- Konu Sahibi janseray
-
evet puregon menegon eşim diretmiyor ama o istemezmi bir çocuğu olsun ben ona çok söyledim benden ayrıl diye ha ayrılmasını istermiyim yok eşimi öyle seviyorumki benim yüzümden evlatsız kalması beni yıkıyor eşim bana benim bebişim sensin ben çocuk falan istemiyorum diyor ama ama sı var ben kahroluyorum bana kalsa evlatlıkta alırım onu da eşim istemiyor
ah ikinizde burdasınız daha aman nwe güzel. aycancım evet beni bulmuşsun bizim diğer topikte gödün sanırım. iyi bulmuşsun yum. sayısını fakat kalitelilermi acaba bide o var yaa.. inşallah embriyolar oluşurda olur canım dediğin yüzde olsa ne iyi olur dimi.. sağol iyi dileklerin içöin seni kaç tane toplanıyordu yumurtan? ve kalite durumları nasıldı?
umut sana gelince ben hayret ediyorum hakkaten neden bu kadar umutsuzsun sen yaa. sorunun yok bişi yok ortada vakti gelmemiş daha evvel diye bu kadar karamsar olma be güzelim valla yakıştıramıyorum hiç sana helede mesleğine oacak şeymi oluruna bırak biraz kafandan at hele bir bak nasıl yoluna girecek pozitif düşün ne olursun. biz elimizden gelenleri yapmaya gayret ediyoruz gerisi tsktiri ilahi.
Alooo Geshenk senin kadar hic yumurtam olmadi benim 6 tane rekordu benim icin. 4 ü kaliteliydi, 3 yerlestirildi, 7 hafftalik hamileligim sonlandi.
Kac embriyo yerlestirilicek Geshenkcim 2 mi 3 mü. Transfer ne zaman.
Canim en az 8 kaliteli embriyon var, cok rica ederim, 2 embriyodan asagi koydurma, doktor yemiyo o igneleri, senin onun icin gelir kapisini ayni zamanda, en az iki. Bir embriyo cok kaliteli görülebilir ama bak bende 2 embriyo vardi. 1 i 7 hafta ilerledi ve durdu.olsun dediğim gibi kalite önemli bak altıda dört... süper bence....canım benim iki için yaşım kanunen yetiyor fakat doktorum myom olduğu için bende büyükçene hemde rahim kadar tek vermekten yana. tabi kalite embriyopya bağlı bide bu durum. çok olup ya hiç kalite olmazsa heyecan yaptım açıkçası biraz çok sakindim bugüne kadar ama. bakalım haırlısı be hayatım.
lmerrhaba geshenk nasılsın inşallah güzel haberlerini alırız aslında sizlerle tanıştıktan sonra iyiyim geçen yıl dr bana benim psikolojimi bozuyorsun dedi yani dr bile delirttim
Canim en az 8 kaliteli embriyon var, cok rica ederim, 2 embriyodan asagi koydurma, doktor yemiyo o igneleri, senin onun icin gelir kapisini ayni zamanda, en az iki. Bir embriyo cok kaliteli görülebilir ama bak bende 2 embriyo vardi. 1 i 7 hafta ilerledi ve durdu.
Iki emriyo transferi yaptir. Ne kisti ne miyomu, ne alaka
Hangi gün transfer ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?