- Konu Sahibi janseray
-
- #1.241
Diyemiyorlar, dedikleri zamanda, iste bakin ben hakliyim, bencil insan cocuk yapmaz diyorum, bu kadar dert ben cekemezdim dogrusu diyorum. Iste sizler bir sürü dertle ugrasiyonuz, ben yok diyorum bir dert diyorum.aycan demiyorlarmı tabii olmadığı için öle düşünüyon
Ben Geschenki anlamiyom Türkiyede saat 2 ye geliyo, o daha uyanik, uyumasi lazim, daha yeni transfer yapildi gece uykusu önenmli cok, saat 22 ile sabah 05.30 arasi melatonin salgiliyo vücudun kendini yenileyen hormon. O bu saatte uyanik. dogru degil
MARANKININ kitabi bi ise yaramaz. Sen dedigim kitabi getirttir. Saracoglunun sayfasinda zaten hepsi var. Maranki hic bi kürü düzgün yazmiyoaycan...sordu ne getirim diye...Ahmet Marankiyi yada Ibrahim saracoglunu getir dedim bakalim hangisini getirecek:)
Sen cok heyecanlisin, ama uyu. Koyun say, kedi say v.s.TAMAM yatıyorum kızma. benim uyku problemim oluştu 3 gündür uyuyamıyorum yaaa. yoksa tabiki uyumam lazım. gidiyorum yatayım artık yatarken gelir inşallah uyusamda hemen uyanıyorum 2-3 saat sonra kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?