Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tiroid bendede Endokrologa gittigimde cikti agir calisiyo, hergün sabah ac karnina hap aliyorum. Ama doktor tüp bebekte kullandigim hormonlarin tiroidi bozdugunu söyledi

evet aycan bende klomen kullandim 2 ay tsh-27 cikti sok olmustum..haptandir dedi dioktor..klomen bile bozdu yani..bende l-throxsin kullaniyorum 150 mg..

aycaan hormon tiroitimi bozuyor
Ben cok yüksek dozlar kullaniyorum, umutcum, zaten prospektüste yan etkilerindede yaziyo. Hormonlar bi cok seyi bozuyo be umut, ama napalim onlarsizda tüp bebek olmuyo.
Ben tedaviye basladigim zaman hep espri yapardim "HORMONMAN" oldum, almadan duramiyorum diye.
aaaaaaa bu herkeste yan etki göstericek diye bisey yok

Son düzenleme:
aycan feri çarşambadan sonra araştırmalarımı yoğunlaştıracağım haa kızlar umut tüp bebek merkezine meil göndermiştim beni aradılar işte sorunumu anlattım yarın dr sizi arar dediler dr aramadı sorunları duyunca nasıl ama

hatta benimkki hasimeto yani kanserdi..amelyat ve radyoaktif iyot tedavisi gördüm..iyotlu tuz ve iyot iceren seyler almam yasak...sadece hamilelikte almaliymisim iyot ama pek dikkat edmiyorum..ev disinda tabi

arar daha bekle canim..bak umudun var insallah bu bahar hamile haberini alacagiz

bende kilo yaptı feri klomeni kullanmışın onun bir faydası oldumu aycan geçen gittiğim dr sana bir daha ki ay klomen verelim dedi ama ben almayı düşünmüyorum oda yumurtaları azaltıyormuş siz ne dersiniz

Kiz onlar basariliymis, bide orda ULUG bey varmis,cok iyi diyolar. bi topik bile var yazisiyolar hanimlar

bende kilo yaptı feri klomeni kullanmışın onun bir faydası oldumu aycan geçen gittiğim dr sana bir daha ki ay klomen verelim dedi ama ben almayı düşünmüyorum oda yumurtaları azaltıyormuş siz ne dersiniz
tüpe baslamaya kararliysan, hormon kullanma bu asamada, sadece bitki kürlerini yap

umut ben kasim regliminin bitiminde rahim filmi cektirdim ve o ay klomende kullandim ve aralikta hamile kalmistim..ama doktor bana tüpünün biri kapali digerinded gecir darligi varmis ve gecis darligi olan HSG de acilmis olabilir klomende desteklemis hamile kalmisin diye aciklama yapmisti..

umut senden umutluyuz..tüp yapacaksan alma klomen filan gerek yok

umut ben kasim regliminin bitiminde rahim filmi cektirdim ve o ay klomende kullandim ve aralikta hamile kalmistim..ama doktor bana tüpünün biri kapali digerinded gecir darligi varmis ve gecis darligi olan HSG de acilmis olabilir klomende desteklemis hamile kalmisin diye aciklama yapmisti

TR de herkese seker verir gibi klomen ve tarzi ilaclar yaziyorlar bura yok öyle birsey..klomen bende cok sinir yapmisti ve göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…