Sorma geshenk..Aycan birseye kirildi ama tam anlayamadim ne oldugunu..gitti öylece..
Selam Umutcum,
yoklugunu fark ettim ama haftasonu normal diye düsündüm.
Selam Feri,
sen sohbet edicek yeni insanlar aradin, bende cekildim rahat sohbet et diye, kirilmadim
Ha bu arada Geschenki Kadinlar Forumunda istemeyen bir gurup, bizim yazismalarimizi okuyup, diger sayfada yayinlayip, Geschenki rencide etmeye calisiyolar, sadece Geschenki izleyerek bizim yazdiklarimizi okuyan insanlarda beni geriyo, kusura bakmayin. Evet biz sohbet ediyoruz ama basimizin derdine düsmüsüz. Burada bizim topigimizden kimse bizim sohbetlerimizi kötüye kullanamaz. Beni geriyor böyle seyler. Sonra biz hayit topigindeyiz. Yani buraya bitkilere inanan vede kullanan insanlar gelsinler. Birilerinin hafiyeligini yapan insanlar degil. Kusura bakma Feri, sana bi tavrim yoktu. Ben bu topigke Umutla tanistim vede cok güzel iletisim kurdum, sonra sende bize katildin arasira bize Geschenkte katiliyo. Kücük ama güzel bi gurubumuz var.
Ha yeni arkadaslara tabiiki acigim, ama gercekten derdine derman arayan insanlar olsun. Geschenki izleyerek degil, kendiliginden cikip gelsinler.
Fikrim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?