- Konu Sahibi janseray
-
- #1.261
günaydın kızlar
yoksunuz gene.
Günaydin sizlerede Aycan,Umut .Geschenk, Geschenk insalla mutlu haberini aliriz her gece duaalarimda kimsenin kucagi bos kalmasin,Allahim kimseye evlat,ana,baba,kardes sevdiklerimizden ayrilma acisi vermesin diye diliyorum...
Yasam cok acimasiz ne gencecik insanlar hic ugruna yasamlarini yitiriyorlar...cinnetler,cinayet,trafik kazalari,terör,savas,töre nasil bir dünya bu..Bazen cok korkuyorum uzun zamandir artik tv haberlerine bakmiyorum bile..hep vahset..
iyi bakin kendinioze özellikle Geschenk...
ÇOK SAĞOL CANIM.. heyecan had safhada son anda çok karamsar oldum nedense. hiç neşem yok bugün. niye öyle oldum bilmiyorum ateşime baktım illa bişi armak zorundaydım sanki gittikçe düşüyor bu da canımı sıktı. bilmiyorum bakalım neler olacak.
aycan sende sağol iyi dileklerin için salı günü testim canım yarın değil daha. bugün idrar yapayım dedim bi ara sonra vazgeçtim iyice moralim bozulacak diye.
canim benim stres yapmanda,korkmanda,heyecenlanmanda hepsi cok normal...ben 3 hamileleigimdede hic ama hic belirti yasamadim...atesimde yoktu,gögüslerimde,agirmadi,midemde bulanmadi,reglim 2 gün gecmesine ragmen testlerde negatif cikmisti az kanamamda olmustu,kesin hemile degilim diyordum...ama ben hamileymisim...belirtilere takilma herkesinki farkli,sen sadece kendini yorma Allahim sana o iki kirmizi cizgiyi görmeyi nasip etsin..cok ama cok istiyorum....
Selam Geschenk,
bak stres yapma, bide sebepsiz kisirlik sizinki, senin durumundakilerin cogunda gebelik gerceklesiyo. Sakin ol, Allah büyük, kacusucan insaallah.
En kütü ihtimali düsünelim (ki ben inanmiyorum kötü olacagina), dondurulmus 2 adet yumurtan var, onlari yerlestirirsin, yine hamile kalirsin. Ah be Geschenk Allah hayirlisini versin.
Veripte Alamasin.
Doğru söylüyorsun elimde değil korku var işte hiç olmayınca kafama yerleşmiş olmayacak diye herkes elinden geleni yaptı verecek olan verirse olur inşallah hepimiz için yoksa yırtsak kendimizi faydası yok.
hiç korkma canım stresini anlıyoruz ama herşey yolunda gidecek biliyorum güzel haberlerini alacağız
canımsım üzme kendini herşey güzel olacak ateşini sabah mı ölçtün yani kalkmadan
Ay Geschenk, ne alaka ya, herseyi takarsan, sen bu evhamla 9 ayi nasil geciricen???hımm sabah 07:30... hep aynı saatte. düşmüş dimiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?