Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geschenk, sen bugün evde SIKILMISIN ya, ben anlamadim, neden cikmiyorsunki, hasta gibi sürekli evde durman dogru degil, doktorlar günlük hayatinize devam edin diyor

Ay umut alo, kiz yazsana, Feride gelmemis, geschenk heryere yazdigindan arasira ugruyor buraya

ayyyyy aşkolsun yaaaa..... her yerdemi yazıyorum ben :çok üzgünüm: 30 lu yaşlar topiğ benim ilk topiğimdi orada başladım kızlarla sohbetimiz iyi sizde gelin arad takip edin biziş çok kalabalık değiliz şu anda zaten bazı kaprisliler vardı gittiler.. bide benim tüp bebek doktorumun hastaları var onlarlada hastaneden tanışıyoruz tabi takip ediyoruz birbirimizi.. bugün kimseler yoktu ama bütün gün sıskıldım iyice. bide siz varsınız.. başka sürekli girdiğim yer yokk bugün sıkıntıdan çok gezdim topicleri bi kaç yere ateşle ilgili sordum tamamm başkada yok yemin ederim sürekli yazıştığım bu üç topik var..

aycan bugün bizde bi tuhaflık var

niyeki? ben çok sıkkındım ama bugün. acaip içim karardı nasıl var ya. tam karalar bağladım yani. psikopata bağladım nedense. havadanmı haberlerdenmi kendim için geçen zamanmı yaptı anlamadım.

Noldu Geschenk, misillememi yapiyorsun, yazmiyorsun, az önce pesine geldim seni izledim, bide Geschenk, bi kac kisiden birden nasil alinti yapip cevap yazabiliyosun. Ben beceremiyom

Geschenk, sen bugün evde SIKILMISIN ya, ben anlamadim, neden cikmiyorsunki, hasta gibi sürekli evde durman dogru degil, doktorlar günlük hayatinize devam edin diyor

yok yarın işe gidiyorum zaten. ama herkes gitti havada yağdı bugün şakır şakır nereye gideyim herkes piknikteydi uzağa gittiler ben yola gitmek istemedim sarsılmamak için. görümcelerim kayınvalidem gittiler ama orada yağmamış rahat yapmışlar mangallarını falan.. bende evde kaldım öyle işte...

Kizlar, masaallah kablumbagalar gibi agir agir yaziyorsunuz, aaaaaaaaaaa
Cok ilginc

senin gibib kısacık yasmıyos heraldem delikafadulden

UMUT Sen soruyu kime sordun,
GESCHENK ikimizden de yada iki mesajdan nasil alinti yapiyon ya anlattttttttttt

hani birsürü topik var hepsine tek tek mi bakıyorsun

yok bence benim adıma giriyor önce sonra benim yazdığım yerlere bakıyor ahada yakalıyıveriyor kulağımdan doooğru buraya getiriyor.. hoşgeldin dedim nasıl karşıladım orada ama yooook illa beni alıp geliyor a.s sırnaşık şey

aycan bunu yazmıştın ama bende sana benim yazdıklarımı kullanmadınmı sordum sanki bunları kullandın hatırlıyorum demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…