKMA, al iste düzelen FSH ile birlikte oda daha iyi durumda, yani hepsi düzelebiliyo, onun icinde ben bitkilere daha cok inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…