Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim ya, kaynatamiyorsan, bol bol yeseydin keske, esin bu duruma nediyor, cocuk diye diretiyormu?

12 15 mm yani büyüdü birgün kullanmadım 18 di 19 oldu tekrar kullandım 22 oldu yani toplama aşamasına geldi ama boş çıktı sonuçta incir içtikten sonra büyüdü en büyük hatam adet olduğum gün başlamamak oldu

Olsun bak insan hatalarinda ögreniyor, simdi yumurtalarini nasil büyütebilecegini biliyorsun en azindan. bardagin hep bos tarafini degil bazen dolu tarafinida görmeli kendini öyle motive etmelisin bence

ah ikinizde burdasınız daha aman nwe güzel. aycancım evet beni bulmuşsun bizim diğer topikte gödün sanırım. iyi bulmuşsun yum. sayısını fakat kalitelilermi acaba bide o var yaa.. inşallah embriyolar oluşurda olur canım dediğin yüzde olsa ne iyi olur dimi.. sağol iyi dileklerin içöin seni kaç tane toplanıyordu yumurtan? ve kalite durumları nasıldı?

umut sana gelince ben hayret ediyorum hakkaten neden bu kadar umutsuzsun sen yaa. sorunun yok bişi yok ortada vakti gelmemiş daha evvel diye bu kadar karamsar olma be güzelim valla yakıştıramıyorum hiç sana helede mesleğine oacak şeymi oluruna bırak biraz kafandan at hele bir bak nasıl yoluna girecek pozitif düşün ne olursun. biz elimizden gelenleri yapmaya gayret ediyoruz gerisi tsktiri ilahi.

Ya olay enerji meselesi, simdi motivasyonum yüksek, ama ben bu olayin icine girdigimde, bitik oluyorum, enerjisi yüksek oldumu insanin hesey olur, pozitif düsün diyorumya hep, ben igneler basladigim zaman enerjim bitiyo. Varmi böyle bisey.

evet puregon menegon eşim diretmiyor ama o istemezmi bir çocuğu olsun ben ona çok söyledim benden ayrıl diye ha ayrılmasını istermiyim yok eşimi öyle seviyorumki benim yüzümden evlatsız kalması beni yıkıyor eşim bana benim bebişim sensin ben çocuk falan istemiyorum diyor ama ama sı var ben kahroluyorum bana kalsa evlatlıkta alırım onu da eşim istemiyor

Alooo Geshenk senin kadar hic yumurtam olmadi benim 6 tane rekordu benim icin. 4 ü kaliteliydi, 3 yerlestirildi, 7 hafftalik hamileligim sonlandi.
Kac embriyo yerlestirilicek Geshenkcim 2 mi 3 mü. Transfer ne zaman.

çok takıntı yapmışsın çoooookkk. her şey çocukmudur yani insan sevdiği eşini bu sebeple bırakmayı düşünebilirmi..kahrolma sakin ol sen oluruna bırak. millet kaç yıl tedavilerle tırım tırım çocuk arıyor bıraktığı gün yani o yılların devamında pat kendiliğindebn hamile kalıyor en olmaz dediği zamanda yani. bütün mesele kafada bitiyor. sen hormonblarını ne hale getiriyorsun böyle yaparak bir düşün bence. hayattan tat almaya bak yaşa keyfini çıkart onun geleceği varsa seni bir yerlerde kaç yaşında olursan ol inan bana bulur.

lmerrhaba geshenk nasılsın inşallah güzel haberlerini alırız aslında sizlerle tanıştıktan sonra iyiyim geçen yıl dr bana benim psikolojimi bozuyorsun dedi yani dr bile delirttim

Alooo Geshenk senin kadar hic yumurtam olmadi benim 6 tane rekordu benim icin. 4 ü kaliteliydi, 3 yerlestirildi, 7 hafftalik hamileligim sonlandi.
Kac embriyo yerlestirilicek Geshenkcim 2 mi 3 mü. Transfer ne zaman.

olsun dediğim gibi kalite önemli bak altıda dört... süper bence....canım benim iki için yaşım kanunen yetiyor fakat doktorum myom olduğu için bende büyükçene hemde rahim kadar tek vermekten yana. tabi kalite embriyopya bağlı bide bu durum. çok olup ya hiç kalite olmazsa heyecan yaptım açıkçası biraz çok sakindim bugüne kadar ama. bakalım haırlısı be hayatım.

