Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim buradaki Prof. um hormonlarin hepsi yalanci degisim gösterebiliyo demisti. Sende kendini karartma bence, tamam hasarladilar, ama sonucta sende rahimin eeeeeeeeeee, Bu bitkilerde belki vitamin etkisi yapar, toparlar kendini. Kiz Allahin mucizeleri bitmez

Bende bitkilere inaniyorum, bak Kasim 2009 son icsi denememde FSH 50,4 e firlamisti. Al iste simdi FSH 10 a düstü. AMH 0,3 e cikti. 0,01 di

ya benim adet miktarım çok azaldı düzenli ama çok az eskiden 10 ped kullanırken yani 3 ay önce şimdi 3 aydır 1 veya 2 ped bu da beni çok korkutuyor fsh 13 ten yüksek çıkar diye korkuyorum çünkü 13 ü görünce bile üzülmüştüm

canım benim ya sen ne iyi bir insansın allah gönlüne göre versin kendini bıraktın beni teselli ediyorsun çoooooook teşekkür

eeeee azalma bendede var. Ama bak sana arkadasimi anlatayim, bir gün aradim, ya arkadasim ben menopoza giriyorum herhalde adetim cok azaldi 1-2 gün süro, bitiyo, ikinci pede bile gerek kalmiyo dedi, 38 yasindaydi gecen sene, bende sacmalama sogan kürü yap dedim, belki kist filan vardir arti erken menopozu engelliyo dedim, 13 gün yapti sonra mideme dokundu dedi.
Hayirlisi dedim. ozaman yapma. biliyormusun kesinlikle cocuk filanda istemiyordu. Biliyormusun gecen yaz günü gecmis, oda tamam menopoz sogan filan ise yaramadi dedi bana. Sonra hamile oldugunu ögrendi, aldiricam diye tutturdu cok kirilirim dostlugumuz biter diye ikna ettim, Mart ayinda tatli kizimiz dünyaya geldi. Arkadasim simdi iyiki dogurmusum diyor. yani sende korkma FSH filan diye.

aycan geçenlerde tesadüfen biri ile konuştum bitkisel birşeymiş bana 3 (hap mı deyim yoksa bitkimi )tavsiye etti senin fikrin varmı 1.selenyum 2.B12 vitamini 3. hatırlayamadım bir yere yazmıştım bulunca yazarım bu haplar hücreleri yeniliyormuş

Ay ben inan seni teselli filan etmiyorum, ama senin durumun benden iyi diyorum, sana göstermeye calisiyorum. Sende bu negatiflik varken..... Önce kendine inanmalisin, sonra tedaviye baslamalisin, ben rahatim artik bu isin pesini biraktim. Ama bu seviyeye gelene kadar anam agladi. Astim artik biseyleri hayir dogrusu kabullendim.

ACE Selenium bende kullandim. Evet sigaranin zarali etkisinede yok ediyor, kullan. B12 duydum ama kullanmadim, ama ZINK (cinko) kaliteli yumurta icin gerekli,

aycan canım sen diyorsun ya bu işin peşini bıraktım asla kabul etmiyorum incir anlatacam

Umut bi bitkiye basladinmi düzenli yapmalisin, nasil antibiotik kullaniminda saate dikkat ediliyo, sifa versin diye, bitkileride düzenli yapmaya gayret göster..
Ignelere (hormon) gelince düzenli yiyosunya kötükedihüso

tabii ilaç kullanıyorum günler geçiyır sonra yumurta 1e düştü herkes ilaç alınca yumurtası çoğalır benim azaldı

9 mm filan idi eşime incir alalım dedim ama inciri ne rezillike kaynatıyoruz misafirhane de ısıtıcının içinde bir gün kullandım 12 oldu 15 oldu 18 oldu birgün ara verdim

Olsun, demekki o zaman hayirli zaman degilmis, senin tedavinde doktor hangi igneleri veriyor merak ettim, bizim yasimizdaki kadinlar, Puregon ve Menogon kombinasyonuyla güzel kaliteli üretebiliyorlarmis, öyle demisti benim buradaki Prof.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…