Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geschenk insalla bu ay hamilelik elde eder..ne güzel olur valla...diger topikte premete vardi 1 yildir bekliyordu erken dogum olmus bebegi 37 gün yasamisti--haziranda kaaybetmisti bebegini ve haziranda hamileligini ögrendi cok mutluluk verici haberdi..

saat 1 simdi..bende beyaza bakiyorum kibariye var kikirdiyip duruyor--oda 49 yasinda hamile kaldida 3.5 aylik dpüsük yapti gene sene..

aycan demiyorlarmı tabii olmadığı için öle düşünüyon
Diyemiyorlar, dedikleri zamanda, iste bakin ben hakliyim, bencil insan cocuk yapmaz diyorum, bu kadar dert ben cekemezdim dogrusu diyorum. Iste sizler bir sürü dertle ugrasiyonuz, ben yok diyorum bir dert diyorum.
Bi görcen suratlari allak bullak oluyo.
Bak dün amcamlari aradim, kandil icin, kuzenim cikti telefona, senin icin bugece cok dua edicem dedi, bende cocuk icin filan ediceksen etme sakin ben istemiyorum bu yastan sonra cocukla ugrasamam dedim. (Kiz biliyorum cünkü hangi amacla dedigini). Sen kendine vede cocuklarina dua et dedim.
AAAA kimsenin agzina laf veremem dogrusu :dilcikar:

kızlar ben yatıyorum yarın giremeyebilirim merak etmeyin hepinizi çoook seviyorum kocaman öptüm iyi geceler

Pro7 sinema filmi var Dracula 2000 senesinde cekilmis esim onu izliyo
Umut türkiye ile Almanya arasinda tam 1 saat fark var.

Iyi gecelr, Fericim. Biz yine yazisiriz. Kendine iyi bak. Güzel düsün, Güzel düsler kur, A bak esim Istanbulda dedinya, ona söyle sana gelirken CEKIM YASASI diye bi kitap var Yazari NIL GÜN. Sana getirsin. Okumadiysan mutlaka oku

Bende yatiyorum artik..kendinize iyi bakiniz ,sevgiyle kalin kuzucuklar..

TAMAM yatıyorum kızma. benim uyku problemim oluştu 3 gündür uyuyamıyorum yaaa. yoksa tabiki uyumam lazım. gidiyorum yatayım artık yatarken gelir inşallah uyusamda hemen uyanıyorum 2-3 saat sonra kalkıyorum.

aycan...sordu ne getirim diye...Ahmet Marankiyi yada Ibrahim saracoglunu getir dedim bakalim hangisini getirecek:)

TAMAM yatıyorum kızma. benim uyku problemim oluştu 3 gündür uyuyamıyorum yaaa. yoksa tabiki uyumam lazım. gidiyorum yatayım artık yatarken gelir inşallah uyusamda hemen uyanıyorum 2-3 saat sonra kalkıyorum.
Sen cok heyecanlisin, ama uyu. Koyun say, kedi say v.s.

Aycan kitaplarini degil bizzat kendilerini al getir dedim...adam kacirma yapacakmi bakalim artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…