Ha Umutcum, bak simdi, ne alaka, ayril diyomus esine ay cok ilgincsin yaaa........Hayat cocukmu, belki cocugu olucak bi baskasindan ama kadin kötü olabilir onu aldatabilir,
Ben hep düsündüm baska biriyle evli olsam cocugum olabilirdi belki ama esimi dünyaya degismem. Belki baska bir adam bana anneligi tattiracakti ama alkolik olabilir, kumarbaz olabilir, bellki ayrilmak zorunda kalabilirim. Cocuk hayirsiz olabilir. aaaaaaaa duymiyayim bidaha....Allah dagina göre kar veriyo arkadasim.

Son düzenleme:
aycan o ilaçların biri de l argini idi oda hapmı bu arada geçen yıl dr bana çinko eksiğim olduğunu söylemişti normal dr bana zinko verdi sadece bir tane içtim sonra içmedim ne kadar salakmışım nerden bilirim yumurtalara yararlı olduğunu

Canim en az 8 kaliteli embriyon var, cok rica ederim, 2 embriyodan asagi koydurma, doktor yemiyo o igneleri, senin onun icin gelir kapisini ayni zamanda, en az iki. Bir embriyo cok kaliteli görülebilir ama bak bende 2 embriyo vardi. 1 i 7 hafta ilerledi ve durdu.
Iki emriyo transferi yaptir. Ne kisti ne miyomu, ne alaka
Hangi gün transfer ???

lmerrhaba geshenk nasılsın inşallah güzel haberlerini alırız aslında sizlerle tanıştıktan sonra iyiyim geçen yıl dr bana benim psikolojimi bozuyorsun dedi yani dr bile delirttim

olur böyle şeyler doktorda insan bizde :))))) sen çok her şeyi takıyorsun ben bunu anlıyorum. oysaki ne varmış dünyada hemde 3 günlük dünyada her şeyi asılı bırakmak kafada sana ne sağlıyor zarardan başka. dünyaya bir kere geldin dimi bir ikincisi yok sana verilen bu ödülü böylemi değerlendireceksin peki. bak etrafına nimetler gani... her şey biz insanlara bazılarımızın maddiyatı eksik olur bazılarımızın bir takım uzuvları bazılarımızın huzurları yoktur aile yapısı gereği belki sen onlardan daha kötü durumdamısın????? doğal olarka bir ksım insanlarında çocuğu olmayacak doğanın yapısı gereği Allahın taktiri....isyan edip günaha girip öteye öylemi gidelim yoksa tevekkül edip hem öteyi hem buradki yaşadığımız topluluğu üzmeden kırmadan hayatı dolu dolu yaşayıp buradaki mükafatlardan yararlanalımmı hangisi daha iyi sence???

Gördügün gibi umut ben ilac konusunda yani ek prepatlar konusunda massallah bayagi bilgiliyim. Birde tadi cok igrenc ama aklina geldikce agzina bir tatli kasigi zencefil at. 1 bardak suyla yut o aci tozu, Kiz ben neler yapiyorum bi bilsen. Lokman hekim gibiyim valla kaydirigubbakcemile3

şimdi ye dek 3 tüp denememide ankara da yaptım artık ankara düşünmüyorum ankara üniversite şehrim bildiğim bir yer ama ankara yı düşünmüyorum istanbulu düşünüyorum ama istanbul da beni korkutuyor hiç bilmediğim bir yer kaalacak yerim de yok öğretmenevi falan olur ama yer olurmu aslında ben şu günlük kiralıkev istiyorum ama bazı ilanlarda sabahtan akşama diyor ya o zaman o evlerin başka amaçları olduğunu düşünüyorum offfff offfff

belli değilki canım.. onlar haber verecek şu gün gelin diye...inşallah dediğin gibidir ben şansımı deneyip ikiyi teklif ederim yine bakalım.

arkadaşlarım eşim çağırıyor deminden beri az kaldı geliyorum diyorum. gitmek zorundayım yarın görüşürüz. çüüssss aycan.. hoşçakal umutcum.... iyi geceler tatlı rüyalar kızlar...

Haklisin, o neymis öyle sabahtan aksama kadar aaaaaaa, kiz ben istanbullu degilim keske orda bi evim olsa inan anahtarini yollardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…