Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dogru be aycan...dermansiz dert olamsinda...hatta dert olmasin

Arkadaslar ben dayanamiyorum, uykusuzluktan bayiliyorum. Kusura bakmazsaniz iyi geceler diyorum vede cekiliyorum.
Allaha emanet olun. Iyi Geceler

kizlar diger topikleri arastiriyorumda ileri yas annelerine doktorlari dahada bir özenli bakiyorlar..15 günde bir kontrollere cagriliyor,düsük öyküleri varsa cesitli haplar,igneler,vitaminler veriyorlar...bebegin kalp atis rztmine bile bakilip saglikli gebelikmi deiye inceleniyor

benim doktorum kahverengi akintil olmasina ragmen hicbirsey vermedi ,normal dedi hep..bebek son 1 ayda 1 hafta geriden gidioyrdu sorun yok dede..2 düsügüm olmasina ve TSH sorunumu bildiga halde endokrinolojiye bile yollamadi ben gittim..endokrinolojg tsh düsük cikmasina ragmen ilaci yükseltip 6 ay sonrasina randevu verdiler ki tr de 1 ayda 1 izliyorlar bu tür hastalari..

simdiki arastirmalardada birsey yok..hadi stres diyelim ama insanlar neler yasiyor..3 düsükte fazla sanki..bu doktorlarin gözden kacirdigi birseymi var..Bu troyitmi acaba kontrol altina alinmiyorda böyle oluyor...doktorlar sanki benimle yeterince ilgilenmediler icimde süpeler var..sanki herseyi oluruna biraktilar..diger topikleri okudukca bana neden böyle tedaviler,imkanlar sunulmadi diyorum...

bilmiyorum ya..kafam karisiyor,icim aciyor...

Bak Fericim, ben senin bütün bu olaylari sorgulamani anlayabiliyorum, ama bu kadar derinlere dalip kendini bunalima sokmanida dogru bulmuyorum.
Tespit 1: Kadin doktorun kötü, degistirmelisin.
Tespit 2: Almanya'da sigorta herseyden tasarruf yaptigindan, doktorunu sen yönlendireceksin, ama bildigim kadariyla sadece ayda 1 muayene, yada hastaneye sevk isteyeceksin.
Tespit 3: Tiroidli bircok insan cocuk doguruyor, sen zaten ilac kullaniyosun, tiroid olamaz diye düsünüyorum.
Tespit 4: TR deki doktorlar, Bir ücretli bir ücretsiz muayene yapiyorlar. Yani ayda 2 kere gittiysen, önümüzdeki aybasinda yine ücret ödicen. Biraz finansal hadise yine, para kazancaklar ya.
Ama almanyada hamileler cok önemli, eger doktorun seni hastaneye sevk edmediyse; doktorun kötü. O doktoru hemen degistir.

Bak birazda, nasip diye bisey var. Allah vericek evladi. Dilerim tez zamanda evladina kavusursun. Ama sen gecmise takildikca; sadece negatif enerji etrafini saricak. Oysa budurumda bize gerekli olan Pozitif enerji.

Kitabi siparis verdin insaallah Esine.

Son düzenleme:
Aycan doktorum haklisin iyi degildi...2 bebegimde türk doktora gitmistim o cok iyiydi ama sonraki hamileleigimde gitmek istemedim adami görünce yasadiklarim depresiyordu..son alman doktorda hemen evin arkasindaydi diye gitiim..adam bana hic 2li 3 lü testten bile bahsetmedi..sonra arkadsimla gidip anlattirdim neden 2 li test yaprirmiyorsunuz ddiye gerek yok ben amniyosentez yaptiracagim devlet onu karsliyor dedi ona neyse ...bende 2 li ve 3 arkasindanda sorun cikarsa 3 boyutlu ultrason sonucuna göre amnoypsentez anca yaptiririm..bu testlerinde parasini kendim karsilayacagim cünkü AOK karsilamiyor biliyorum dedim..benim yerime karar vermisti zaten benim icin cok önmemli konuda..

bebekten sonra zaten 1 kez gitim ona parca kalmis mi diye bakti,gögsümdeki süt olayi icinde danismistim birdahada gitmedim beni kinderwunschzentruma yolladi zaten..

baska bayan bir doktor vardi türk..dogum iznindeydi..1 yildir simdi tekrar baslayacakmis 1 temmuzda..ona gidecegim yer aciyormus kendisine..ev doktorumdan ögrendim..artik ona gidecegim..digerlerinin yüzünü görmek istemiyorum

Bencede en iyisini yaparsin, acilen doktorunu degistir. Bak negüzel sende zaten degistirmeye karar vermisin. Türk doktora gitmen daha iyi, cünkü dil sorunun var, ayni zamanda Türk doktor cocuk kavraminin türk toplumunda nekadar önemli oldugunu bilir.
Ya feri özel olmazsa, esinle nasil tanistin, akraban filan degil demi? Hani düsükler filan olusnca aklima takildi.

aycan esimin teli kapaliydi,yazlikta telefonda yok msj yazdim..acarsa görür..zaten yarin filan msn´de görüsürüz...onunda valla yüzünü görmek istemiyorum..

Amcam var Dortmunt´ta ayin 4 de tr ye gidecekler..aradi bugün illahim kocan yokken gel..gitmeden görim diye,merakta ediyorlar beni..diyorumki oraya gitsen,biraz orda kalsam kuzenler filan..esimde bensiz evde kalsa.simdi gelecek tatil yapmis,bronzlasmis,hasret gidermis,keyfi yerinde ..bense kizgin,üzgün,bunalmis...iyi olmazmi sence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…