Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kursa gittim entegrasyon olanlardan..ama ben kendi kendimi saldim buralarda toparlanip,aklimi basima devsiremedim iste..hersey ver evde kitap,cd,internet ama veremiyorum kendimi dil konusuna hata yapiyorum biliyorum cokta kiziyorum kendime....insanlarsa var görüstügüm ama herkes kaynanasini yada cocugunu anlatiyor bende ikiside olmayinca katlanamiyorum..

umut bende aldim..hayit,aslanpencesi,civan percemi,coban cantasi baslayacagim onlarada

ben o sahifeyi baştan sona okudum fsh 42 den 10 düşünce içimden inşallah hamilede kalır dedim ama değildi

Kiz baska bisey bilmiyorlar zaten, konusacaklari birsey yokki, ha birde marka kiyafet vede ucuzluk davalari hic bitmez. Cok ilgincler. Ama cocuk cocuk diyorsun, Cocugu doktora götürcen, krese götürcen dilinin iyi olmasi lazim, gleistir kendini, beynin baska seylerle mesgul olursa, biraz rahatlarsin, inan bana. Vücutta daha relax olur

benim FSH 4.2 mi neydi...ama AMH diye test var o 1.0 cikinca doktor rezervin sinirda dedi bende cok güvenmistim fsh ye..

eeeeee Umut o kadar herkese selam vedin, hosgeldin dedin ama nafile kaydirigubbakcemile3, yine kaldin elimize, kimse yanit vermedi

Son düzenleme:
Hepsini biliyorum tabiki aycacik...cocuk dogurmmakla olmuyor,ona iyi bir gelecekte vermek lazim...bunun icinde önce benim bu ülkenin diline hakim olmam lazim tabiki..tamam tamam yarin almancada calismaya baslayacagim:)

AMH nin en üst degeri zaten 3, kizim millet 0,2 AMH ile hamile kaliyo. Hormonlara cok takilmayin, nasipse oluyo bebek. FSH menopoz degeri, AMH yumurta rezervini gösteriri. Ama onlarda bitkilerle yoluna giriyo.

ah ferfecir seni çok iyi anlıyorum bu durum her yerde böyle ben çocuk konusu açılacak diye ödüm kopuyo ama hep açılıyor biliyorsunuz bizim buğün okul kapandı 1 temmuza kadar seminer çalışmalarımız oluyor o zamanlarda arada boşluk oluyor herkes çocuğunu anlatıyor elime kitap alıyorum ama ister istemez duyuyorsun okulda biri hamile kalırsa herkese darısı başına deniyor ama artık bana demiyorlar 11 yıllık evliyim umutlarını kestiler ee benim yaşımdakilerin kocaman çocukları var işte böyle

yaok be güzelim üst deger 10 sinir 1 .altida...menepoz diye cok arastirdim ben..o yüzden iyice korktum cok korkuyorummmmmm:) bende dagildim valla...esim istanbula gitti bu hafta 24 de dönecek keyfim yerinde aslinda tabi sizinde sayenizde..

Hayir daha yeni endokronolojideydeim, AMH 1-3 arasi olmasi normal, ve yumurta rezervini gösteriyo, menopozu degil şakkıdı

aslında yakın ise tanışsanız ya ne güzel olur gurbet ellerde aycan sen kaç yıldır gurbettesin

sorma umut insanlar bazen o kadar düsüncesizce konusuyorlarki lafin nereye gidecegini bilmeden..beni cocuk mevzusunda insanlar bazen o kadar kirip,üzdülerki anlatamam..inat yapar gibi,onlari kiskaniyorum gibi konusmalar yaptiklarida oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…