Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence siz kanal degistirin, hem izleyip hem yazamiyonuz, Umut sen simdi tatildemisin, Mersinde Adanada merkez arastirdinmi?

1 temmuz da başlıyor tatilim de mersin de zaten yeni açılmış bir tüp var adanayıda düşünmüyorum istanbul düşünüyorum bakalım

bende aynen rekordayım her tüp denememde 3-4 kilo aldım şu an 60 kiloyum boyun kaç sen söyle ben sonra söyleyim

rekeora bak...57-58
benim rakorum elnendikten sonra 70 olmustum..6 ay 70 gezdim sonra geri 55-56 oldum...simdi 63 ve rejime basladim.

memeoriali düşünmüştüm ama orası erkek te başarılı orayı eledim asm yi eledim yani gideceğim değilde gitmeyeceğim yerlerin 2 sin seçtim

hormon haplari cok kilo aldiriayormus

bende bitde troyit var 10 sene evel amelyat oldum ve 10 yildir ilac kullaniyorum..oda cok bozuyor bazen dengemi

benim boyum 1.58 yani şiş ko yum şu an ben evlendiğimde 48 kilo idim 10 yılda 12 kilo hiç kilo takıntım olmadı nedense

hormon haplari cok kilo aldiriayormus

bende bitde troyit var 10 sene evel amelyat oldum ve 10 yildir ilac kullaniyorum..oda cok bozuyor bazen dengemi
Tiroid bendede Endokrologa gittigimde cikti agir calisiyo, hergün sabah ac karnina hap aliyorum. Ama doktor tüp bebekte kullandigim hormonlarin tiroidi bozdugunu söyledi

kilon iyi aycan seninkide umut en sisko benim bende vermeye caliyiorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…