Geschenk sende gercekten KK de bayagi popülermisin...sevenin cok gercekten...cok sevindirici..
sevilmek güzeldir degilmi..
kızlar girip bakıyorum kimse yok bende diğer sayfaları okuyorum bitkisel tedavilerle bu ay kendimi kampa alacam onları araştırıyorum yarından itibarende tüp bebek merkezlerini araştıracağım ha yarın okulum bitiyor artık isterseniz sabaha kadar konuşuruz he he he he sizi özledim kız aycan bugün hiç uğramamışsın yoksa eşinle ince iş mi yapıyon hepinize iyi geceler.
Kizlar topigin adini degistirip..
Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşımini paylasamayanlarin alani ....diye degistirecegim..
Nerdesiniz be güzellerim yoksalama hamile kaldinizda sakliyormusunuzalkisalkisalkis
sağol canım tavsiyelerin beni umutlandırdı opuyorumnanaktanen kısa zamanda eczaneme danışıp denicem yanlız başlamak için herhangi bi gün varmı sen ne zaman başladın bide yan etkileri varmı acabaCanim ben bebek yapmaya 2,kez karar verdikten sonra..15 gün sogan suyu yaptim..reglim benim az geliyordu,2 gün filan sürüyordu ve cok az oluyordu
..sonra KK de hayiti duydum,okudum,arastirdim ve burda hayit otunuda bulamayacagim icin hapi oldugunu ögrenincede hapini aldim..zaten 3 ay düzenli kullanilmasi lazim iceriginde de öyle yaziyordu,..bende 3 ay kullandim reglim cogaldi,adetlerimde 23-24 günde oluyordu 27-28 de olmaya basladi ,regl öncesi cok sinirli,gergin oluyordum oda düzeldi..3 ay kulanip biraktim öbür ayda hamile kaldim..ama o zaman doktoruma sormustum..bu hapi kullanirken hamile kalsam birsey olurmu diye sakincasi yok,hamile klirsan icmezsin demisti....hamilelige etkisi oldumu bilmem simdi gecermim gereken bir miyom amelyati var,onu olim yeniden kullanacagim..sende kullan bence..
hayırlı olsun canım benim gibi umut arayanlara yardımcı olsun :Saruboceq:Kiz Aycan delisin valla....Burda kimsi bizi bulamaz nasilsa gizli,gizli,paylasiriz....
TR de bir doktora yazdim...Hem kendi yumurta rezervimi ve kalitesini artirmak hemde esimin sperm kalitesini ve hareketliligini artirmak icin ne yapim diye...L argının ve Taurınle bırlıkte E vıtamını C vıtamını al demis...Taurın´i arastirdim aklima yatti ilk kez duymum ama bayagi yayginmis---...Ebey de var ismarlayacagim...Esim kullanmaz zaten ama sen ve umut geldi aklima sizin esleriniz cocuk istedikleri icin kullanirlar bence....
Bende amelyattan sonra
L-argini..zink-selen-taurin almaya baslayacagim...UMUT sende bunlari mutlaka kullanmaya basla....
simdilik hergün caylari iciyorum...
Topigimiz hayirlara vesile olsun.......
sağol canım tavsiyelerin beni umutlandırdı opuyorumnanaktanen kısa zamanda eczaneme danışıp denicem yanlız başlamak için herhangi bi gün varmı sen ne zaman başladın bide yan etkileri varmı acaba
hayırlı olsun canım benim gibi umut arayanlara yardımcı olsun :Saruboceq:
ve içtiklerin şifa olsun :Saruboceq:
RABBİM hayırlı sağlıklı bebecikler versin inşallah kucağınıza :Saruboceq:
isteyen herkesin kucağına
sende çok sağol canım dedğin gibi elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca olmuyo işte çabalarımın boşa çıkması beni üzüyo ama elden ne gelir mafoldumbenreglin baslayinca basla bence hamilemisin,degilmisin netlessin degilmi.en önemliside stres yapmamaya calis.zor biliyorum her ay kirmizilari görünce insan paramparca oluyor sonrada toparlanip kaldigimiz yerden devam etmek zorunda kalaiyoruz...Biz elimizden geleni yapalim yapalimki sonrasinda keske demeyelim...olmazsada hayatimiza ona göre adapte olalim..
Birgün bizde mutlaka anne olacagiz degilmi...iyi dileklerin icinde cok sagol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?