Hayıt Otu /Tohumu... Hamile kalma paylaşım alanı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi janseray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sorma geshenk..Aycan birseye kirildi ama tam anlayamadim ne oldugunu..gitti öylece..

AYCAN benede cikiyorum canim....Beni üzdün ya...Evde Raki vardi,günlerdir beni iccc beni iccccccc diye gözüme carpip duruyor..SIimdi kendime birseyler hazirlayip cilingir sofrasi kurup aycannnnn...aycannnn diye icecegim o raklyi...sabahta niye ictim aycannnn aycann diye yine seni anacagim..bak ne hale geldimmm..öptüm canim yarina kirginligin gerer insallah..

hepinize iyi gecelr kizlar...Aycan beni alkol batagina itiyor.....

geshenkcim hayırlı geceler canım,inş.sezonun sen farkında olmadan açılır,kavuşursun bebişine,görüşürüz.opuyorumnanaktan

kızlar ben bugün geç kaldım çok yoğundum anca girdim inşallah yarın görüşürüz sizi özledim kız aycan yokluğumu farketmedin teessüf ederim

Selam Umutcum,
yoklugunu fark ettim ama haftasonu normal diye düsündüm.

Selam Feri,
sen sohbet edicek yeni insanlar aradin, bende cekildim rahat sohbet et diye, kirilmadim

Ha bu arada Geschenki Kadinlar Forumunda istemeyen bir gurup, bizim yazismalarimizi okuyup, diger sayfada yayinlayip, Geschenki rencide etmeye calisiyolar, sadece Geschenki izleyerek bizim yazdiklarimizi okuyan insanlarda beni geriyo, kusura bakmayin. Evet biz sohbet ediyoruz ama basimizin derdine düsmüsüz. Burada bizim topigimizden kimse bizim sohbetlerimizi kötüye kullanamaz. Beni geriyor böyle seyler. Sonra biz hayit topigindeyiz. Yani buraya bitkilere inanan vede kullanan insanlar gelsinler. Birilerinin hafiyeligini yapan insanlar degil. Kusura bakma Feri, sana bi tavrim yoktu. Ben bu topigke Umutla tanistim vede cok güzel iletisim kurdum, sonra sende bize katildin arasira bize Geschenkte katiliyo. Kücük ama güzel bi gurubumuz var.
Ha yeni arkadaslara tabiiki acigim, ama gercekten derdine derman arayan insanlar olsun. Geschenki izleyerek degil, kendiliginden cikip gelsinler.
Fikrim bu.

Aycan..fikrimin ince gülü...fikirlerine katiliyorum....

Umut ..sende gece bayagi gec gekmisin..yoklugun belli oldu tabiki,iyi bak kendine.

Aycan..Geschenk´te özelde durumu aciklayam bir msj atmis..böylece olayi anlamis oldum..nerden bilim ben KK de böyle olaylarin oldugunu..dikkatli olmaliyiz demekki..ama bizim amacimiz ve sorunlarimiz belli..

kizlar nerdesiniz yaa...

aslında haklısın,geshenki takip ederek geldim ama yanlış yaptığımı düşünmüyorum,geshenki takip etmekteki sebebim zaten benimde bebek sahibi olmak için uğraşı içerisinde olmamdır,onunlada bu sayede tanıştık ve paylaşımda bulunduk.
kaldı ki topicler ve arkadaşlıklar kimsenin tekelinde değil,isteyen istediği yere girer,istediğiyle konuşur,üstelik bende hayıt kullandım diye yazdım yukarda,kullanmamış bile olsam kullananlardan fikir alıp,deneyenleri dinleyip bişeyler okuma hakkıma kimse karışamaz.kimsenin grubuna dahil olmayada çalışmıyorum,beni ne kadar tanıyosun ki,bu kadar tavırlısın?bence yeni arkadaşlara açığım diye kendini kandırıyosun,yeni gelene slm verene bile tavır yaptığına göre sen sadece kendine açıksın.buraya kimseyi kırma niyetiyle gelmedim,ama kendim kırıldım nedense,ne gerek vardı ki buna?kimsenin egolarıyla uğraşcak halim yok zaten.sen topiğinde mutlu ol.benim kimsenin etlisinde sütlüsünde işim yok,tek derdim bir an önce çocuk sahibi olabilmek.sen istediğin şeylerle uğraş.:ecrin_bebek:

umut.......,geschenk........aycan......gezmedesini galiba..Gelinca VUVUZELA calin...kafam sisti bugün vuvuzela sesinden..Almanyada -4 gok atinca susmak bilmedi bu camus sesi...

Kardelen---aycan sanin sahsina söylemedi zaten...daha evel yasanan bazi seylerdende yola cikarak yorum yapmis..tabiki hepimiz bebk özlemi icin bir araya geldik burasi bizim dilek tasimiz gibi oldu artik..umutlar,umutsuzluklar,careler v.b herseyi paylasioyruz..sende kirilma...olur böyle seyler..

KENDıME ÖĞÜT

Uslanma hiç hep deli kal
Büyüme sakın çocuk kal
Es deli deli böyle kal
Son harmanında sevdanın
Tüken toz toz savrula kal
suç üstü bulmalı ölüm
ölürken de sevdalı kal.
Aziz Nesin

iyiym umut sagol..biraz yorgun hissediyorum kendimi,havada sicak bunaldim....kasiklarimda agiriyor ovülasyon zamanim ondan galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…