- Konu Sahibi janseray
-
- #1.481
Insaallah en hayirlisi bulsun sizleri. Feri Allahin izniyle senin zaten oluyo. Umutda bana göre cok yakinda insaallah, Geschenk de Allahim hepinizin kucaklarini doldursunValla bebecikler kendileri bilirler,onlara bizden daha iyi bakacak,yetistirecek annemi bulacaklar..bir sans daha verecegim bakalim hangi sansli cocuk beni bulacak
Burdayim, yazilanlari okuyorum, Geschenk sen bi arastirsana o merkezde embriyologmu degismis
Iyide be umutu göremiyorum, nereye yok oldu.
aycan lütfen ben senin sayende biraz rahatım sen bizim moralimizi düzeltip kendininkini bozamazsın hepimizin olur inşallah seneye bu yazıları okur güleriz inşallaaaaaah
yooo aynı adam yaaa... hatta geçen akşam shov da çıktılar ufuk bey hani yeni bir teknik bulmuşlar aydın beyin ekibi anlatıyorlardı ilk kez deneyecekler bu ay hastanede. yaa bayağı gebe kalanda var kızlar bence sorun onlarda değil. ihmal olduğunu sanmıyorum.nasip değilmiş benim tutunamıyor belki ne bileyim önceden döllenme olmuyor sanıyordum ama bunu görmüş oldum dölleniyormuş yani. işte sebebi belli değilki içerisini görme şansımız olsa keşke neler oldu orada.. ama yokkk.
keske ilk deneme pozitif olsa ama olmuyor iste..tipta bir yere kadar..sans,kader,kismet faktörüde var...yoksa cocuksuz kimse kaalmazdi zaten..mucizelerede inanamali ama:) hepimizin cücük mucizeleri gelecek bulacak bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?