Tiroid bendede Endokrologa gittigimde cikti agir calisiyo, hergün sabah ac karnina hap aliyorum. Ama doktor tüp bebekte kullandigim hormonlarin tiroidi bozdugunu söyledi
Ben cok yüksek dozlar kullaniyorum, umutcum, zaten prospektüste yan etkilerindede yaziyo. Hormonlar bi cok seyi bozuyo be umut, ama napalim onlarsizda tüp bebek olmuyo.aycaan hormon tiroitimi bozuyor
ay ne güzel, international hospital nasil? arastirdinmi?memeoriali düşünmüştüm ama orası erkek te başarılı orayı eledim asm yi eledim yani gideceğim değilde gitmeyeceğim yerlerin 2 sin seçtim
aycan feri çarşambadan sonra araştırmalarımı yoğunlaştıracağım haa kızlar umut tüp bebek merkezine meil göndermiştim beni aradılar işte sorunumu anlattım yarın dr sizi arar dediler dr aramadı sorunları duyunca nasıl ama
Hayatim iste doktor banada hashimoto dedi, ama kanserle ne alakahatta benimkki hasimeto yani kanserdi..amelyat ve radyoaktif iyot tedavisi gördüm..iyotlu tuz ve iyot iceren seyler almam yasak...sadece hamilelikte almaliymisim iyot ama pek dikkat edmiyorum..ev disinda tabi
Kiz onlar basariliymis, bide orda ULUG bey varmis,cok iyi diyolar. bi topik bile var yazisiyolar hanimlaraycan feri çarşambadan sonra araştırmalarımı yoğunlaştıracağım haa kızlar umut tüp bebek merkezine meil göndermiştim beni aradılar işte sorunumu anlattım yarın dr sizi arar dediler dr aramadı sorunları duyunca nasıl ama
ay ne güzel, international hospital nasil? arastirdinmi?
tüpe baslamaya kararliysan, hormon kullanma bu asamada, sadece bitki kürlerini yapbende kilo yaptı feri klomeni kullanmışın onun bir faydası oldumu aycan geçen gittiğim dr sana bir daha ki ay klomen verelim dedi ama ben almayı düşünmüyorum oda yumurtaları azaltıyormuş siz ne dersiniz
yok araştırmadım araştırayımmı
arastir, ulug bey iyiymis diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?