Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umut gecmisi okudugum kadariyla son zamanlarda jinekologa gitmemisin bence bir git hormonlarina baktir son degerler ne bir ögren..yüksek olsada otlarla mutlaka düser,,

ciktim ben..umutta gitmis zaten..iyi geceler kizlar..

miyom amelyatiyla ilgili tr de 4 doktora email yazdim...amelyatan sonra ne kadar korinim diye...cevaplari cok farkli...2 ay-3ay-6 ay ve 1 yil seklinde..bakalim burdakiler ne diyecek..2 ayri doktordan randevu aldim bugün..biri eski gitigim..biride yeni yer acan bir doktor ikiside türk...20 ve 21 temmuz randevu tarihim..ondan sonrada hastaneden randevu alacagim amelyat icin..

Umut online gözüküyorsun ama asagida sadece ben gözüküyorum

neyse beklemedeyim kizlar...aycan sende gel hadi

MERHABALAR ARKADAŞLAR TOPİĞİNİZİ ARADA TAKİP EDİYORUM BENDE HAYIT TOHUMUNU DENEMEK İSTİYORUM AMA BİRAZ TADI KONUSUNDA ENDİŞELERİM VAR KÖTÜMÜ
BENİMDE ADETİM DÜZENSİZ DÜZENE SOKTUĞUNU DUYDUM
KISACA NASIL KULLANMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM
BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM zemuszemus

Hayitin tadi kötü..ama benim tavsiyem mutlaka kullan ..eger cay olarak icemezsen ..eczaneden hapini al,daha piratik olur.....Vitex agnus castus.diye sor verirler...ben hapini ullandim 3 ay,faydasini gördüm..hem reglim düzeldi hemde adet önvcsei gerginlik yasamadim...rahim iocinde cok faydali,kuvvetlendiriyor..

tadı bencede pek hoş değil. ot tohum sonuçta :)) acımsı yani. ama şifa için dişini sık istersen çok faydalı olduğu yazılıp çiziliyor her yerde vardır mutlaka faydası. ben azıcık içmiştim . ferinin dediği gibi ahp olarak iç istersen ahni içemiyorsan. ve sana tavsiyem kafanı rahat bırak.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM opuyorumnanaktan
3 AYLIK KULLANIMDAN SONRA REGLİN KENDİMİ DÜZENE GİRDİ EĞER ÖYLEYSE BU ÇOK İYİ
PEKİ HAMİLE KALMAMA YARDIMCI OLURMU BİLMEYEREK KALSAM ZARAR VERİRMİ ACABA :uhm:

kızlar sorunmu var? siz bu saatlerde burada olurdunuz ...misafirler var yine... :/// yani ne diyim artık bilmiyorumki. sorun yoktur umarım görüşürüz.

kızlar ben geldim hiç biriniz yoksunuz diğer sayfaları okuyordum ama burda idim kız aycan bugün sen nerdesin hiç uğramamışsın

geshenk nasılsın canım seninlede çoktandır görüşemiyoruz.

İYİYİM HAYATIM. AMA ÇIKACAĞIM SABAH KALKMAK ZOR OLUYOR. evet hiç konuşamadık. yarın görüşürüz inşallah. hadi Allah rahatlık versin canım.

Uyumaya calisiyorum ama basaramiyoru,..aylardir gece 4,5 ten asagi yatamiyorum..sürekli aklimda bebek icin gittigim kontrollerdeki bebegimin karmimdaki o görüntüsü var..kolu,eli,bacagi,kafasii o yumuk,yumuk halleri geliyor aklima..
Bu güne kadar güzel cok yerler gördüm,yasamda birsürü unutamayacim güzel anim,anlarim oldu..kendimce cokca acida yasadim..cokca mutlulukta....ama artik biliyorumki hayatimin en güzel ani bebegimin karnimda ki o görüntüs ve en aci anida sunni sanciyla ölü bebegimi dogurmaya calistiigim an..

Allahima sükürler olsun Ailemden herkes sag,salim,allahim onlara uzun ömür versin..banada hicbirimizede zamansiz ölümler yasatmasin...

Buralara nerden geldin derseniz...topigin birinde kizin biri hic hamileleik yasamadim,cok istiyorum hamile kalmayi,yillarca ugrasiyorum,hamilelik duygusunu yasiyayimda sonu ne olursa olsun yeterki o cift cizgiyi görüm bir kere,doktorda evet hamilesin desin....sonrasinda ne olursa olsun diye yazmis....

Hem cok üzüldüm hemde anlamaya calistim..Ben hepimiz icin dilyorumki..O bebekleri kucagimiza sag,salim alacaksak allahim bize o hamileligi yasatsin..

Canim arkadaslarim cok duua ediyorum,,birgün bu yazdiklarimizi okuyalim ve okurken hepimiz cocuk sahibi olmus olalim..ve mucizelerimize kavusurken yasadiklarimizi,düsündüklerimizi okudukca gidip onlara simsiki sarilalim..Allahim bizede göstersin o günleri

Canim ben bebek yapmaya 2,kez karar verdikten sonra..15 gün sogan suyu yaptim..reglim benim az geliyordu,2 gün filan sürüyordu ve cok az oluyordu

..sonra KK de hayiti duydum,okudum,arastirdim ve burda hayit otunuda bulamayacagim icin hapi oldugunu ögrenincede hapini aldim..zaten 3 ay düzenli kullanilmasi lazim iceriginde de öyle yaziyordu,..bende 3 ay kullandim reglim cogaldi,adetlerimde 23-24 günde oluyordu 27-28 de olmaya basladi ,regl öncesi cok sinirli,gergin oluyordum oda düzeldi..3 ay kulanip biraktim öbür ayda hamile kaldim..ama o zaman doktoruma sormustum..bu hapi kullanirken hamile kalsam birsey olurmu diye sakincasi yok,hamile klirsan icmezsin demisti....hamilelige etkisi oldumu bilmem simdi gecermim gereken bir miyom amelyati var,onu olim yeniden kullanacagim..sende kullan bence..

Günaydin yol arkadslarim,
aksam giremedim, hepiniz gelmisiniz ne güzel, kizlar bakin tekrar vede son kez söylüyorum Nil GÜN "Cekim Yasasi" kitabini okumalisiniz. Bakin son kez söylüyom, bu düsünce tarziyla zaten hamile kalmaniz cok zor. Kalsanizda iste Sükutu Hayal...................

Feri senin Aziz Nesin siirine de bayildim, romantik arkadasim benim.
Serp Hayit gercekten faydali
Umutcum, sen neler yaptin?
Geschenkcim, insaallah sende toparlamisindir.

feri merhaba canım nasılsın? yazını okudum çok haklısın. bende kalamadım deyip duruyorum yanlış düşünüyoruz işte zaman zaman tabiki sonunda bu acıları yaşamadan hayırlısı ile sağlıkla isteyelim öncelikle.

aycancım yok bu akşam

umut nerelerdesin gezentilikmi yapıyorsun ben gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…