Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
yoksunuz gene.

Günaydin, Feri, Umut vede Geschenk,

Insaallah hepiniz iyisinizdir, Geschenk Allah yarin sana güzel haber duyursun insaallah,
ya dün TV de NTV haberlerde sehit haberlerine cok agladim, biz evlat ararken 11 tane anne, gencecik fidanlarini nasil topraga vericekler, Allahim sabirlar versin.

Günaydin sizlerede Aycan,Umut .Geschenk, Geschenk insalla mutlu haberini aliriz her gece duaalarimda kimsenin kucagi bos kalmasin,Allahim kimseye evlat,ana,baba,kardes sevdiklerimizden ayrilma acisi vermesin diye diliyorum...

Yasam cok acimasiz ne gencecik insanlar hic ugruna yasamlarini yitiriyorlar...cinnetler,cinayet,trafik kazalari,terör,savas,töre nasil bir dünya bu..Bazen cok korkuyorum uzun zamandir artik tv haberlerine bakmiyorum bile..hep vahset..

iyi bakin kendinioze özellikle Geschenk...

ÇOK SAĞOL CANIM.. heyecan had safhada son anda çok karamsar oldum nedense. hiç neşem yok bugün. niye öyle oldum bilmiyorum ateşime baktım illa bişi armak zorundaydım sanki gittikçe düşüyor bu da canımı sıktı. bilmiyorum bakalım neler olacak.

aycan sende sağol iyi dileklerin için salı günü testim canım yarın değil daha. bugün idrar yapayım dedim bi ara sonra vazgeçtim iyice moralim bozulacak diye.

canim benim stres yapmanda,korkmanda,heyecenlanmanda hepsi cok normal...ben 3 hamileleigimdede hic ama hic belirti yasamadim...atesimde yoktu,gögüslerimde,agirmadi,midemde bulanmadi,reglim 2 gün gecmesine ragmen testlerde negatif cikmisti az kanamamda olmustu,kesin hemile degilim diyordum...ama ben hamileymisim...belirtilere takilma herkesinki farkli,sen sadece kendini yorma Allahim sana o iki kirmizi cizgiyi görmeyi nasip etsin..cok ama cok istiyorum....

CANIM YA NASIL MORAL VERDİN BANA VAR YAAA. Allah razı olsun. inşallah öyledir. bugün öyle negatif olup çıkmıştım. takmayacam diyorum ama hep kafamda.. nasıl moral oldun anlatamam.. seni üzmek hiç istemem ama 3 gebeliğin sonamı erdi ben okumadım galiba hikayeni yazdıysan dilerim hepimiz o çift çizgiyi görürüz ve ardından da bebişlerimizi de kucağımıza alırız sağlıkla en yakın zamanda inşallah.. herşey gönlünce olsun canımmm opuyorumnanaktan

Selam Geschenk,
bak stres yapma, bide sebepsiz kisirlik sizinki, senin durumundakilerin cogunda gebelik gerceklesiyo. Sakin ol, Allah büyük, kacusucan insaallah.
En kütü ihtimali düsünelim (ki ben inanmiyorum kötü olacagina), dondurulmus 2 adet yumurtan var, onlari yerlestirirsin, yine hamile kalirsin. Ah be Geschenk Allah hayirlisini versin.
Veripte Alamasin.

Doğru söylüyorsun elimde değil korku var işte hiç olmayınca kafama yerleşmiş olmayacak diye herkes elinden geleni yaptı verecek olan verirse olur inşallah hepimiz için yoksa yırtsak kendimizi faydası yok.

Doğru söylüyorsun elimde değil korku var işte hiç olmayınca kafama yerleşmiş olmayacak diye herkes elinden geleni yaptı verecek olan verirse olur inşallah hepimiz için yoksa yırtsak kendimizi faydası yok.

hiç korkma canım stresini anlıyoruz ama herşey yolunda gidecek biliyorum güzel haberlerini alacağız

geshenk canım diğer topiclere bakıyordum sen önce umut tüp bebeği düşünmüşsün sonra neden fikir değiştirdin?biliyorsun bende kara veremiyorum bana bu konuda fikir verirmisin?bide asm nin ücretini biliyormusun

hiç korkma canım stresini anlıyoruz ama herşey yolunda gidecek biliyorum güzel haberlerini alacağız

inşallah canım. bugün kimse yoktu pazar ya iyice psikopata bağladım yalnızlıktan. evde de kimseler yoktu. görümcelerim pikniğe gitti toplu olarak ben hapten böyle yalnız kalınc a panik bir gün yaptım kendime siz gelince rahatladım şimdi :))) bide ateşimi ölçtüm 4 sabahtır merak ettim ilk önce 37 diydi sonra 36-9 sonra 39-8 bu sabahta önce ilk yani ölçtüm 36-8 sonra bi daha denedim 36-7 olunca moralim bozuldu düşüyor diye. yani birazda ondan oldu. idrar testi yap dediler sabah bana ondanda vazgçtim. bekleyeceğim salıyı artık neyse bahtıma. ama sizi görünce iyiş geldi valla. sağolun arkadaşlarım. opuyorumnanaktan

hayır düşmemiş zaten hep yükselmesi mümkün değil o zaman 3 ay sonra ateşin 100 falan olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…