- Konu Sahibi janseray
-
- #1.601
Bu sene rekor kilomdayim 57, 58 arasinda gidip geliyorum.inşallah mı desem aycan sen kaç kilosun feri yazmıştı sanırım
Hälä aklina yatan bikac tane merkez yokmu? mutlaka vardir ya1 temmuz da başlıyor tatilim de mersin de zaten yeni açılmış bir tüp var adanayıda düşünmüyorum istanbul düşünüyorum bakalım
Sen kac kilosuninşallah mı desem aycan sen kaç kilosun feri yazmıştı sanırım
Ben 51, 53 arasiydim, bi ara 46 kg. ya bile düstüm, ama saglikli yasam kürler, vitaminler derken kendime geldim memnunum.rekeora bak...57-58
benim rakorum elnendikten sonra 70 olmustum..6 ay 70 gezdim sonra geri 55-56 oldum...simdi 63 ve rejime basladim.
Tiroid bendede Endokrologa gittigimde cikti agir calisiyo, hergün sabah ac karnina hap aliyorum. Ama doktor tüp bebekte kullandigim hormonlarin tiroidi bozdugunu söyledihormon haplari cok kilo aldiriayormus
bende bitde troyit var 10 sene evel amelyat oldum ve 10 yildir ilac kullaniyorum..oda cok bozuyor bazen dengemi
Aman sende, kemik yigini sevmiyorum ben. Beslemeler gibi.benim boyum 1.58 yani şiş ko yum şu an ben evlendiğimde 48 kilo idim 10 yılda 12 kilo hiç kilo takıntım olmadı nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?